én is.___Samy___ írta:fogalmam sincs, eredményen néztem rájukŐ játszik TKP-t vagy Marchisio?

Amúgy ennek a juvenak az a baja szerintem, hogy nincs értelmes csatáruk illetve egy kiemelkedően jó TKPjük.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 15., hétfő 21:47
én is.___Samy___ írta:fogalmam sincs, eredményen néztem rájukŐ játszik TKP-t vagy Marchisio?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 15., hétfő 21:46
fogalmam sincs, eredményen néztem rájukŐ játszik TKP-t vagy Marchisio?
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 15., hétfő 21:39
Persze,én is úgy gondolom,hogy egy ember jöhet Khedira helyett,Alonsoba meg van még talán 2 szezon.A herceg meg bőven ok padra ilyen getafek ellenpersze, én sem azt mondom, hogy ha essien jön akkor nem kell senki
vidal/pogba egyikét el kell mozdítani, mert megint bajban leszünk, és akkor jövőre lenne egy ilyen: xabi, khedira, essien, pogba/vidal, egyel feljebb meg özil,modric
jelenleg ezt tartom reális dolognak a következő évre, ki van zárva, hogy innen khedira és xabi egyszerre lelépjen, és azt is, hogy 2 embert szerzünk meg középre
nacho meg nálam egy joly ember lenne, a védelemben gyakorlatilag bárhol eljátszik
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 15., hétfő 21:37
Ő játszik TKP-t vagy Marchisio? Most nézem, hogy egyszerre van a pályán Pogba, Pirlo, Vidal és Marchisio is. Beton középpálya...___Samy___ írta:ha már így szóba jött, vidal már 2 gólt rakott el a lazionak fél óra alatt
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 15., hétfő 21:16
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 15., hétfő 21:10
így így,nálam még Fernando lenne a Joker,aztán lehetne nevelgetni,mint Marcit___Samy___ írta:persze, én sem azt mondom, hogy ha essien jön akkor nem kell senki
vidal/pogba egyikét el kell mozdítani, mert megint bajban leszünk, és akkor jövőre lenne egy ilyen: xabi, khedira, essien, pogba/vidal, egyel feljebb meg özil,modric
jelenleg ezt tartom reális dolognak a következő évre, ki van zárva, hogy innen khedira és xabi egyszerre lelépjen, és azt is, hogy 2 embert szerzünk meg középre
nacho meg nálam egy joly ember lenne, a védelemben gyakorlatilag bárhol eljátszik
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 15., hétfő 21:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 15., hétfő 20:52
Vkp-nek azt mondom igen,de szigorúan csak csere emberként.Közepes csapatok ellen megoldaná,de azért oda minőségi ember kell mindenképp,Vidal,Pogba,Ramires,stb...Remélem jön olyan aki befoldozza ezt a lukat...essien az tuti, hogy nem a leggyorsabb ember, de megbízható, nincsenek hozzáállásbeli gondok, több poszton is használható
persze nem rá kell építeni a csapatot, de a kiegészítő szerepkört szó nélkül ellátná sztem, én mindenképp hoznám, ha olcsón ideadnák
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 15., hétfő 20:35
Tiszta sor,de akkor 2 ember is kellene középre.Csabi írta:Essientől én se rosáltam be, de amit Arbeloa mostanában művel, azt simán túlszárnyalja. Ha jön Carvajal akkor tőlem mehet is vissza a Chelsea-be. Sajnos elég alibi lett az ember.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 15., hétfő 20:32
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 15., hétfő 20:25
legalább essien ismeri a korlátait, nem úgy mint a spanyolmorientes írta:Nekem nem volt meggyőző Essien jobb védőben,ahhoz ő igen lassú,de még Ramos is.Bár a spanyol azért ha kell,akkor odarakja magát.De ha elkapja a hév akkor képes fenn ragadni a támadás után,és ott a luk.Essien mondjuk amikor ott játszik, igen jól hozza le a meccseket, ha nem is sokkal, de jobban mint az EB és VB bajnok Arbeloa. Azon is eltűnődtem, hogy le kellene igazolni, kérdés, hogy mennyire engedné azt a londoni alakulat.
Essien meg pont hogy nem is kiséri általában a támadásokat,ismeri a korlátait,csakhogy egy modern szélsőhátvédnek kisérnie kell a támadást,a létszámfölény kialakítása végett.
Tehát Essiennel kapcsolatban,maradjon de csak mint vkp,de semmi kép sem jhv.Oda Carvajal mint elsőszámú,és Arbeloa pad,jobbhíjján :-)
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 15., hétfő 20:11
Nekem nem volt meggyőző Essien jobb védőben,ahhoz ő igen lassú,de még Ramos is.Bár a spanyol azért ha kell,akkor odarakja magát.De ha elkapja a hév akkor képes fenn ragadni a támadás után,és ott a luk.Essien mondjuk amikor ott játszik, igen jól hozza le a meccseket, ha nem is sokkal, de jobban mint az EB és VB bajnok Arbeloa. Azon is eltűnődtem, hogy le kellene igazolni, kérdés, hogy mennyire engedné azt a londoni alakulat.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 15., hétfő 19:43
morientes írta:Hát remélem hogy Carvajal nem csak média duma,hanem tényleg jön,mert Arbeloa nálam csak annyira világbajnok mint Tóth Mihály volt anno az Aranycsapatban
Ramos,Essien(ha egyáltalán marad)jobb hv posztra csak szükség megoldás.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 15., hétfő 19:15
Minden okunk megvan rá, hogy megvegyük: nincs normális jobb oldali védőnk, fiatal, spanyol, saját nevelés, megbízható teljesítményt nyújt, tud támadni is és csak 8 millió euróba fog fájni nekünk.morientes írta:Hát remélem hogy Carvajal nem csak média duma,hanem tényleg jön,mert Arbeloa nálam csak annyira világbajnok mint Tóth Mihály volt anno az Aranycsapatbannumberone1 írta:Jo hat annyira azert en sem akarom eroltetni. Carvajal mar biztos, h jon szoval targytalan.![]()
Ramos,Essien(ha egyáltalán marad)jobb hv posztra csak szükség megoldás.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 15., hétfő 17:28
Hát remélem hogy Carvajal nem csak média duma,hanem tényleg jön,mert Arbeloa nálam csak annyira világbajnok mint Tóth Mihály volt anno az Aranycsapatbannumberone1 írta:Jo hat annyira azert en sem akarom eroltetni. Carvajal mar biztos, h jon szoval targytalan.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 15., hétfő 17:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 15., hétfő 17:06
Jó,nem Cafú persze,de ha csak mondjuk Varane-val hasonlítom,aki korban ott jár ahol ő,bár nem az a poszt,akkor is azt kell mondanom hogy egy értelmes megmozdulása nem volt,csak szabálytalan,Ronaldo ide-vagy oda.Jo hat Cafu utodot nem is talalni a piacon. Nincs egy playa aki megkozelitene ot. Azert kivancsian fogom figyelni a sracot a jovoben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 15., hétfő 17:00
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 15., hétfő 16:27
Jo hat Cafu utodot nem is talalni a piacon. Nincs egy playa aki megkozelitene ot. Azert kivancsian fogom figyelni a sracot a jovoben.morientes írta: Én semmi extrát nem látok benne,az lehet hogy a világ legjobbjával szemben kellet(volna)helyt állnia,de ha megnézzük Varanet,hogy milyen elegánsan eltüntette a világ másik legjobbját,akkor azt kell mondanom hogy nem ő a következő Cafú,ha a posztját nézem csak.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 15., hétfő 16:00
Én semmi extrát nem látok benne,az lehet hogy a világ legjobbjával szemben kellet(volna)helyt állnia,de ha megnézzük Varanet,hogy milyen elegánsan eltüntette a világ másik legjobbját,akkor azt kell mondanom hogy nem ő a következő Cafú,ha a posztját nézem csak.numberone1 írta:Mi a velemenyetek errol a feka-baszk Ramalho-rol? meg csak husz eves, nem volt tul jo tegnap, de a vilag legjobbjaval nezett farkasszemet. Latok benne fantaziat, fizikalisan meg erosodhet es gyorsulhat megfelelo hatterrel megiscsak feka ver van benne.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem