akkor válts jegyet a kapu mögötti szektorbawZoLee7 írta:Kár, hogy a szabadrúgásainál továbbra sem izgulok

HozzászólásSzerző: Mike » 2016. február 1., hétfő 9:54
akkor válts jegyet a kapu mögötti szektorbawZoLee7 írta:Kár, hogy a szabadrúgásainál továbbra sem izgulok
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 1., hétfő 9:43
Nekem valami azt súgja CA megunta, hogy megmondják neki ki legyen biztos kezdő. Nem sikerült jól az év, bőven hibázott ő is. Ehhez kellettek a sérültek, a gyenge pad. Nem volt világi rossz ötlet a váltás, azzal volt itt baj, hogy ki érkezett. Péreznek kellene eltakarodnia, meg a cimboráinak. Egymást mentik állandóan...ericco írta:Ezt nem értem. Ezt simán elhiszem Calderónnak, hogy Benítez negyedik opció volt. De akkor miért kellett kibaszni Ancelottit, ha még nem volt lezsírozva az új ezdő? Legalább az A és a B terv.mondjuk mínusz kettőről nem nehéz.
És ami számomra a legrejhtélyesebb: Á. Sanchez mi a f@szt keres még a klubnál. Buknia kellett volna Benítez haverjával együtt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 1., hétfő 8:59
Mondanám, hogy a hülye is látja, hogy CR mennyit ér idén, de ők egyből jönnének azzal, hogy "dehát 19 gólos"...palesz77 írta:Ha már ezt beírtad, akkor érdekességképp statok - nem provokálni akarok vele, mielőtt valaki ezt képzeli bele.. Az első 10 helyezett ellen 3-at lőtt, a maradék 9 ellen pedig 16-ot. Meg van egy ilyen stat is - a maiak nincsenek benne -, azt mutatja, hogy milyen állásnál lőtték a gólokat, vagy adtak gólpasszokat a játékosok.Kerlon írta:19-ből 8-at az Espanyolnak rúgott
Griezmann egész brutál szinten lövi a fontos gólokat, bár közrejátszik ugye az is, hogy az Atleticonál kb csak ő lő gólt, és 2-3 gólos meccsük is szökőévente van..Neymarnál csodálkoztam kicsit, azt hittem több lesz a "számító" gólpontja, de úgylátszik ő csak a kegyelemdöfést viszi be általában. Benzema meg szintén egészen brutális, nagyon komoly szezont fut eddig ő is, inkább ő nyerőember szerintem, mint CR.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. február 1., hétfő 8:54
Ezt nem értem. Ezt simán elhiszem Calderónnak, hogy Benítez negyedik opció volt. De akkor miért kellett kibaszni Ancelottit, ha még nem volt lezsírozva az új ezdő? Legalább az A és a B terv.mondjuk mínusz kettőről nem nehéz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 1., hétfő 7:53
Benzema opened the scoring in 7 games for the team this season, MORE than they do ANY other player in La Liga.palesz77 írta:Benzema meg szintén egészen brutális, nagyon komoly szezont fut eddig ő is, inkább ő nyerőember szerintem, mint CR.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. február 1., hétfő 6:48
Korbácsot neki...Kerlon írta:19-ből 8-at az Espanyolnak rúgott
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 31., vasárnap 23:29
Ha már ezt beírtad, akkor érdekességképp statok - nem provokálni akarok vele, mielőtt valaki ezt képzeli bele.. Az első 10 helyezett ellen 3-at lőtt, a maradék 9 ellen pedig 16-ot. Meg van egy ilyen stat is - a maiak nincsenek benne -, azt mutatja, hogy milyen állásnál lőtték a gólokat, vagy adtak gólpasszokat a játékosok.Kerlon írta:19-ből 8-at az Espanyolnak rúgott
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 31., vasárnap 22:27
19 gólt 8 meccsen rúgta, ebből 8at az espanyolnak, de a mai teljesítménye legalább szép volt, talán meg kijöhet a mélyrepülésbőlKerlon írta:19-ből 8-at az Espanyolnak rúgott
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 31., vasárnap 22:21
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 27., szerda 16:21
Hát nem ezt írtam? Messze nem pattannak már le róla ezek a dolgok, őt meg világ életében érdekelte, mások mit gondolnak rólaBerti írta:Nem feltétlenül hülyeség. Képzeld el, hogy fújolnak meg beintenek, erre meg AZÉRTIS alapon bevágsz hármat a kapuba és utána meg nyomod a calma calma gólörömöt. WINwZoLee7 írta:Hülyeség...senki sem szereti ha ilyen szinten utálják. Labdába ér és elküldik az anyjába. A nagy baj, hogy már a pályán is nehezen tud ezekre válaszolni.
Manapság meg mivel nem jönnek a gólok válaszként, kapjuk ezeket a dühkitöréseket meg hasonló megnyilvánulásokat.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. január 27., szerda 16:16
Nem feltétlenül hülyeség. Képzeld el, hogy fújolnak meg beintenek, erre meg AZÉRTIS alapon bevágsz hármat a kapuba és utána meg nyomod a calma calma gólörömöt. WINwZoLee7 írta:Hülyeség...senki sem szereti ha ilyen szinten utálják. Labdába ér és elküldik az anyjába. A nagy baj, hogy már a pályán is nehezen tud ezekre válaszolni.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. január 27., szerda 16:08
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 27., szerda 16:05
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. január 27., szerda 16:03
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 27., szerda 16:00
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. január 27., szerda 14:53
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. január 27., szerda 14:31
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. január 27., szerda 13:28
Ezek szerint nem csak a csapat undorító, hanem a szurkolói is.V. Mester 77 írta:http://index.hu/sport/sportgeza/2016/01 ... evillaban/
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. január 27., szerda 9:37
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. január 26., kedd 21:25
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem