Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Tényleg hasonló, mint Vidal, csak gyengébb kiadásban. Cserének jó lehetne
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Egy olyan csapatnak aminek a támadás az alfája és omegája, mert abból tud a legtöbbet profitálni, nem olyan típusú játékosokra van szüksége mint a Belga, igen kellenek melósabbak is, mint pl Rakitic, de szvsz a belgának közel sincs meg az a játékinteligenciája pl. ez egy személyes vélemény, szerintem ha Casemiroval Zizou is számolni fog, ha még Kovacic-el mind2ből sokkal jobb játékos fog válni.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Èn ezekkel a statisztikákkal nem nagyon tudok mit kezdeni,azt sem tudom mi számit futásnak,hogy akkor a cèltalan lodorgès is az e,meg hogy hogyan mèrik (gondolom chip a cipoben vagy vmi),egyvalami biztos,èn azt szeretem ha egy játèkos hasznos,Hamesz idèn nagyon nem az,valamint azt ha a labda futja a legtobbet.Mert akkor van foci.Jameses részt annyival cáfolnám, hogy talán a juve elleni idegenbeli meccsem figyeltem fel arra, hogy a csapatból ő futotta a legtöbbet,
A belga meg hasznos a rómának,na de hogy Vidal....itt nem enne meg sok sot asszem.
Valamint ahogy látom,ilyen stilusu játèkosokkal Zidane nem is számol.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ott van Casemiro is tud melózni.. De nekünk nem melós kell a középpályára, hanem allrounder top kategóriás emberek. Pl. Kovacic, aki nem mellesleg melózni is tud. Ráadásul a tag is 28 éves lesz, fejlődni nem fog, ez neki a csúcs korszaka. Maradjon csak a seggén.
Real Madrid a csapat neve Uraim, nem olasz középcsapat vagyunk :Đ
Real Madrid a csapat neve Uraim, nem olasz középcsapat vagyunk :Đ
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jameses részt annyival cáfolnám, hogy talán a juve elleni idegenbeli meccsem figyeltem fel arra, hogy a csapatból ő futotta a legtöbbet, volt egy ilyen stat. Idén ez nem jellemző rá, de tavaly elég sokat melózott.morientes írta:Ha ez a mèrce,Khedira isten.Ez alapján Jamest règ el kellett volna zavarni,mert nála a partjelzo is tobbet fut.100x annyit fut
Szoktam nèzni a rómát,lehet hogy Vidal lenyomat a gyerek,de nagyon messze van tole.
Nainggolanrol nem tudlak meggyőzni, de kinek mi, neked isco jobb, szerintem nainggolan lenne jobb a csapatnak.
- morientes
Ha ez a mèrce,Khedira isten.Ez alapján Jamest règ el kellett volna zavarni,mert nála a partjelzo is tobbet fut.100x annyit fut
Szoktam nèzni a rómát,lehet hogy Vidal lenyomat a gyerek,de nagyon messze van tole.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ezek se néztek '98 környéki Juve meccseket. Pepe meg Ramos hozzájuk képest kis ártatlan óvodások, egy Moterot ahova nem válogatnak be, az nem dirty team.Remy írta:Mourinho az edző, Gattuso a kapitány, íme, a rémálomcsapat!
Mennyire vége lenne a meccsnek 2 perc után.Mondjuk egy Vinnie Jones még elfért volna...
Szerintem is full Vidal a belga.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
100x annyit fut egy meccsen, mint isco, jol védekezik, és a pályán is jól lát, igazi harcos, olyan, mint vidal.morientes írta:Brusztos gyerek,semmi extra,az meg hogy Isco helyett....biztos a hajaNo ez engem is érdekelne, mert a Romában se olyat játszik, hogy hú év szűrője bármi.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mourinho az edző, Gattuso a kapitány, íme, a rémálomcsapat!
Mennyire vége lenne a meccsnek 2 perc után.
Mondjuk egy Vinnie Jones még elfért volna...
Mennyire vége lenne a meccsnek 2 perc után.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- MesQueUnClub
Tiszteletet parancsoló biztos a haja!morientes írta: Brusztos gyerek,semmi extra,az meg hogy Isco helyett....biztos a haja

- morientes
Brusztos gyerek,semmi extra,az meg hogy Isco helyett....biztos a hajaNo ez engem is érdekelne, mert a Romában se olyat játszik, hogy hú év szűrője bármi.

