Remy és Griezmann és Jesé?ziro4vr írta:Nem akarok belefolyni, de most komolyan Gala, Costa>Auba? Ne szivass.
Az meg h hehe sztárolja Patot..én meg Gündit, te meg Iscot. Ez van, nem értem miért zavar ez téged.

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 27., szerda 21:07
Remy és Griezmann és Jesé?ziro4vr írta:Nem akarok belefolyni, de most komolyan Gala, Costa>Auba? Ne szivass.
Az meg h hehe sztárolja Patot..én meg Gündit, te meg Iscot. Ez van, nem értem miért zavar ez téged.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. január 27., szerda 21:06
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. január 27., szerda 21:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 27., szerda 21:05
Igen, a hatodik.írtál ötöt, na akkor costa a hatodik, nagy kaland.
Nem flegmázás volt, hanem vélemény egy smile-ba tömörítve.valóban én kezdtem.![]()
A szar fél év és a szar két év az szinte ugyanaz.benzemának is volt szar féléve, attól még top és akkor is top volt.
Miért nem?erre inkább nem is válaszolok..
Mert Costa top.Ez van, nem értem miért zavar ez téged
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 27., szerda 21:03
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. január 27., szerda 21:02
benzemának is volt szar féléve, attól még top és akkor is top volt.Realista24 írta:Costa 2 bl szezon, 1 gól. Ez aztán eredményesség, meg top csatárra jellemző. Idén még 10 gólt sem rúgott a bajnokságban. Mesélj még.
->Realista24 írta:Te kezdted a flegmázást,
valóban én kezdtem.Realista24 írta:attól függetlenül mai szinten costa top csatárok egyike.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Erről ennyi a véleményem.
erre inkább nem is válaszolok..Realista24 írta:most meg nyomod ezt a Remy stylet
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 27., szerda 21:00
Te kezdted a flegmázást, most meg nyomod ezt a Remy stylet, szóval jó hogy nem nekem kellett leírni, mert az már személyeskedés lenne.szóval te küldhetsz az én hsz-emre 100röhögős szmájlit de ha ezt én teszem meg akkor már egy kis köcsög vagyok?mindegy nekem ha ettől jobban alszotok, tiltsatok ki. elhiheted hogy nem vág földhöz.
És csodálkozol, hogy kiröhöglek.hogy emiatt top costa. nem azért mert ász, hanem mert a többi szar.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. január 27., szerda 20:57
nyilván nem más véleményét írom le.Realista24 írta:egy szót kiemelek: S Z E R I N T E D
ezt mondtam énis, hogy emiatt top costa. nem azért mert ász, hanem mert a többi szar.hehe írta:hát ilyen ínségben, már az első épkézláb támadónál azonnal csöppenek is el.
tele van rakás lófasz játékossal a világ, ez az igazság, raklapnyi túlsztárolt balfasz, amerre csak nézek.
szóval te küldhetsz az én hsz-emre 100röhögős szmájlit de ha ezt én teszem meg akkor már egy kis köcsög vagyok?Realista24 írta:Én meg azt tudom neked mondani, hogy tedd takarékra magad ezzel a stílussal, mert hehét betalálhatod, de tudod, én vagyok a paraszt zöld. Kisgyerek vagy te még ehhez.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 27., szerda 20:55
Akkor is marad öt. Az meg hogy nem értesz egyet, hát kérlek, néha nézzél is focit.mondjuk nálam messi nem az a kimondott csatár.
aubeval nem értek egyet és már tevezzel sem.
Én meg azt tudom neked mondani, hogy tedd takarékra magad ezzel a stílussal, mert hehét betalálhatod, de tudod, én vagyok a paraszt zöld. Kisgyerek vagy te még ehhez.azt tudom mondani amit hehének:
egy szót kiemelek: S Z E R I N T E Dezeknél costa mind jobb szerintem. eredményesebb, és a harciasságával pótolja a hiányosságait.
legalábbis ha egy kiélezett meccsen kéne választanom csatárt, előbb vinném costát mint higuaint vagy cavanit, vagy tevezt és aubameyangot.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 27., szerda 20:54
hát ilyen ínségben, már az első épkézláb támadónál azonnal csöppenek is el.csak azzal hogy majdnem úgy kezeled mint egy legjobb éveiben járó ronaldot.
azt hittem futballtudásról van szó, nem pankrációról.mondjuk nálam messi nem az a kimondott csatár.
aubeval nem értek egyet és már tevezzel sem.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. január 27., szerda 20:52
azt tudom mondani amit hehének:Realista24 írta:Nagy az arc, kevés az érv.
Galacticos írta:pont tőled.
mondjuk nálam messi nem az a kimondott csatár.Realista24 írta:Karim
Lewa
Messi
Suarez
Aube
Ibra
Aguero
Tevez
ezeknél costa mind jobb szerintem. eredményesebb, és a harciasságával pótolja a hiányosságait.Cavanival meg Higuval már meg sem akarlak sérteni.
nekem semmi bajom patoval.look out, we got a patohater![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2016. január 27., szerda 20:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 27., szerda 20:48
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 27., szerda 20:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 27., szerda 20:46
Nagy az arc, kevés az érv.Galacticos írta: de ha patot közéjük sorolod, nekem sem lesz más véleményem a hsz-edről 100db röhögős szmájlin kívül.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. január 27., szerda 20:44
cáfold meg, és mondj nála 5 jobbat.Realista24 írta:Most erre mit lehet írni? Egy technikátlan favágó nálad ma top csatár. Erre mit írjak? Csak röhögni tudok.látom azért te is erősen érvelsz mostanában.![]()
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. január 27., szerda 20:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 27., szerda 20:43
Most erre mit lehet írni? Egy technikátlan favágó nálad ma top csatár. Erre mit írjak? Csak röhögni tudok.látom azért te is erősen érvelsz mostanában.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. január 27., szerda 20:41
látom azért te is erősen érvelsz mostanában.Realista24 írta:attól függetlenül mai szinten costa top csatárok egyike.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Erről ennyi a véleményem.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem