Én a barca ellen is szívesen megnéznék egy döntőt. Ellenük nagyon feltudja szívni magát a real bármilyen szar formában is van. oké, az utolsó classico nem ezt bizonyítja..de azt inkább ráfogom benitezre.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. január 31., vasárnap 12:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 31., vasárnap 12:16
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. január 31., vasárnap 11:40
Amennyire én emlékszem, Capello dobbantott már 1997 nyarán bajnoki címmel a zsebben a Milanhoz, Heynckessel kezdtük meg a következő szezont.Engem erosen emlèkeztet ez a szezon a 97-98asra.Akkor kirugták Capellot mert gyengèlkedtunk a bajnokságban,jott Jupp mester ès a semmibol szinte megnyertuk a BL-t.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 31., vasárnap 11:28
Tök mindegy kivel döntőzünk, ha döntőzünk, csak a Barcával ne...hunmadridista írta:A Barcát 2 meccsen lehetetlen megverni...1 meccsen talán elkaphatók...wZoLee7 írta: A bl ahogy írjátok egy más terep, de ha a Barcán át vezet az út a döntőbe akkor ott is elbukhatunk elég csúnyán. Szerencse kell majd egy jó ellenfélhez. A döntőben meg bármi megtörténhet, de ott sem szeretném a Barcát ellenfélnek.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2016. január 31., vasárnap 11:26
A Barcát 2 meccsen lehetetlen megverni...1 meccsen talán elkaphatók...wZoLee7 írta: A bl ahogy írjátok egy más terep, de ha a Barcán át vezet az út a döntőbe akkor ott is elbukhatunk elég csúnyán. Szerencse kell majd egy jó ellenfélhez. A döntőben meg bármi megtörténhet, de ott sem szeretném a Barcát ellenfélnek.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 31., vasárnap 10:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 31., vasárnap 10:29
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. január 31., vasárnap 10:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 31., vasárnap 10:22
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 31., vasárnap 10:18
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 31., vasárnap 10:12
Nyerni kell az atma ellen,ikszelni a nou campban,akkor akár...ez a kèt meccs alap,a tobbi lutri.Ki,hol mennyi pontot bukik mèg.Ja, tavaly ugyanez volt csak fordítva. Nem lesz egyszerű, de a keret megvan hozzá. Fejben dől el az egész, mert nem balfaszok vannak a csapatnál, csak sokszor lusták...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2016. január 30., szombat 22:57
Mentálisan erősebb csapatnak tartom a katalánokat...számtalanszor bebizonyosodott már, hogy igazán kiélezett helyzetekben mindig elhasalunk (kivétel 2014 BL döntő)...amikor igazán oda kellene tennünk magunkat mindig kipukkadunk, vagy mindig van valami gebasz.Remy írta:
Ja, tavaly ugyanez volt csak fordítva. Nem lesz egyszerű, de a keret megvan hozzá. Fejben dől el az egész, mert nem balfaszok vannak a csapatnál, csak sokszor lusták...
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 30., szombat 22:47
Ha nyáron igazolhattok és Zizou csak 2-3 olyan embert megkaphat kiegészítésnek aki neki kell, akkor érdekes lesz a jövő évi bajnokság, ez a félév szerintem inkább tanuló időszak Zizounak.Remy írta: Ja, tavaly ugyanez volt csak fordítva. Nem lesz egyszerű, de a keret megvan hozzá. Fejben dől el az egész, mert nem balfaszok vannak a csapatnál, csak sokszor lusták...
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 30., szombat 22:44
Ja, tavaly ugyanez volt csak fordítva. Nem lesz egyszerű, de a keret megvan hozzá. Fejben dől el az egész, mert nem balfaszok vannak a csapatnál, csak sokszor lusták...hunmadridista írta:Sajnos szint különbség van a két csapat között...és nem a mi javunkra...Remy írta:
Majd mi.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2016. január 30., szombat 22:41
Sajnos szint különbség van a két csapat között...és nem a mi javunkra...Remy írta:
Majd mi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 30., szombat 21:48
Majd mi.hunmadridista írta:Kíváncsi vagyok idén ki tudja majd megállítani a Barcelonát...nagyon érik egy újabb tripla...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2016. január 30., szombat 21:42
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 30., szombat 17:23
Mondtam.morientes írta:Sztm Godin is sanszos hogy vègig fenn marad.schranzer írta:Picit eldurvult
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 30., szombat 16:54
Sztm Godin is sanszos hogy vègig fenn marad.schranzer írta:Picit eldurvult
HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. január 30., szombat 16:51
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem