Zene
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Zene
áh, nincs az az isten akiért én elmennék soundra. az ottani közeg egyáltalán nem vonz, meg valószínűleg be is kattannék a 2. nap után a sok edm miatt.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Valakivel jart az a csaj, de ahogy manapsag kineznek 16 koruli lanyok nem is meglepo,hogy ez igy alakult volna. Azaz elhiszem hogy 18,meg pont Kardashianek..
BigSean meg A.Grandevel volt asszem aztan azt se tudom o megvolte 18
Arrol mondjuk nem tudok, hogy Tyga volte bortonben. Kerdezd meg Soundon igaze :P

Arrol mondjuk nem tudok, hogy Tyga volte bortonben. Kerdezd meg Soundon igaze :P
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Kedvet kaptam meló előtt pár tyga számra és egy felkeltette a figyelmem: https://www.youtube.com/watch?v=X8AurWRkRpo
Elkezdtem olvasgatni a kommenteket és meglepődve láttam hogy szarozzák és illetlen jelzővel illették mivel pedofil cselekedett követett el. Össze vissza írnak szóval csak annyi jött le hogy Kylie Jennert megdugta mikor kiskorú volt (14 v 16 évesen idk) . Aztán emiatt börtönbe is került (?).
Erről tudtok valamit?:D
Elkezdtem olvasgatni a kommenteket és meglepődve láttam hogy szarozzák és illetlen jelzővel illették mivel pedofil cselekedett követett el. Össze vissza írnak szóval csak annyi jött le hogy Kylie Jennert megdugta mikor kiskorú volt (14 v 16 évesen idk) . Aztán emiatt börtönbe is került (?).
Erről tudtok valamit?:D
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Skrillex & Team EZY (ft. NJOMZA) - Pretty Bye Bye
Gryffin - Heading Home (ft. Josef Salvat)
Erre a Gryffin gyerekre is érdemes odafigyelni
Gryffin - Heading Home (ft. Josef Salvat)
Erre a Gryffin gyerekre is érdemes odafigyelni

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Wiz Khalifa Sings Adele - Hello With A Twist Hatalmas, nem tudom megunni

Holnap lesz a nagy koncert! (Parkway Drive-Architects-Thy Art Is Murder)
Jön innen valaki?

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Where did you sleep last nightcsabi* írta:nirvana - smells like teen spirit
hát ez nem a szokásos repp de ezeket a klasszikusokat imádom
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"