Ugye az elmúlt 50 év legjobb irányítója miegymás.

Sajnos nemtudok elvonatkoztatni ettől és attól a lehetőségtől, hogy emiatt ne szúrjak oda picit a Senalosoknak, ha tehetem.
És, ha a CFC nagypofaság... Az Arsenalosoknak is legalább ekkora az arcuk

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 24., vasárnap 19:34
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 24., vasárnap 19:21
Az Arsenal szerintem biztos nem lesz bajnok. Úgyhogy szerintem csalódniuk kell majd azoknak akik így gondoljákmorientes írta: Sokan odaadták az arsenalnak elore a bajnokságot,de lehet hogy csalodniuk kell.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 24., vasárnap 19:18
+ziro4vr írta:Ettől függetlenül Özil ma szar volt, a passzai nagyon nem ültek. Biztos nem passzolt az új kis belebújós cipellője.
Mondjuk Hazard sikeresen alulmúlta abban a pár percben amit kapott. Kegyetlen mélyen van az ember.
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 24., vasárnap 19:06
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 24., vasárnap 19:00
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. január 24., vasárnap 19:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 24., vasárnap 18:54
1. lolfehérlap írta:Ma (is) megmutatta Özil milyen jó játékos.
Erős csapatok vannak ebben a PL-ben, jah nem.
Egyik csapat se tud hármat passzolni az ellenfél térfelén :S
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 24., vasárnap 18:50
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. január 24., vasárnap 18:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 24., vasárnap 18:34
Belèpett a nèmet...ès Costa egy utemmel kèsobb esett mikor látta hogy nincs esèly a labdára.Mindegy,ha csak a szándèkot vesszuk,akkor is piros.Itt azt szurta a szemem,hogy azèrt a szinèszkedès nem maradt el.csababarca írta:egy kameraállásból látszódott,hogy elütötte, a bal lábával konkrétan.morientes írta: Gondolkodott hogy el kellene esni maradjunk annyiban.Ha akar,továbbmegy.De nem akart.
Nekem necces hogy eltalálta e a nèmet,de nyilván a biro nem nèzte vissza annyiszor mint èn.
nem találok még olyan videót, ahol minden szögből mutatják,de tévében látszott.
Most az,hogy akart e tovább enni vagy sem....Costáról beszélük, esik ha kell ha nem.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 24., vasárnap 18:31
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 24., vasárnap 18:28
egy kameraállásból látszódott,hogy elütötte, a bal lábával konkrétan.morientes írta: Gondolkodott hogy el kellene esni maradjunk annyiban.Ha akar,továbbmegy.De nem akart.
Nekem necces hogy eltalálta e a nèmet,de nyilván a biro nem nèzte vissza annyiszor mint èn.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 24., vasárnap 18:20
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 24., vasárnap 18:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 24., vasárnap 18:18
Gondolkodott hogy el kellene esni maradjunk annyiban.Ha akar,továbbmegy.De nem akart.gyűlölöm a palit, de eltalálta a német a lábát, nyilván nem annyira mint amennyire ordított a bolond, de jogos volt a piros.
Labdára esélye sem volt a védőnek.
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2016. január 24., vasárnap 18:18
HozzászólásSzerző: nagyi » 2016. január 24., vasárnap 18:05
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 24., vasárnap 17:56
gyűlölöm a palit, de eltalálta a német a lábát, nyilván nem annyira mint amennyire ordított a bolond, de jogos volt a piros.morientes írta:https://m.youtube.com/watch?v=ie2M_DmtcaIRemy írta:Nem láttam, csak olvastam... Costáról kiállítják Mertét, majd Costa gólt lő?Leicester meglép.
Nagy szinèsz....
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 24., vasárnap 17:31
https://m.youtube.com/watch?v=ie2M_DmtcaIRemy írta:Nem láttam, csak olvastam... Costáról kiállítják Mertét, majd Costa gólt lő?Leicester meglép.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 24., vasárnap 17:24
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem