Jaja, nagy gólt vert Karim.dannen írta:6 éve január 30.-án.. a zseni, az isten

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 31., vasárnap 20:07
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 30., szombat 15:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 30., szombat 15:35
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 30., szombat 15:32
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 30., szombat 15:28
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 30., szombat 15:24
Èn ezekkel a statisztikákkal nem nagyon tudok mit kezdeni,azt sem tudom mi számit futásnak,hogy akkor a cèltalan lodorgès is az e,meg hogy hogyan mèrik (gondolom chip a cipoben vagy vmi),egyvalami biztos,èn azt szeretem ha egy játèkos hasznos,Hamesz idèn nagyon nem az,valamint azt ha a labda futja a legtobbet.Mert akkor van foci.Jameses részt annyival cáfolnám, hogy talán a juve elleni idegenbeli meccsem figyeltem fel arra, hogy a csapatból ő futotta a legtöbbet,
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 30., szombat 15:19
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2016. január 30., szombat 15:10
Jameses részt annyival cáfolnám, hogy talán a juve elleni idegenbeli meccsem figyeltem fel arra, hogy a csapatból ő futotta a legtöbbet, volt egy ilyen stat. Idén ez nem jellemző rá, de tavaly elég sokat melózott.morientes írta:Ha ez a mèrce,Khedira isten.Ez alapján Jamest règ el kellett volna zavarni,mert nála a partjelzo is tobbet fut.100x annyit fut
Szoktam nèzni a rómát,lehet hogy Vidal lenyomat a gyerek,de nagyon messze van tole.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 30., szombat 15:05
Ha ez a mèrce,Khedira isten.Ez alapján Jamest règ el kellett volna zavarni,mert nála a partjelzo is tobbet fut.100x annyit fut
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 30., szombat 14:45
Ezek se néztek '98 környéki Juve meccseket. Pepe meg Ramos hozzájuk képest kis ártatlan óvodások, egy Moterot ahova nem válogatnak be, az nem dirty team.Remy írta:Mourinho az edző, Gattuso a kapitány, íme, a rémálomcsapat!
Mennyire vége lenne a meccsnek 2 perc után.Mondjuk egy Vinnie Jones még elfért volna...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 30., szombat 14:40
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2016. január 30., szombat 14:38
100x annyit fut egy meccsen, mint isco, jol védekezik, és a pályán is jól lát, igazi harcos, olyan, mint vidal.morientes írta:Brusztos gyerek,semmi extra,az meg hogy Isco helyett....biztos a hajaNo ez engem is érdekelne, mert a Romában se olyat játszik, hogy hú év szűrője bármi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 30., szombat 13:50
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 30., szombat 12:44
Tiszteletet parancsoló biztos a haja!morientes írta: Brusztos gyerek,semmi extra,az meg hogy Isco helyett....biztos a haja
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 30., szombat 12:42
Brusztos gyerek,semmi extra,az meg hogy Isco helyett....biztos a hajaNo ez engem is érdekelne, mert a Romában se olyat játszik, hogy hú év szűrője bármi.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 30., szombat 12:15
No ez engem is érdekelne, mert a Romában se olyat játszik, hogy hú év szűrője bármi.morientes írta:?nainggolan![]()
O mièrt?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 30., szombat 11:58
Igazából attól függene ez, hogy milyen szerepet akarnátok betöltetni az új emberrel. Mindketten teljesen mást játszanak, Pogba is rengeteg olyat tudna adni a Realnak, amit a kis olasz nem, és ez fordítva is igaz. Rengeteget javult amúgy szezon elejéhez képest a francia, sokat hibázik még mindig, de szerintem valamivel jobb lett összességében, mint tavaly volt - lehet hülyeséget mondtam, de nekem úgy tűnik.wZoLee7 írta:Én azért Verrattit jobbnak érzem mint Pogbat, de nem láttam a franciából mostanság túl sokat, ezt is be kell vallanom
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 30., szombat 11:47
Hát lehetséges. Nem szeretném elveszíteni Iscot, hajt és küzd védekezésben is, de látszik, hogy az sem igazán az ő posztja. Talán 4312-ben a támadók és a kp közt lenne neki igazán jó helye, de ilyent mi sosem fogunk játszani. Én azért Verrattit jobbnak érzem mint Pogbat, de nem láttam a franciából mostanság túl sokat, ezt is be kell vallanomdannen írta:jelen esetben isco helyére, minden tekintetben jobb csapat lennénk vele.wZoLee7 írta:Persze, mert biztos komolyan gondolom, hogy ezen a szinten Pato még megélne a kezdőben, ja várj írtam is hogy csere embernek...Pogba meg a kezdőbe jönne, de hová, kinek a helyére? Annyira nem jó a srác, hogy 100 milliót megérjen, az arca már megvan persze
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 30., szombat 10:46
?nainggolan
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2016. január 30., szombat 8:27
Házon belül is van egy jobb választás isco helyett, mégpedig kovacic. Birom nagyon amúgy a kis spanyolt, de nekem úgy tűnik, hogy egy gyengepont lehet a kp-n, komolyabb csapatok ellen, sokkal jobbak lennénk ha a helyén dimaria/vidal/pogba/kovacic/verratti/nainggolandannen írta:jelen esetben isco helyére, minden tekintetben jobb csapat lennénk vele.wZoLee7 írta:Persze, mert biztos komolyan gondolom, hogy ezen a szinten Pato még megélne a kezdőben, ja várj írtam is hogy csere embernek...Pogba meg a kezdőbe jönne, de hová, kinek a helyére? Annyira nem jó a srác, hogy 100 milliót megérjen, az arca már megvan persze
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem