HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. február 11., csütörtök 16:54
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 11., csütörtök 16:50
Tavaly meg durvább volt amúgy, simán végigsprinteltél vele a pályán bármilyen akadály nélkülKopacz írta: Nem értettem tavaly miért van úgy oda mindenki Doumbiaért...most vettem meg a BPL verziót...mindent értek. Túlzónak tartom a valósághoz képest, de a játékban besz@rás, hogy mennyire jó!
HozzászólásSzerző: Kopacz » 2016. február 11., csütörtök 16:13
Nem értettem tavaly miért van úgy oda mindenki Doumbiaért...most vettem meg a BPL verziót...mindent értek. Túlzónak tartom a valósághoz képest, de a játékban besz@rás, hogy mennyire jó!sebydani írta:Pár nap és jön Patoval együtt15.-e körül pedig jönnek az upgradek a játékosokra.
HozzászólásSzerző: Kopacz » 2016. február 11., csütörtök 16:10
B@zmeg leeshetett volna...Bocs.sebydani írta:Köszi a választ !Kopacz írta:
Szia!Az az igazság mindennel tisztában vagyok a FUT-ot illetően, egyből aktiváltam is az összes zseton bónuszt a katalógusból, a tavalyival játszottam annyit, hogy egyből minden elérhető volt a választékból, játékosoktól kezdve bónuszokig át
Maga a kereskedés érdekelt volna kinek milyen tapasztalata van idénről, mert a tavalyiban nagyon szerettem, sok százezret sefteltem össze viszont a mostaniban nem nagyon néztem utána eddig. De rendes tőled, hogy ilyen hosszan írtál, köszönöm mégegyszer
Igazi pénzt nem nagyon szeretnék költeni, szóval marad a játszás, meg ha lesz időm utána járni akkor a kereskedés
![]()
Maga a játék nagyon bejön, tetszenek az újítások is. Spanyol csapattal indítottam idén is, aztán majd ha megunom összedobok valami mást
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 5., péntek 23:36
HozzászólásSzerző: deni » 2016. február 3., szerda 13:51
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 2., kedd 16:12
HozzászólásSzerző: wolf15 » 2016. február 2., kedd 15:53
Nem is kellett annyi, már meg is jöttek. Mondjuk dupla áron.sebydani írta:Pár nap és jön Patoval együtt15.-e körül pedig jönnek az upgradek a játékosokra.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. február 2., kedd 13:00
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 1., hétfő 15:54
HozzászólásSzerző: wolf15 » 2016. február 1., hétfő 15:49
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 29., péntek 20:32
Köszi a választ !Kopacz írta:
Szia!
HozzászólásSzerző: wolf15 » 2016. január 29., péntek 15:34
Mi van akkor, ha most kezdi? Abban az esetben, nulláról, ez nem megoldható.Kopacz írta:2. Amikor elkezded az Ultimate Teamet kapsz egy csomó bronz playert, akiknek azt hiszem 50 meccses szerződésük van. Én a helyedben aktiválnám az összes zsetonlöketet (coin boost) a katalógusból és kipörgetném az említett játékosok minden meccsét, amig el nem fogynak. Fontos, hogy a coin boostokat olyan sorrendben kapod meg majd minden meccs után, amilyen sorrendben nyitod őket, szóval praktikus a nagyokkal kezdeni. Mire elfogynak a bronz playerek és a zsetonlöketek + játszol 4-5 idényt offlineban a gép ellen, lesz kb. 110-120 ezred. Ennyi lovéval már egy egész pofás csapatot raksz össze, akár Premier Leaguet is.
HozzászólásSzerző: Kopacz » 2016. január 29., péntek 8:31
Szia!sebydani írta:Srácok, ma én is beruháztam a játékra így vizsgaidőszak végeztével.Elsősorban azoktól kérdezem akik Xbox 360-on játszanak, de szívesen fogadom mindenki válaszát, aki tud segíteni, hogy mivel érdemes kereskedni, hogy egy kis pénzt szerezzen az ember? Ahogy látom, gondolom főleg amiatt is, hogy kevesebben játszanak ezzel már mint a One-os verzióval és külön piac van, elég "drágák" a közepes játékosok is.
Előre is köszönöm az ötleteket
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 26., kedd 17:08
HozzászólásSzerző: fiore » 2016. január 6., szerda 23:34
HozzászólásSzerző: wolf15 » 2016. január 6., szerda 23:07
Na ez az. Úgy hagytam csomó ideig, szerintem 1-2 óra is volt, nem kapcsolt soha senkit. Szóval ezt a részt feladtam, nem sok hasznát vettem.realmadridfan írta:Próbálkozz még a chates ügyfélszolgálaton, igaz, hogy nagyon sokat kell várni, de segítőkészek, pár perc alatt megoldják a problémádat, ha egyszer bejutsz.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 6., szerda 16:35
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. december 26., szombat 16:29
HozzászólásSzerző: wolf15 » 2015. december 15., kedd 13:26
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem