morientes írta:
Jo,csak ha valaki nem francia,esetleg brazil,arra number ugy nèz mint terrorista a vakloszerre

Rosszul fogalmaztal, aki nem Ronaldo v Zidane szint arra nezek, mint terrorista....
Fuentealbilla írta:
Ezt szintén mindenki tudja.... ettől függetlenül még nem csak világválogatottal lehet címeket nyerni.
TOP3-as kerete a Realnak ma is megvan ez nem lehet kérdéses szerintem, más dolgok hiányoznak a sikerességhez. Továbbra sem gondolom, hogy ne lenne 5-6 spanyol játékos aki Real szintű így nem lehet gond egy esetleges spanyolosítás sem.
Szerintem elegjol megvagyunk spanyolokbol jelenleg. Van harom jatekos aki kezdo szintu, es meg De Gea csatlakozhat hozzajuk. A kiegeszitoknel elofordulhat, h lecsereljuk mindet egyszerre. Oket konnyen lehet potolni. Remelem Nacho es Casilla marad, Arbeloa Jese, Vazquez nyugottan mehet. Kolcsonbol jon vissza par fiatal akik potolni tudjak oket, Asensiora kivancsi leszek. A Castillabol is kerulhet fel par ember..... Szerintem ennyi epp eleg.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou

KAK