És ezzel meg is lesz Magyarország első City drukkere is.ziro4vr írta:Gündogan.Realista24 írta:Na ki lesz Pep első igazolása? Isco?

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 1., hétfő 21:48
És ezzel meg is lesz Magyarország első City drukkere is.ziro4vr írta:Gündogan.Realista24 írta:Na ki lesz Pep első igazolása? Isco?
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 1., hétfő 21:43
Javi Martinez.ziro4vr írta:Gündogan.Realista24 írta:Na ki lesz Pep első igazolása? Isco?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 1., hétfő 21:29
Gündogan.Realista24 írta:Na ki lesz Pep első igazolása? Isco?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 1., hétfő 21:27
Az oké, hogy Isco posztján játszana, csak Isconak tkp az eredeti posztja.pheco írta:Nem nézek Juve meccseket, de szerintem posztra nem nagyon tér el a két játékos. Legalábbis ha leigazolnánk, akkor biztos, hogy Isco mostani posztján játszana a francia.
Más kérdés, hogy megéri-e 35-40 körül eladni Iscot és hozni 80-100 körül Pogbát.. szerintem egyébként nem, szóval vigye csak a City 100 körül.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 1., hétfő 21:20
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. február 1., hétfő 21:19
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 1., hétfő 21:15
Ez rendben csak szerintem nekik nagyobb szükségük van egy pogba posztú játékosra mint Iscora, ezért sem gondolom, hogy a spanyol lenne az elsőszámú célpont, vagy az arab megveszi mind a 2-t azt mutatja a fukkot.pheco írta:Én simán el tudom képzelni, hogy Isco megy a Citybe és Pogba meg ide.
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. február 1., hétfő 21:13
Én simán el tudom képzelni, hogy Isco megy a Citybe és Pogba meg ide.MesQueUnClub írta:Szerintem egy Pogba nagyon a levegőben van arra így, kell oda egy nagyágyú yaya helyett, Iscot meg nem biztos, hogy Zizou szívesen elengedné. Meg ki tudja, hogy nem lenne-e túl sok De Bruyne-al a keretben.Realista24 írta:Na ki lesz Pep első igazolása? Isco?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 1., hétfő 21:12
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 1., hétfő 21:07
Szerintem egy Pogba nagyon a levegőben van arra így, kell oda egy nagyágyú yaya helyett, Iscot meg nem biztos, hogy Zizou szívesen elengedné. Meg ki tudja, hogy nem lenne-e túl sok De Bruyne-al a keretben.Realista24 írta:Na ki lesz Pep első igazolása? Isco?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 1., hétfő 20:26
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 1., hétfő 16:43
Mondjuk ha nem tart meg vmit az angol stilusbol,(kp gyors átjátszása,gyors elfutások a vonalon,távoli lovèsek),ès csak a tilitoli lesz,(bár már a bayern idèn direktebb),akkor ki fogják futyulni.Arra felè azt kajálja a nèp.focijához, stílusához mérve még így is jobb a helyzet, mint a munál vagy a chelsea-nél.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. február 1., hétfő 16:01
Meglepődnék, ha Guardiolának kellene.Remy írta: Semmi. Iden jo, de tovabbra sem illik ide szerintem. Osszjatekban sose lesz jo. Birom meg minden, de sajna o ide sose fog igazan illeni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 1., hétfő 15:59
Semmi. Iden jo, de tovabbra sem illik ide szerintem. Osszjatekban sose lesz jo. Birom meg minden, de sajna o ide sose fog igazan illeni.MesQueUnClub írta:De most őszintén az idei formájával mi a gondod Bale-el? De most nagyon komolyan, mert mielőtt lesérült, legalább jó formában volt. Danilo az más, de egy PLben sztem el lenne.Remy írta:Danilot el kene boltolni a Cityvel. Ja, meg Balet.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. február 1., hétfő 15:57
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 1., hétfő 15:55
De most őszintén az idei formájával mi a gondod Bale-el? De most nagyon komolyan, mert mielőtt lesérült, legalább jó formában volt. Danilo az más, de egy PLben sztem el lenne.Remy írta:Danilot el kene boltolni a Cityvel. Ja, meg Balet.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. február 1., hétfő 15:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 1., hétfő 15:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 1., hétfő 15:01
Abrát úgy gondolom, hogy valamilyen szinten belefolyik a szakmai részbe is, legalábbis szerintem.Mondjuk ezt bármelyik nagy angol csapatnál megkaphatja, ilyen szempontból nem nagyon tudott hibázni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 1., hétfő 15:00
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem