Premier League
Re: Premier League
Egyébként Pepre annyira nem jellemző, hogy óriási bevásárlásokat csinál. Persze eddig nem is nagyon volt rá szükség.
150 millió fontot. kb 200 millió eur
Pato 11-es lesz.
http://www.chelseamegastore.com/stores/ ... earch/pato
http://www.chelseamegastore.com/stores/ ... earch/pato
inkább túladtak rajta félév alatt 4,25 millió pluszért
majd kiderül mit tud a gyerek. én csak hallottam hírét , 5 meccs nem sok annyit nem láttam játszani.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Na ez meglep, azt gondoltam a Porto majd 40 millióért fog belőle kiszállni 1-2 év múlva és megy a Chelsea,MU,City trió valamelyikébe.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
imbula 25 millióért a stokeban. ha kipaterolnák az iylen charlie adam féle henteseket kajak nézhető csapat lenne.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Leigazolni leigazolhatja, lásd pl Vidal is elment a Bayernbe, más kérdés, hogy egy félév után máris jönnek elő a problémák. Amúgy szerintem pogba egyszer fog váltani egy komolyat, hogy mikor és hova az kb megjósolhatatlan. De nem hinném, hogy most nyáron.
szépIt was being reported that Falcao had spent the day in a hotel room in Madrid waiting for Jorge Mendes to negotiate a deal for him to return to Atletico Madrid.
However new reports suggest that he's being left high and dry with Atletico busy trying to get rid of Fernando Torres and Gary Neville unconvinced at signing El Tigre for Valencia. That means the striker is stuck in his hotel with nowhere to go

Nem illik.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Szerintem Pogbanak annal tobb esze van, minthogy a Citybe igazoljon, foleg ugy, hogy a Barcelona es a Real Madrid is szivesen látná. Guardiola meg duplan nemfog leigazolni egy ekkora egoval rendelkezo jatekost, nezzuk meg pl. az Ibrahimovic - Guardiola kapcsolatot. Szerintem Pep Isco jatekaba van inkabb belebolondulva, de ebben annyi a bibi, hogy Zidane is. Viszont Zidane Pogbat is kedveli, raadasul francia. Nemtudom, erdekes nyar ele nezunk.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Hehe megrendeli a cselszi mezt, te a cityst és együtt hánytok a pl színvonalán a közös rangadót nézve.ziro4vr írta:Na tessék Remy. Bár nem tudom a divatszurkoló számít-e.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
remélem egy bajnok csapatot ad át pelle.
come on city

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Vagy mindketten vernétek Bbenótziro4vr írta:Tény. Hehével jókat verekednénk a city-chelsea meccsek szurkolói találkozóin. Lennénk vagy ketten összesen.Remy írta: És ezzel meg is lesz Magyarország első City drukkere is.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tény. Hehével jókat verekednénk a city-chelsea meccsek szurkolói találkozóin. Lennénk vagy ketten összesen.Remy írta: És ezzel meg is lesz Magyarország első City drukkere is.

Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És ezzel meg is lesz Magyarország első City drukkere is.ziro4vr írta:Gündogan.Realista24 írta:Na ki lesz Pep első igazolása? Isco?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Javi Martinez.ziro4vr írta:Gündogan.Realista24 írta:Na ki lesz Pep első igazolása? Isco?
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- MesQueUnClub
Az oké, hogy Isco posztján játszana, csak Isconak tkp az eredeti posztja.pheco írta:Nem nézek Juve meccseket, de szerintem posztra nem nagyon tér el a két játékos. Legalábbis ha leigazolnánk, akkor biztos, hogy Isco mostani posztján játszana a francia.
Más kérdés, hogy megéri-e 35-40 körül eladni Iscot és hozni 80-100 körül Pogbát.. szerintem egyébként nem, szóval vigye csak a City 100 körül.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Várom már, a "Cé-t Aguero + 50M-ért" üzletekről szóló híreket, megbízható forrásból :Đ Senki nem igazolna úgysem az ősi városi riválishoz, Pep-CR barátság is megvan, teljesen hihető lenne.
Isco 50-60 között mehet tőlem.
Isco 50-60 között mehet tőlem.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem nézek Juve meccseket, de szerintem posztra nem nagyon tér el a két játékos. Legalábbis ha leigazolnánk, akkor biztos, hogy Isco mostani posztján játszana a francia.
Más kérdés, hogy megéri-e 35-40 körül eladni Iscot és hozni 80-100 körül Pogbát.. szerintem egyébként nem, szóval vigye csak a City 100 körül.
- MesQueUnClub
Ez rendben csak szerintem nekik nagyobb szükségük van egy pogba posztú játékosra mint Iscora, ezért sem gondolom, hogy a spanyol lenne az elsőszámú célpont, vagy az arab megveszi mind a 2-t azt mutatja a fukkot.pheco írta:Én simán el tudom képzelni, hogy Isco megy a Citybe és Pogba meg ide.