Halottakról jót vagy semmit.sebydani írta:Aztán remélem a vizsgák is így mentek mint a társadalomkritika![]()

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 24., vasárnap 20:40
Halottakról jót vagy semmit.sebydani írta:Aztán remélem a vizsgák is így mentek mint a társadalomkritika![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 24., vasárnap 20:35
Túl sok beszámolok.hu-t olvasol azt hiszemBarçaNorbi írta:Csak a te hozzászólásodat olvasva azt hittem, hogy prostikról van szó.fiore írta:Pont múlt héten kellett nekem is elmennem, én őt választottam. Nagyon közvetlen, kedves, szerintem árban sem olyan vészes Budapesthez képest. Ha valakinek van jobb alternatívája én is szívesen hallgatom.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 24., vasárnap 20:35
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 24., vasárnap 20:23
Az már megvolt. Most töltöm a "verdszétamelegfelvonulástazandrássyn". Állítólag lehet választani, hogy melyik csapat szurkolóival mész nekik. Majd írok egy kritikát meg egy 2016-os toplistát, ha érdekel.ziro4vr írta:Olyan nincs, amiben feminista élharcosokkal kell megverni alkoholista BME-seket?
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. január 24., vasárnap 20:15
Csak a te hozzászólásodat olvasva azt hittem, hogy prostikról van szó.fiore írta:Pont múlt héten kellett nekem is elmennem, én őt választottam. Nagyon közvetlen, kedves, szerintem árban sem olyan vészes Budapesthez képest. Ha valakinek van jobb alternatívája én is szívesen hallgatom.
HozzászólásSzerző: fiore » 2016. január 24., vasárnap 19:32
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2016. január 24., vasárnap 19:04
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. január 24., vasárnap 18:48
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. január 24., vasárnap 18:41
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 24., vasárnap 15:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 24., vasárnap 15:14
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 24., vasárnap 15:12
Zsombor írta:Néhány négerrel kell megverni pár menekültet, semmi komoly.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 24., vasárnap 14:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 24., vasárnap 14:50
Az milyen játék? Elég homofóbnak hangzik így elsőre...Zsombor írta:Inkább nyomjátok a Pocket Mortyst, zseniális játék.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. január 24., vasárnap 13:17
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 24., vasárnap 12:52
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 24., vasárnap 12:17
Level 60 után már nagyon lassan lehet fejlődni, és szerezni a cuccokat az upgradekhez.miro írta:Remynek tegnap már linkeltem,szerintem brutálisan jó kis játék lett.
Aki szeret a telóján szórakozni és csípi a Star Wars-t annak meg kötelező az EA játéka.
Star Wars Galaxy of Heroes.
Részletes,nem bonyolult,fejleszthető karakterek,millió szereplő,jó helyszínek,penge zene.![]()
Én ráakadtam..
Nagy brigádom van már. ( Jedi akit kapsz az elejen,Csuvi,rohamosztagos,jawa meg egy maci az endorrol)
HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 24., vasárnap 12:09
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 24., vasárnap 7:14
Van erre sok masik oldal.Pipita írta:CR topikból:
Engem tökre érdekelne hogy milyen az, amikor emberek érdemben beszélgetnek a zsidókról.hehe írta:mi az hogy ratyizás?
ez egyazegyben ugyanaz, mint amikor, ha a zsidókról kezdünk el érdemben beszélni, mindig előhúzza vki az antiszemitizmust.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. január 24., vasárnap 3:17
Engem tökre érdekelne hogy milyen az, amikor emberek érdemben beszélgetnek a zsidókról.hehe írta:mi az hogy ratyizás?
ez egyazegyben ugyanaz, mint amikor, ha a zsidókról kezdünk el érdemben beszélni, mindig előhúzza vki az antiszemitizmust.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem