Ket jo baratom ment a koncertre,de visszafele vonatkegyet mar nem tudtak venni,mert elfogyott,akivel meg jottek volna haza az lemondta

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. január 26., kedd 19:21
HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. január 25., hétfő 21:48
HozzászólásSzerző: rafael23 » 2016. január 25., hétfő 16:23
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. január 25., hétfő 13:53
Aki a belvárosban akar:Budapestiek, valaki tudna ajánlani egy jó fogorvost,aki nem horror árakon dolgozik? Sajnos most nincs időm vidéken megoldani.Köszönöm előre is a tippeket!
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. január 25., hétfő 12:19
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. január 24., vasárnap 22:53
Okés, köszi!Realista24 írta:Divatba mehet itt is az ilyen, amúgy meg Vatera, jófogás.Sierra írta:Valaki tudna ajánlani oldalt, ahova érdemes ruha vagy cipő hirdetést felrakni? Gondolok itt olyanra, mint pl. ha hardver, akkor hardverapró. Előre is köszi!
csak halkan jegyzem meg, nem tudom szabad-e ilyet, van egy szinte teljesen új (kétszer volt rajtam) eladó Vans oldskool-om, kék színű. 45-ös, ha valakit érdekel írjon pü-t.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 24., vasárnap 22:31
Divatba mehet itt is az ilyen, amúgy meg Vatera, jófogás.Sierra írta:Valaki tudna ajánlani oldalt, ahova érdemes ruha vagy cipő hirdetést felrakni? Gondolok itt olyanra, mint pl. ha hardver, akkor hardverapró. Előre is köszi!
csak halkan jegyzem meg, nem tudom szabad-e ilyet, van egy szinte teljesen új (kétszer volt rajtam) eladó Vans oldskool-om, kék színű. 45-ös, ha valakit érdekel írjon pü-t.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. január 24., vasárnap 22:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 24., vasárnap 20:51
Én csak a "verdszétaratyifelvonulástazandrássyn"-t ismerem, te az újabb verziót töltheted, majd beszámolót kérek.Zsombor írta: Az már megvolt. Most töltöm a "verdszétamelegfelvonulástazandrássyn". Állítólag lehet választani, hogy melyik csapat szurkolóival mész nekik. Majd írok egy kritikát meg egy 2016-os toplistát, ha érdekel.
HozzászólásSzerző: fiore » 2016. január 24., vasárnap 20:43
Itt felcserélődtek a szerepek, és ő mondta, hogy "Csínján bánj a fogakkal!".BarçaNorbi írta:Csak a te hozzászólásodat olvasva azt hittem, hogy prostikról van szó.fiore írta:Pont múlt héten kellett nekem is elmennem, én őt választottam. Nagyon közvetlen, kedves, szerintem árban sem olyan vészes Budapesthez képest. Ha valakinek van jobb alternatívája én is szívesen hallgatom.![]()
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 24., vasárnap 20:40
Halottakról jót vagy semmit.sebydani írta:Aztán remélem a vizsgák is így mentek mint a társadalomkritika![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 24., vasárnap 20:35
Túl sok beszámolok.hu-t olvasol azt hiszemBarçaNorbi írta:Csak a te hozzászólásodat olvasva azt hittem, hogy prostikról van szó.fiore írta:Pont múlt héten kellett nekem is elmennem, én őt választottam. Nagyon közvetlen, kedves, szerintem árban sem olyan vészes Budapesthez képest. Ha valakinek van jobb alternatívája én is szívesen hallgatom.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 24., vasárnap 20:35
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 24., vasárnap 20:23
Az már megvolt. Most töltöm a "verdszétamelegfelvonulástazandrássyn". Állítólag lehet választani, hogy melyik csapat szurkolóival mész nekik. Majd írok egy kritikát meg egy 2016-os toplistát, ha érdekel.ziro4vr írta:Olyan nincs, amiben feminista élharcosokkal kell megverni alkoholista BME-seket?
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. január 24., vasárnap 20:15
Csak a te hozzászólásodat olvasva azt hittem, hogy prostikról van szó.fiore írta:Pont múlt héten kellett nekem is elmennem, én őt választottam. Nagyon közvetlen, kedves, szerintem árban sem olyan vészes Budapesthez képest. Ha valakinek van jobb alternatívája én is szívesen hallgatom.
HozzászólásSzerző: fiore » 2016. január 24., vasárnap 19:32
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2016. január 24., vasárnap 19:04
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. január 24., vasárnap 18:48
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. január 24., vasárnap 18:41
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 24., vasárnap 15:34
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem