Ha portugália,a porto vagy a benfica nem rossz választás,azèrt azok ha nem is top,de jegyzett csapatok.Onnan lehet azután tovább lèpni.(sevilla

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 26., kedd 14:48
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. január 26., kedd 13:22
Pato nem is értem minek akart volna Angliába menni...ott semmi esélye, hogy érvényesüljön. Spanyolország ideális lenne neki, vagy akár a Bundesliga. Portugáliánál tudna azért jobbat is.El Maestro írta:palesz írta:Patoval amúgy mi a helyzet? Nem úgy volt, hogy már lehet hétvégén játszik az Arsenal ellen? Ahhoz képest még mindig nem írt alá, ugye jól tudom?
Hiddinknek nem kell. Portugáliába a Benficahoz vagy a Sportinghoz van még lehetősége szerződni.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 26., kedd 13:03
Csak ezt egy német ember nyilatkozta. Valami volt válogatott, már nem emlékszek a nevére. Wenger "csak" annyit túlzott, hogy Zidanehoz hasonlította. Ilyen alapon elég sok játékost lehetne utálni.KAG írta:Ugye az elmúlt 50 év legjobb irányítója miegymás.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. január 25., hétfő 15:13
palesz írta:Patoval amúgy mi a helyzet? Nem úgy volt, hogy már lehet hétvégén játszik az Arsenal ellen? Ahhoz képest még mindig nem írt alá, ugye jól tudom?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 25., hétfő 15:04
Mindenki válogatott akar lenni..GT37 írta:Sky Sources: Chelsea midfielder Ramires close to joining Chinese club Jiangsu Suning #SSNHQ
HozzászólásSzerző: GT37 » 2016. január 25., hétfő 14:58
Sky Sources: Chelsea midfielder Ramires close to joining Chinese club Jiangsu Suning #SSNHQ
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 24., vasárnap 19:34
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 24., vasárnap 19:21
Az Arsenal szerintem biztos nem lesz bajnok. Úgyhogy szerintem csalódniuk kell majd azoknak akik így gondoljákmorientes írta: Sokan odaadták az arsenalnak elore a bajnokságot,de lehet hogy csalodniuk kell.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 24., vasárnap 19:18
+ziro4vr írta:Ettől függetlenül Özil ma szar volt, a passzai nagyon nem ültek. Biztos nem passzolt az új kis belebújós cipellője.
Mondjuk Hazard sikeresen alulmúlta abban a pár percben amit kapott. Kegyetlen mélyen van az ember.
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 24., vasárnap 19:06
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 24., vasárnap 19:00
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. január 24., vasárnap 19:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 24., vasárnap 18:54
1. lolfehérlap írta:Ma (is) megmutatta Özil milyen jó játékos.
Erős csapatok vannak ebben a PL-ben, jah nem.
Egyik csapat se tud hármat passzolni az ellenfél térfelén :S
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 24., vasárnap 18:50
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. január 24., vasárnap 18:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 24., vasárnap 18:34
Belèpett a nèmet...ès Costa egy utemmel kèsobb esett mikor látta hogy nincs esèly a labdára.Mindegy,ha csak a szándèkot vesszuk,akkor is piros.Itt azt szurta a szemem,hogy azèrt a szinèszkedès nem maradt el.csababarca írta:egy kameraállásból látszódott,hogy elütötte, a bal lábával konkrétan.morientes írta: Gondolkodott hogy el kellene esni maradjunk annyiban.Ha akar,továbbmegy.De nem akart.
Nekem necces hogy eltalálta e a nèmet,de nyilván a biro nem nèzte vissza annyiszor mint èn.
nem találok még olyan videót, ahol minden szögből mutatják,de tévében látszott.
Most az,hogy akart e tovább enni vagy sem....Costáról beszélük, esik ha kell ha nem.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 24., vasárnap 18:31
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 24., vasárnap 18:28
egy kameraállásból látszódott,hogy elütötte, a bal lábával konkrétan.morientes írta: Gondolkodott hogy el kellene esni maradjunk annyiban.Ha akar,továbbmegy.De nem akart.
Nekem necces hogy eltalálta e a nèmet,de nyilván a biro nem nèzte vissza annyiszor mint èn.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 24., vasárnap 18:20
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 24., vasárnap 18:19
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem