Scusa mi az offért...

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 14., vasárnap 21:19
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 14., vasárnap 21:06
ziro4vr írta:most miért? elment timoscsuk és gomez, érkezett götze meg thiago. nem könnyítették meg a helyzetétMike írta:azért ez a guardiola tudta hova kell igazolni... Minden idők legjobb barcája után talán minden idők legjobb bayernjéhez ment. Majd az idő eldönti. De h nem az ő érdeme lesz ha nyernek vmit az biztosmég személyes kérése lehetne esetleg thiago silva, csak hogy tényleg egyenlők legyenek a feltételek tavalyhoz képest
a chelsea kiejti őket
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. július 14., vasárnap 21:03
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. július 14., vasárnap 20:57
most miért? elment timoscsuk és gomez, érkezett götze meg thiago. nem könnyítették meg a helyzetétMike írta:azért ez a guardiola tudta hova kell igazolni... Minden idők legjobb barcája után talán minden idők legjobb bayernjéhez ment. Majd az idő eldönti. De h nem az ő érdeme lesz ha nyernek vmit az biztos
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 14., vasárnap 20:53
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. július 14., vasárnap 20:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. július 14., vasárnap 20:50
Gusti, Robben out Schweini, Müller (kell valaki akiről bepattan minden) in sztemEl Maestro írta:Neuer - Lahm, Martínez, Dante, Alaba - Thiago, Luiz Gustavo, Kroos - Robben, Götze, Ribéry.Press írta: Majd valaki aki vágja a dolgot írja meg
Stílusosan csatár nélkül megy majd a móka.
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 14., vasárnap 20:48
Pep azt is mondta,hogy Ribery-nek Messi szerepet szán,szóval ha ezt a felállást nézzük,nem jó.. de lehet,hogy igen.. ez majd csak szezon közben fog kirajzolódni. Javi Martinezt meg nem értem miért kell hátravonni védőnek,mikor igazából nem az a posztja. Van Buyten,Dante,Badstuber nem elég neki oda?(vagy Van Buytennek már reszeltek?)Press írta:Azt mondta Guardiola, hogy lesz neki hely a kp-n, mert Javi Martínezt visszatolja hátvédnek. Mondjuk ezt megint nem értem, nem követem a Bayern életét és a játékosait, de akkor VKP nélkül játszanak majd? Robben-Ribery adott, szerintem, Götzét sem padozni vették, most Thiago kb. ugyanarra a posztra, hmm. Majd valaki aki vágja a dolgot írja meg![]()
amúgy azt is mondta Pep, hogy 4-1-4-1 lesz a taktika. Intereszting.
------------Neuer--------------
Lahm-- xy --- Martinez---xy
-------------VKP---------------
Robben-Thiago-Götze-Ribery
-----------csatár---------------
?
És miért lett 25 a 18 millió helyett? Csak nem ilyen adós dolgok miatt, mint Illarránál volt.. vagy megegyeztek?
HozzászólásSzerző: revolver » 2013. július 14., vasárnap 20:48
Gondolom megegyeztek, mert a 18 milliós árat magának Thiagonak kellett volna kifizetnie, aminek elég rossz visszhangja lett volna és a jó viszonyt nem akarta megrontani.És miért lett 25 a 18 millió helyett? Csak nem ilyen adós dolgok miatt, mint Illarránál volt.. vagy megegyeztek?
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. július 14., vasárnap 20:46
Neuer - Lahm, Martínez, Dante, Alaba - Thiago, Luiz Gustavo, Kroos - Robben, Götze, Ribéry.Press írta: Majd valaki aki vágja a dolgot írja meg
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. július 14., vasárnap 20:43
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 14., vasárnap 20:42
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 14., vasárnap 20:41
HozzászólásSzerző: lestat » 2013. július 14., vasárnap 20:38
EnzoZidane89 írta:Akkor rámcáfolt...nem tudok nem rosszmájú lenni.. "sikerekben gazdag padozást kívánok neki"Mr.Stotch írta:Pont most lett hivatalosKár érte.
Official: Bayern Munich pay 25M for Barcelona midfielder Thiago Alcantara. A friendly game, to be played in the next 4 years, is included.
Götze,Ribéry,Robben,Martinez,Gustavo,Kroos,Schweinsteiger,Müller,Thiago..nem gyenge KP.. de padozni nem igazoltam volna el..De hát ő tudja.. én meg nem látok rá esélyt,hogy ebből a kp-ból valakit eladjanak.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 14., vasárnap 20:36
Én is ettől félek, csak a "Ne fessük az ördögöt a falra" elv alapján nem mertem leírni.Demes írta:Ha Thiago-ból lesz valaki a Bayern-ben akkor nincs az az arab sejk aki kivásárolja onnan.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. július 14., vasárnap 20:34
Ha Thiago-ból lesz valaki a Bayern-ben akkor nincs az az arab sejk aki kivásárolja onnan.GT37 írta:Remélem, visszavásároljuk majd
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 14., vasárnap 20:33
Fuu na ettől tudok a falnak menni. Tegyetek már be egy nem Katalán sportos linket ahol beszél arról hogy IDE AKAR JÖNNI.realistahuni írta:Na ilyenkor tud idegesíteni az Illara üzlet.![]()
Thiago 25, Götze 37, Illara 39...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 14., vasárnap 20:33
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 14., vasárnap 20:30
Na ilyenkor tud idegesíteni az Illara üzlet.![]()
Thiago 25, Götze 37, Illara 39...
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. július 14., vasárnap 20:28
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem