Jó lenne tényleg újra Európában látni, hatalmas kedvenc.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 27., szerda 12:51
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 27., szerda 12:49
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 27., szerda 11:06
én már akkor is boldog vagyok, ha tudom, hogy majnem egy időzónában hajtjuk álomra a buksinkat.Corleone írta:Nagyot nem kockáztattál mondjuk ezzel, hibázási lehetőség ~0%.3 lehetőséget látok:
überflop, mint falcao, torres, balotelli, meg egy halom vérbeli balfasz, aki egy idő után annyira rágörcsölt a gólra, hogy már üres kapura se ment utána.
vagy megállíthatatlan álladék lesz, mert a technikája, sebessége, esze megvan hozzá, csak úgy kb. március körül agyonrúgják.
alig játszatja az igen hatalmas edzőzseni hiddink, mert csak, aztán lehet nézni a majomarcú koszta meg oszkár botladozását.![]()
De ha már választani kell, akkor szerintem a 3. opcióra több esély van, mivel Hiddink ellenezte a transzfert, bár ebben közrejátszhat(ott) az is, hogy november óta nem szerepelt tétmeccsen Pato. Szóval ha edzésbe áll, építheti magát fel újból valamelyest, addig meg lehet jobban elkapja a fonalat a Chelsea illetve Costa is, és marad a kispadon Pato.. Nem is beszélve a többi perememberről..
HozzászólásSzerző: Corleone » 2016. január 27., szerda 10:53
Nagyot nem kockáztattál mondjuk ezzel, hibázási lehetőség ~0%.3 lehetőséget látok:
überflop, mint falcao, torres, balotelli, meg egy halom vérbeli balfasz, aki egy idő után annyira rágörcsölt a gólra, hogy már üres kapura se ment utána.
vagy megállíthatatlan álladék lesz, mert a technikája, sebessége, esze megvan hozzá, csak úgy kb. március körül agyonrúgják.
alig játszatja az igen hatalmas edzőzseni hiddink, mert csak, aztán lehet nézni a majomarcú koszta meg oszkár botladozását.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 27., szerda 9:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 27., szerda 7:39
morientes írta:Ahogy a dortmund topicban valaki Gundogan fanboyságátLegalább aktív hehe best of lesz a topik, nem csak Remy Leicester fanboyságát kell olvasni.![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 27., szerda 6:29
Ahogy a dortmund topicban valaki Gundogan fanboyságátLegalább aktív hehe best of lesz a topik, nem csak Remy Leicester fanboyságát kell olvasni.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 26., kedd 23:45
dannen írta:hol látod?KAG írta:Pato közben offisöl hogy Chelsea.
Szerintem rossz döntést hozott....
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 26., kedd 23:36
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 26., kedd 23:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 26., kedd 23:32
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 26., kedd 23:32
Szerintem is, ha már mindenképpen Anglia, a poolal jobban járt volna, ott legalább vannak kreatív honfitársai.KAG írta:Pato közben offisöl hogy Chelsea.
Szerintem rossz döntést hozott....
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. január 26., kedd 23:29
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 26., kedd 23:20
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. január 26., kedd 20:10
Mármint ha a csatárunk megsérül, legyen olyan aki képes gólt rúgni, mig fel nem épül.Kerlon írta: A legtöbb gólt rúgtuk idén, nem kell kifordítani a dolgot, egyszer bejön minden, egyszer meg semmi.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 26., kedd 19:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 26., kedd 19:30
Majd kolcsonvesszuk ha ugy sem játszikRealista24 írta:Fel évre ide is jöhetett volna.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 26., kedd 19:21
A legtöbb gólt rúgtuk idén, nem kell kifordítani a dolgot, egyszer bejön minden, egyszer meg semmi.Berti írta:Vagy bárki, aki képes egy helyzetet gólra váltani.Realista24 írta:Fel évre ide is jöhetett volna.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. január 26., kedd 19:14
Vagy bárki, aki képes egy helyzetet gólra váltani.Realista24 írta:Fel évre ide is jöhetett volna.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 26., kedd 19:05
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem