csak míg 10-15 éve, volt 5-6 favorit, addig mára ez a szám redukálódott 3-ra, Ami elég szomorú.morientes írta: Nem számitottunk favoritnak,(ha csak a nevunk miatt nem),mint ahogy igazabol most sem.Termèszetesen mindig favoritok vagyunk,de nem mindig nagyon

Real Madrid vs. Barcelona
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Real Madrid vs. Barcelona
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jaja,tènyleg,Juppot menesztettèk a BL cim után,mert a najnokságban elèggè szarul szerepeltunk.Amennyire én emlékszem, Capello dobbantott már 1997 nyarán bajnoki címmel a zsebben a Milanhoz, Heynckessel kezdtük meg a következő szezont.
Na mindegy,az a lènyeg,hogy a BL nem igazán volt egy szurker fejèben sem,legalább is nem volt elvárhato,olyan csapatok tundokoltek akkor europában mint a juve,a bayern vagy a manchester,akik azután 99-ben meg is nyertèk.
Nem számitottunk favoritnak,(ha csak a nevunk miatt nem),mint ahogy igazabol most sem.Termèszetesen mindig favoritok vagyunk,de nem mindig nagyon

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
most meg kokót. nem sokat változtál.
Én a barca ellen is szívesen megnéznék egy döntőt. Ellenük nagyon feltudja szívni magát a real bármilyen szar formában is van. oké, az utolsó classico nem ezt bizonyítja..de azt inkább ráfogom benitezre.

Én a barca ellen is szívesen megnéznék egy döntőt. Ellenük nagyon feltudja szívni magát a real bármilyen szar formában is van. oké, az utolsó classico nem ezt bizonyítja..de azt inkább ráfogom benitezre.
én, akkor voltam 6, valszeg homokot ettem még az oviban
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Amennyire én emlékszem, Capello dobbantott már 1997 nyarán bajnoki címmel a zsebben a Milanhoz, Heynckessel kezdtük meg a következő szezont.Engem erosen emlèkeztet ez a szezon a 97-98asra.Akkor kirugták Capellot mert gyengèlkedtunk a bajnokságban,jott Jupp mester ès a semmibol szinte megnyertuk a BL-t.

Az olasz két bajnoki idényt töltött itt és mindkétszer bajnoki cím után ment el.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tök mindegy kivel döntőzünk, ha döntőzünk, csak a Barcával ne...hunmadridista írta:A Barcát 2 meccsen lehetetlen megverni...1 meccsen talán elkaphatók...wZoLee7 írta: A bl ahogy írjátok egy más terep, de ha a Barcán át vezet az út a döntőbe akkor ott is elbukhatunk elég csúnyán. Szerencse kell majd egy jó ellenfélhez. A döntőben meg bármi megtörténhet, de ott sem szeretném a Barcát ellenfélnek.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
A Barcát 2 meccsen lehetetlen megverni...1 meccsen talán elkaphatók...wZoLee7 írta: A bl ahogy írjátok egy más terep, de ha a Barcán át vezet az út a döntőbe akkor ott is elbukhatunk elég csúnyán. Szerencse kell majd egy jó ellenfélhez. A döntőben meg bármi megtörténhet, de ott sem szeretném a Barcát ellenfélnek.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Látva a 2 (3) csapat formáját én még a 2. helyet sem érzem annyira biztosnak, az elsőt meg csodának tartanám. Sajnos nem megy, legfőképp ellenük nem.
A bl ahogy írjátok egy más terep, de ha a Barcán át vezet az út a döntőbe akkor ott is elbukhatunk elég csúnyán. Szerencse kell majd egy jó ellenfélhez. A döntőben meg bármi megtörténhet, de ott sem szeretném a Barcát ellenfélnek.
A bl ahogy írjátok egy más terep, de ha a Barcán át vezet az út a döntőbe akkor ott is elbukhatunk elég csúnyán. Szerencse kell majd egy jó ellenfélhez. A döntőben meg bármi megtörténhet, de ott sem szeretném a Barcát ellenfélnek.
- morientes
Most hogy nem irtam oda,sztm is sok az a 7 pont.A nou campban meg inkább reálisabb az iksz,mint hogy nyerunk.Nem irtam oda,de magam sem hiszek a ligában.Csak vázoltam egy optimista opciot 
Ellenben a BL...
Engem erosen emlèkeztet ez a szezon a 97-98asra.Akkor kirugták Capellot mert gyengèlkedtunk a bajnokságban,jott Jupp mester ès a semmibol szinte megnyertuk a BL-t.
Idèn elègedett lennèk hasonlo forgatokonyvel.

