Meglepődnék, ha Guardiolának kellene.Remy írta: Semmi. Iden jo, de tovabbra sem illik ide szerintem. Osszjatekban sose lesz jo. Birom meg minden, de sajna o ide sose fog igazan illeni.

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. február 1., hétfő 16:01
Meglepődnék, ha Guardiolának kellene.Remy írta: Semmi. Iden jo, de tovabbra sem illik ide szerintem. Osszjatekban sose lesz jo. Birom meg minden, de sajna o ide sose fog igazan illeni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 1., hétfő 15:59
Semmi. Iden jo, de tovabbra sem illik ide szerintem. Osszjatekban sose lesz jo. Birom meg minden, de sajna o ide sose fog igazan illeni.MesQueUnClub írta:De most őszintén az idei formájával mi a gondod Bale-el? De most nagyon komolyan, mert mielőtt lesérült, legalább jó formában volt. Danilo az más, de egy PLben sztem el lenne.Remy írta:Danilot el kene boltolni a Cityvel. Ja, meg Balet.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. február 1., hétfő 15:57
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 1., hétfő 15:55
De most őszintén az idei formájával mi a gondod Bale-el? De most nagyon komolyan, mert mielőtt lesérült, legalább jó formában volt. Danilo az más, de egy PLben sztem el lenne.Remy írta:Danilot el kene boltolni a Cityvel. Ja, meg Balet.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. február 1., hétfő 15:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 1., hétfő 15:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 1., hétfő 15:01
Abrát úgy gondolom, hogy valamilyen szinten belefolyik a szakmai részbe is, legalábbis szerintem.Mondjuk ezt bármelyik nagy angol csapatnál megkaphatja, ilyen szempontból nem nagyon tudott hibázni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 1., hétfő 15:00
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. február 1., hétfő 14:58
Mondjuk az állománnyal vannak gondok. A támadók még úgy ahogy, ha leszámítjuk aguero sérüléseit, de a középpálya és a védelem bőven fejlődhetne, eléggé kiöregedett a társaság. Kell majd pénz oda, bár szélső védők még viszonylag olcsón szerezhetőek, a középpálya már drágább lesz.Ismerős vezetőség, végtelen pénz, nagyjából okés alapállomány,
Mondjuk ezt bármelyik nagy angol csapatnál megkaphatja, ilyen szempontból nem nagyon tudott hibázni.Kimeríthetetlen források, és nem pofáznak bele a munkájába.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 1., hétfő 14:56
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. február 1., hétfő 14:51
Ilyen lassú labdajáratást, amit itt művelnek
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 1., hétfő 14:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 1., hétfő 14:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 1., hétfő 14:39
Kimeríthetetlen források, és nem pofáznak bele a munkájába.Matyi írta:Miért? Ez a City nem valami erős, főleg nemzetközi szinten.ziro4vr írta:Hamarosan, mondtam én.![]()
![]()
Nem meglepő, megint a legtutibbat választotta.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. február 1., hétfő 14:38
Miért? Ez a City nem valami erős, főleg nemzetközi szinten.ziro4vr írta:Hamarosan, mondtam én.![]()
![]()
Nem meglepő, megint a legtutibbat választotta.
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. február 1., hétfő 14:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 1., hétfő 14:27
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. február 1., hétfő 14:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 1., hétfő 14:24
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. február 1., hétfő 14:23
MAN CITY CLUB STATEMENT
"Manchester City can confirm that in recent weeks it has commenced and finalized contract negotiations with Pep Guardiola to become MCFC Head Coach for the 16/17 season onwards. The contract is for three years. These negotiations were a re-commencement of discussion that were curtailed in 2012.
"Out of respect for Manuel Pellegrini and the players, the club wishes to make its decision public to remove the unnecessary burden of speculation. Manuel Pellegrini, who is fully supportive of the decision to make this communication, is entirely focused on achieving his targets for the season ahead and retains the respect and commitment of all involved with the leadership of the Club."
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem