Az én véleményem szerint a világ legjobb játékosai abban különböznek más jó játékosoktól, hogy konstans tudják hozni a magas szintű játékot. Millió olyat látni, hogy egy kis vagy középcsapat játékosa tündököl egy meccsen, felkelti mindenki figyelmét, aztán kiderül, hogy erre max 10 meccsen képes, a többi 25-ön meg lópikula. És Toni Kroos az első halmazba tartozik.pastore írta: Nem értem a forumon miért várja mindenki mindegy egyes játékostol, hogy világklasszis teljesitményt nyujtson minden egyes meccsen. Ez nonszensz. Nem lehet mindenki a csapat legjobbja, kellenek a konstans emberek akik hozzák az átlagot.
Amúgy számomra egyértelmű, hogy a kp-nk Isco miatt szellős, mert ő nem középső középpályás. Megoldja, megoldogatja, de nem ez a posztja. Fel kellene tenni a kérdést, hogy ki a fontosabb Kroos vagy isco, mert Isco mellé tényleg jobb lenne egy kéttüdejű rombológép. Kroos mellé szerintem Kovacic lenne a megfelelő kezdő játékos. Aztán ellenféltől függően (vagy esetleg meccs közben) lehetne rotálni Kovacicot Iscoval, Kroost meg Casemiroval (pl ha látja Zizu, hogy átrohannak a kp-n, akkor egyértelműen be kellene hozni egy romboló kp-st akár egy támadót beáldozva is).