Ellenben a BL...
Engem erosen emlèkeztet ez a szezon a 97-98asra.Akkor kirugták Capellot mert gyengèlkedtunk a bajnokságban,jott Jupp mester ès a semmibol szinte megnyertuk a BL-t.
Idèn elègedett lennèk hasonlo forgatokonyvel.

LEGIO PATRIA NOSTRA

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Bl-ben a Barcat majd egy angol kiüti.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Sok ez a 7 pont szerintem a bajnokságban. És nem azért, mert nem hiszek a Barca botlásában, hanem azért, mert mi nem álltunk össze úgy, hogy hétről hétre tuti 3 pontokkal számoljunk. Ami jelentősen változott Zidane óta az az, hogy van középpályánk és nem csak átíveljük a totál formán kívül játszó Ronaldora a labdát. Bale és Benzema jobban is érvényesülnek és szerintem már jobban is függünk elől tőlük, mint Ronaldotól, aki idén talán nem is szerzett fontos gólt a bajnokságban. Pedig a Betis ellen is ott voltak a lehetőségek..
A BL meg más terep, ott 1-2 meccsen kell jól játszani, amire több esélyt is látok. Barca, Bayern, PSG, Juve, akik ellenfelek lehetnek, a többiektől nem tartok.
A BL meg más terep, ott 1-2 meccsen kell jól játszani, amire több esélyt is látok. Barca, Bayern, PSG, Juve, akik ellenfelek lehetnek, a többiektől nem tartok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
iksz a barca ellen? És akkor hol hozunk rajtuk 8 pontot? Mert ugye az egymás elleni miatt ennyit kéne.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- morientes
Nyerni kell az atma ellen,ikszelni a nou campban,akkor akár...ez a kèt meccs alap,a tobbi lutri.Ki,hol mennyi pontot bukik mèg.Ja, tavaly ugyanez volt csak fordítva. Nem lesz egyszerű, de a keret megvan hozzá. Fejben dől el az egész, mert nem balfaszok vannak a csapatnál, csak sokszor lusták...
A BL inkább,már csak azèrt is,mert mi ott szerencsèsen jovunk ki a dolgokbol általában.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- hunmadridista
Mentálisan erősebb csapatnak tartom a katalánokat...számtalanszor bebizonyosodott már, hogy igazán kiélezett helyzetekben mindig elhasalunk (kivétel 2014 BL döntő)...amikor igazán oda kellene tennünk magunkat mindig kipukkadunk, vagy mindig van valami gebasz.Remy írta:
Ja, tavaly ugyanez volt csak fordítva. Nem lesz egyszerű, de a keret megvan hozzá. Fejben dől el az egész, mert nem balfaszok vannak a csapatnál, csak sokszor lusták...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ha nyáron igazolhattok és Zizou csak 2-3 olyan embert megkaphat kiegészítésnek aki neki kell, akkor érdekes lesz a jövő évi bajnokság, ez a félév szerintem inkább tanuló időszak Zizounak.Remy írta: Ja, tavaly ugyanez volt csak fordítva. Nem lesz egyszerű, de a keret megvan hozzá. Fejben dől el az egész, mert nem balfaszok vannak a csapatnál, csak sokszor lusták...
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja, tavaly ugyanez volt csak fordítva. Nem lesz egyszerű, de a keret megvan hozzá. Fejben dől el az egész, mert nem balfaszok vannak a csapatnál, csak sokszor lusták...hunmadridista írta:Sajnos szint különbség van a két csapat között...és nem a mi javunkra...Remy írta:
Majd mi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hunmadridista
Sajnos szint különbség van a két csapat között...és nem a mi javunkra...Remy írta:
Majd mi.
- Remy
- Kapcsolat:
Majd mi.hunmadridista írta:Kíváncsi vagyok idén ki tudja majd megállítani a Barcelonát...nagyon érik egy újabb tripla...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hunmadridista
Kíváncsi vagyok idén ki tudja majd megállítani a Barcelonát...nagyon érik egy újabb tripla...
- morientes
Mondtam.morientes írta:Sztm Godin is sanszos hogy vègig fenn marad.schranzer írta:Picit eldurvult
LEGIO PATRIA NOSTRA