LEGIO PATRIA NOSTRA

- MesQueUnClub
No ez engem is érdekelne, mert a Romában se olyat játszik, hogy hú év szűrője bármi.morientes írta:?nainggolan![]()
O mièrt?
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Igazából attól függene ez, hogy milyen szerepet akarnátok betöltetni az új emberrel. Mindketten teljesen mást játszanak, Pogba is rengeteg olyat tudna adni a Realnak, amit a kis olasz nem, és ez fordítva is igaz. Rengeteget javult amúgy szezon elejéhez képest a francia, sokat hibázik még mindig, de szerintem valamivel jobb lett összességében, mint tavaly volt - lehet hülyeséget mondtam, de nekem úgy tűnik.wZoLee7 írta:Én azért Verrattit jobbnak érzem mint Pogbat, de nem láttam a franciából mostanság túl sokat, ezt is be kell vallanom
Személy szerint Modricék mellé inkább az ő stílusát tudnám elképzelni - Verrattit Modricék helyett, nem mellett -, de inkább Kovacicot próbálgatnám először Zizu helyében Isco esetleges betlije esetén. Mondjuk szerintem ő is meccsről-meccsre javul, lehet szezon végére összekapja magát, és sikerül néhány év után szintet lépnie, azzal meg is oldódna ez a kérdésetek.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát lehetséges. Nem szeretném elveszíteni Iscot, hajt és küzd védekezésben is, de látszik, hogy az sem igazán az ő posztja. Talán 4312-ben a támadók és a kp közt lenne neki igazán jó helye, de ilyent mi sosem fogunk játszani. Én azért Verrattit jobbnak érzem mint Pogbat, de nem láttam a franciából mostanság túl sokat, ezt is be kell vallanomdannen írta:jelen esetben isco helyére, minden tekintetben jobb csapat lennénk vele.wZoLee7 írta:Persze, mert biztos komolyan gondolom, hogy ezen a szinten Pato még megélne a kezdőben, ja várj írtam is hogy csere embernek...Pogba meg a kezdőbe jönne, de hová, kinek a helyére? Annyira nem jó a srác, hogy 100 milliót megérjen, az arca már megvan persze

- morientes
?nainggolan

O mièrt?
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
Házon belül is van egy jobb választás isco helyett, mégpedig kovacic. Birom nagyon amúgy a kis spanyolt, de nekem úgy tűnik, hogy egy gyengepont lehet a kp-n, komolyabb csapatok ellen, sokkal jobbak lennénk ha a helyén dimaria/vidal/pogba/kovacic/verratti/nainggolandannen írta:jelen esetben isco helyére, minden tekintetben jobb csapat lennénk vele.wZoLee7 írta:Persze, mert biztos komolyan gondolom, hogy ezen a szinten Pato még megélne a kezdőben, ja várj írtam is hogy csere embernek...Pogba meg a kezdőbe jönne, de hová, kinek a helyére? Annyira nem jó a srác, hogy 100 milliót megérjen, az arca már megvan persze
játszana.

- Fuentealbilla
Nagyon egyet ertek. Isco egyre gyanusabb, hogy nem futja be a tehetsegehez melto karriert. Legalabbis nem a Realban. Aztan remelem tevedek.dannen írta:
jelen esetben isco helyére, minden tekintetben jobb csapat lennénk vele.
- wZoLee7
Persze, mert biztos komolyan gondolom, hogy ezen a szinten Pato még megélne a kezdőben, ja várj írtam is hogy csere embernek...Pogba meg a kezdőbe jönne, de hová, kinek a helyére? Annyira nem jó a srác, hogy 100 milliót megérjen, az arca már megvan persze
- wZoLee7
Én olyan sokat nem látok Pogbában, Pato eljöhet csere embernek Benzema mögé, vagy egy jó 442-ben nagyon aprítanának, Bale-t meg valahová beállítani a kettő mögé vágtatnihehe írta:pogba kell meg pato