HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2016. február 6., szombat 21:30
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. február 4., csütörtök 19:11
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. január 31., vasárnap 22:11
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. január 31., vasárnap 21:51
Köszi!!Realista24 írta:http://www.stream2watch.co/sports/darts ... january-31reeed_ati írta:Nem tudtok egy jó streamet, a Gerwen-Taylorhoz?, meccs közben sasolnám, de nem találok semmit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 31., vasárnap 21:47
http://www.stream2watch.co/sports/darts ... january-31reeed_ati írta:Nem tudtok egy jó streamet, a Gerwen-Taylorhoz?, meccs közben sasolnám, de nem találok semmit.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. január 31., vasárnap 21:44
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 31., vasárnap 12:50
Csak ez nem így van. Huybrechts, Smith, Wade és Chisnall is gyengébb átlaggal jutott tovább.dannen írta:úgy könnyű játszani a játékod, ha az ellenfeled semmi féle nyomást nem gyakorol rádoké, hogy szép átlagot hozott mvg, de arról volt szó, hogy mennyire elverte buntingot, és az azért volt mert az ellenfél ki tudja hol volt fejben
![]()
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 31., vasárnap 12:07
Főleg, hogy egy D15-ön múlt a 9 nyilasa.András93 írta:Engem is átvertek.dannen írta:ez még mindig a labdarúgás-> egyéb bajnokságok topik, de amúgy meg ez nem mvg érdeme, csak rá kell nézni bunting statjaira.![]()
De áthoztam ide, hogy jó legyen. Szóval, mi nem Gerwen érdeme? Hogy 112,20-as átlaga volt?
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. január 31., vasárnap 10:45
Engem is átvertek.dannen írta:ez még mindig a labdarúgás-> egyéb bajnokságok topik, de amúgy meg ez nem mvg érdeme, csak rá kell nézni bunting statjaira.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 31., vasárnap 10:20
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. január 29., péntek 18:49
kőmorientes írta:Milyen "show"-t ???akik tolják az arcodba a showt, amiért meglehet őrülni.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 29., péntek 9:42
Milyen "show"-t ???akik tolják az arcodba a showt, amiért meglehet őrülni.
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. január 29., péntek 9:22
Valaki a visszafogott remetéket szereti, valaki az ilyen egovel rendelkező embereket, akik tolják az arcodba a showt, amiért meglehet őrülni.Elképzelésem nincs arról, hogy ekkora bődületes arccal (és mire???), hogyan lehet szimpatikus játékos...
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 29., péntek 7:04
HozzászólásSzerző: Puding » 2016. január 28., csütörtök 3:13
Nekem vannak kétségeim a denveri #D-vel kapcsolatban. A playoffban nem voltak rendesen tesztelve, a Pittsburghben csak az 1. számú futó és 1. számú elkapó hiányzott, a Patriotsnak meg nagyjából az egész offensive line, de így is az utolsó másodpercig volt esélye mind2 csapatnak ellenük. Az alapszakaszban sem volt olyan nagyon nehéz sorsolásuk... én féltem Manninget, hogy beleszaladnak megint.PEEtör írta:Elképzelésem nincs arról, hogy ekkora bődületes arccal (és mire???), hogyan lehet szimpatikus játékos...MesQueUnClub írta:Persze szép lenne ha Manning gyűrűvel vonulhatna vissza, de ez a Newton egy állat.Nekem nagyon szimpatikus irányító, főleg azzal a szuperman ugrással is.
Amúgy szvsz Denver nyeri az SBt, ez a D ismét olyan szinten játszik, mint szezon elején, úgy hiszem, óriási szerepe van ebben annak, hogy Manning utolsó meccséért és visszavonultatásáért játszanak, ez pedig mindig rengeteg erőt ad egy csapatnak (lásd Ravens, és az egy mennyivel gyengébb csapat volt a Broncosnál...)
Newtonka a leggyengébb QB-k közé tartozik nyomás alatt, és bár a fala idén a legjobbak között van, ha a Broncos nyomás alá tudja helyezni, akkor nyert ügyük van. Ha viszont nem, akkor sima Panthers lesz a dolog, ennyin múlik a meccs.
Ahogy fentebb is írtam, szerintem a Broncos nyer, tehát meg lesz ott a nyomás, ez a védelem mióta NFL-t követek (10 év) a Hawks és Bears mellett a legjobb, vicces, hogy az egyiket pont Manning szedte szét, a másik pedig őt, most pedig pont egy ilyen szintű védelem nyerheti meg neki a gyűrűt.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2016. január 27., szerda 23:32
Elképzelésem nincs arról, hogy ekkora bődületes arccal (és mire???), hogyan lehet szimpatikus játékos...MesQueUnClub írta:Persze szép lenne ha Manning gyűrűvel vonulhatna vissza, de ez a Newton egy állat.Nekem nagyon szimpatikus irányító, főleg azzal a szuperman ugrással is.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 25., hétfő 21:10
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. január 25., hétfő 19:16
HozzászólásSzerző: TBone » 2016. január 25., hétfő 18:48
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 25., hétfő 9:01
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem