mi az hogy ratyizás?
ez egyazegyben ugyanaz, mint amikor, ha a zsidókról kezdünk el érdemben beszélni, mindig előhúzza vki az antiszemitizmust.
nevetséges.
aki nem tud olvasni és értelmezni, az ne írjon inkább.
legyen az fórumozó, moderátor, akárki.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 23., szombat 22:16
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. január 23., szombat 22:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 23., szombat 22:13
HozzászólásSzerző: metalBOY » 2016. január 23., szombat 22:11
Az embernek már véleménye se lehet? Engem mindig megdöbbent, ha valaki beleköt másnak a véleményébe. Felháborító, hogy a nagy szólásszabadságban nem írhatják le az emberek a véleményüket anélkül, hogy belekötnének. Ez is egyfajta diszkrimináció, hogy az embereket máris megbélyegzik.PEEtör írta: Azért Magyarország legnagyobb Real Madrid szurkolói oldalának (egyik?) vezető moderátorának/szerkesztőjének/atyjának/mittoménmijének ilyen szintű homofób megnyilvánulását olvasni az oldalon minimum megdöbbentő számomra.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. január 23., szombat 22:10
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 23., szombat 22:08
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2016. január 23., szombat 21:58
Azért Magyarország legnagyobb Real Madrid szurkolói oldalának (egyik?) vezető moderátorának/szerkesztőjének/atyjának/mittoménmijének ilyen szintű homofób megnyilvánulását olvasni az oldalon minimum megdöbbentő számomra.Realista24 írta:Nem örülnék annak, ha a világ legnagyobb csapatának örökös gólrekordere egy ratyi lenne. Egy példa csak.Mike írta:de a csapatot miben vetné vissza? Nemértem. Max megvárják míg végez a zuhanyzóban.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. január 23., szombat 21:45
Miért nem tökmindegy hogy hova dugdossa a pöcsét a világ legnagyobb klubjának a gólrekordere, vagy akárki de tényleg?Realista24 írta:Nem örülnék annak, ha a világ legnagyobb csapatának örökös gólrekordere egy ratyi lenne. Egy példa csak.Mike írta:de a csapatot miben vetné vissza? Nemértem. Max megvárják míg végez a zuhanyzóban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 23., szombat 21:35
Nem örülnék annak, ha a világ legnagyobb csapatának örökös gólrekordere egy ratyi lenne. Egy példa csak.Mike írta:de a csapatot miben vetné vissza? Nemértem. Max megvárják míg végez a zuhanyzóban.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2016. január 23., szombat 21:22
Ez még akár igaz is lehetne, de ez:hehe írta:kezd napvilágra kerülni a régóta körvonalazódni látszó teória, miszerint azért nem képes megtartani egy nőt,
és azért ilyen ingerült a pályán is, mert nem tudja elfogadni saját magát, nem képes szembesülni az igazsággal.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 23., szombat 21:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 23., szombat 20:25
HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 23., szombat 20:22
A csapatot annyiban befolyásolná,hogy gyakorlatilag vége lenne a pályafutásának.Mike írta:de a csapatot miben vetné vissza? Nemértem. Max megvárják míg végez a zuhanyzóban.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. január 23., szombat 20:20
+1Mike írta:amugymeg pont azért mert talán a legismertebb focista, és mindenhova követik, már rég rajtakapták volna ahogy smacizik vmi csávóval.
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 23., szombat 20:14
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. január 23., szombat 20:09
a csapat kapcsán a játék ezután tizedrangú lenne, legalábbis a média, és az ellenfelek kereszttűzében.de a csapatot miben vetné vissza? Nemértem. Max megvárják míg végez a zuhanyzóban.
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 23., szombat 20:02
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. január 23., szombat 20:00
Hát igen.hát ha kiderül, hogy csatak ratyi, akkor olyan lavina indul el az egész világon, hogy az egész csapat belebukik.
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 23., szombat 19:50
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 23., szombat 19:48
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem