pato helyében már pötyögném be az ügyvédeim telefonszámát.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 28., csütörtök 19:53
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. január 28., csütörtök 19:26
Nem elvileg, hanem száz százalék, és ha csak kölcsönben megy oda, és olyan jól teljesít, akkor nem csak ők akarják majd leigazolni, de valószínűleg előnyből indulnak majd. Én szorítok neki.dannen írta:de bruyne kb. 6 hétre dőlt ki.
patot meg elvileg figyelni fogja a milan és ha jól teljesít a chelseaben nyáron megpróbálják majd leigazolni
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. január 28., csütörtök 16:18
Nem hiszem, ManC - Pep, ManU - Mou szerintem. Szóval a Chelsea a legesélyesebb.morientes írta:Manchester.ziro4vr írta: Őt már korábban is említették, ahogyan távozott a szöv.kap. pozícióból, egyértelmű hogy a pl-be fog menni, kérdés melyik csapathoz.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 28., csütörtök 16:10
Manchester.ziro4vr írta:Őt már korábban is említették, ahogyan távozott a szöv.kap. pozícióból, egyértelmű hogy a pl-be fog menni, kérdés melyik csapathoz.palesz77 írta:Sampaolit rebezsgetik velük kapcsolatban most - legalábbis twitteren olvastam ilyet -, ő stílusra támadóbb tudtommal.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 28., csütörtök 16:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 28., csütörtök 15:58
Őt már korábban is említették, ahogyan távozott a szöv.kap. pozícióból, egyértelmű hogy a pl-be fog menni, kérdés melyik csapathoz.palesz77 írta:Sampaolit rebezsgetik velük kapcsolatban most - legalábbis twitteren olvastam ilyet -, ő stílusra támadóbb tudtommal.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 28., csütörtök 15:44
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 28., csütörtök 14:55
Pedig Gullital,Viallival volt ott foci a kilencvenes èvekben,Zolaval bezároan,csak azután jott Abra,meg...Mou.nmate írta:Akartam írni, előbb értelmes edző kéne. De az egész Dinamó London ilyen, sosem lesz ott normálisan focizó csapat, ez egy ilyen klub.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 28., csütörtök 14:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 28., csütörtök 14:20
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. január 28., csütörtök 13:11
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 28., csütörtök 13:08
lentebb már volt erről szósebydani írta:hehe, hát ennyiből hogy fog neked küldeni repülőjegyre meg meccsjegyre, hogy végre találkozzatok?Pato így állítólag heti 33 ezer fontot fog zsebre rakni, ez átszámolva 54 millió forintos havi bérnek felel meg. Persze, elsőre rengetegnek tűnik ez is, ezzel mégis a Chelsea harmadik legrosszabbul kereső játékosa lesz Kenedy és Ruben Loftus-Cheek mögött.
Elég, ha annyit mondunk példaként, a West Hamben kölcsönben futballozó Victor Moses heti 35 ezer fontot tesz zsebre azért, hogy ne a „kékeknél” játsszon…![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 28., csütörtök 12:53
hehe, hát ennyiből hogy fog neked küldeni repülőjegyre meg meccsjegyre, hogy végre találkozzatok?Pato így állítólag heti 33 ezer fontot fog zsebre rakni, ez átszámolva 54 millió forintos havi bérnek felel meg. Persze, elsőre rengetegnek tűnik ez is, ezzel mégis a Chelsea harmadik legrosszabbul kereső játékosa lesz Kenedy és Ruben Loftus-Cheek mögött.
Elég, ha annyit mondunk példaként, a West Hamben kölcsönben futballozó Victor Moses heti 35 ezer fontot tesz zsebre azért, hogy ne a „kékeknél” játsszon…
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 28., csütörtök 10:28
azaz, legyen táncMeg, hogy tényleg fizetnek-e? Mert korábban volt ebből botrány. Lehet, hogy javultak, de nálam ilyenkor az USA lenne a cél, ott biztos megkapják a fizetést, és mondjuk egy LA-ben minden nap van valami "program".
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. január 28., csütörtök 10:26
Meg, hogy tényleg fizetnek-e? Mert korábban volt ebből botrány. Lehet, hogy javultak, de nálam ilyenkor az USA lenne a cél, ott biztos megkapják a fizetést, és mondjuk egy LA-ben minden nap van valami "program".Berti írta:Kiváncsi vagyok, hogy ezek a kínaiak milyen fizetéssel csábítják oda újabban a játékosokat..morientes írta:http://talksport.com/football/chelsea-t ... 0125182498
Nemtom volt e már,de ez megint mi...
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. január 28., csütörtök 9:51
Kiváncsi vagyok, hogy ezek a kínaiak milyen fizetéssel csábítják oda újabban a játékosokat..morientes írta:http://talksport.com/football/chelsea-t ... 0125182498
Nemtom volt e már,de ez megint mi...
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 28., csütörtök 6:50
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. január 27., szerda 22:46
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. január 27., szerda 22:42
Costa-nál?Galacticos írta:látom azért te is erősen érvelsz mostanában.![]()
mondj nála 5 jobbat.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem