Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
azért ez nem semmi gól volt.
a La Ligaban is megállná a helyét.
a La Ligaban is megállná a helyét.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Poolnál nem értem mi ez a ráérős tempó igazolások terén. Vettek egy zs-kategóriás hátvédet, egy fiatal játékost, aki majd csak nyáron lesz náluk... közben meg nincs értékelhető - nem sérült - támadójuk. Kicsit felpörgethetnék a brazil támadó ügyét. El fog úszni az esélyük az európai kupákra. Oké, tél van, de nem hiszem el, hogy nem tudnak erősíteni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ne a múltból élj mint a csapatod.sucre írta:elég régóta itt vagyok már a fórumon, gondoltam egy banter még belefér
D
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
elég régóta itt vagyok már a fórumon, gondoltam egy banter még belefér 

amikor benteke nem volt pályán, az meg már csak adalék, ha cou mögötte játszottFirminonak eddig max 3 jó meccse volt a poolban, nem értem mire ez a nagy istentisztelet.

Douglas Costa bevált a Münchenben. Ezért felkapottabbak lehetnek a donyecki brazilok és a 26 meccsen rúgott 26 gólja jó teljesítményre utal. Gondolom ezek lehetnek a fő okok a leigazolása mellett. Jobb lett volna megnézni, mert semmi olyat nem látni tőle ami alapján javítani tudna a liverpool eredményein
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kevesebb személyeskedéssel többre fogsz itt menni, pláne nem ártana egy kicsit utánanézni hehe véleményének Oscarról, de sebaj, nyomasd.sucre írta:bezzeg a pato-oscar duó képviseli a jogát![]()
![]()
![]()
.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Duplázott az arsenal ellen vagy mi volt?ziro4vr írta:Firminonak eddig max 3 jó meccse volt a poolban, nem értem mire ez a nagy istentisztelet.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Firminonak eddig max 3 jó meccse volt a poolban, nem értem mire ez a nagy istentisztelet.

Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Copan szètb**ák oket az argentinok mint zil a fostok, de ilyen gondolkodással max. egy fél kezdőre való ember van jelenleg a Selecao -ban![]()

LEGIO PATRIA NOSTRA

-
már elmondtam: nincs olyan játékosunk, aki képes lenne 10 ziccerből 8-9et bevágni. Benteke minden meccsen elbasz 1 ziccert. Elől ez hiányzik. Nézz meg olyan meccseket, ahol Firmino csatár volt, Coutinho meg mögötte játszott (Stoke elleni odavágó, amíg Cou le nem sérült, City, Chelsea). Egy szégyen meccs volt ilyen szempontból, a watford elleni.
De amikor Benteke van elől, azzal a statikus mozgásával, akkor minden meghalt.
De amikor Benteke van elől, azzal a statikus mozgásával, akkor minden meghalt.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
ok, de ilyen gondolkodással max. egy fél kezdőre való ember van jelenleg a Selecao -banhehe írta:mindtől megtagadnám az állampolgárságot, olyan szánalmasan gyengék, csak égetik a nemzetet...sucre írta:Alex texeira-pool románc egyre inkább kinéz, az egyik fejesünk floridában van már, ajánlatot is tettünk érte.
Coutinho-Firmino-Texeira![]()
![]()
![]()

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Valószínűleg több meccset láttál, mint én..de ezt komolyan gondolod? Akkor ha annyi lövés meg helyzet van, miért nincs gól? Mert fölébsszák, minthogy lepasszolják.sucre írta: önzőség meg nincs, max ibe az, meg amikor nincs játszótárs, coutinho. De a brazil duónk elől mindig varázsol.
-
bezzeg a pato-oscar duó képviseli a jogát

a liverpoolnál a befejezéssel van gond. 2. legtöbb helyzetet alakítottuk ki, 2. legtöbbet lőttünk kapura, mégis a tabella utolsó felében vagyunk, ha a lőtt gólokat nézzük. Kell egy klasszik csatár. Texeirat énse nagyon értem, elvileg jó csatárban is.... majd meglátjuk. önzőség meg nincs, max ibe az, meg amikor nincs játszótárs, coutinho. De a brazil duónk elől mindig varázsol.

a liverpoolnál a befejezéssel van gond. 2. legtöbb helyzetet alakítottuk ki, 2. legtöbbet lőttünk kapura, mégis a tabella utolsó felében vagyunk, ha a lőtt gólokat nézzük. Kell egy klasszik csatár. Texeirat énse nagyon értem, elvileg jó csatárban is.... majd meglátjuk. önzőség meg nincs, max ibe az, meg amikor nincs játszótárs, coutinho. De a brazil duónk elől mindig varázsol.
A Liverpool baja és amiért nem jönnek az eredmények, ahogy én látom az amiatt van, hogy szépen építik fel a támadásokat, működik a rövidpasszos játék, viszont Hendersontól felfele mindenki kbsztt önző. Derbiket néztem csak mióta Klopp ott van, és mindig ez volt a probléma. Szépen felvezetett támadás végén, bárki ott van a tizenhatos előtt és passzolhatna legalább két embernek (aki befejezné), az emberke ráereszti, ami többnyire nem lesz gól. Elég gyakori probléma, nekem úgy tűnt.sucre írta:Alex texeira-pool románc egyre inkább kinéz, az egyik fejesünk floridában van már, ajánlatot is tettünk érte.
![]()
![]()
Natehát mégegy táncoslábú brazil gyerek, szerintem nem igazán orvosolná ezt a problémát.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mindtől megtagadnám az állampolgárságot, olyan szánalmasan gyengék, csak égetik a nemzetet...sucre írta:Alex texeira-pool románc egyre inkább kinéz, az egyik fejesünk floridában van már, ajánlatot is tettünk érte.
![]()
![]()

-
Alex texeira-pool románc egyre inkább kinéz, az egyik fejesünk floridában van már, ajánlatot is tettünk érte.
Coutinho-Firmino-Texeira
Coutinho-Firmino-Texeira

- hehe
Bocs, az össze van hányva.ziro4vr írta:Minek, elviszed az oscaros mezed egy vasalónőhöz, leégeti a számot meg a nevet, aztán mehet rá pato.
Többször.

- ziro4vr
Minek, elviszed az oscaros mezed egy vasalónőhöz, leégeti a számot meg a nevet, aztán mehet rá pato.

Nem illik.
- hehe
Okker, hozom a sört, te hozzál csipszet meg gecisok pisztáciát.
Alirol már nézem a mezeket
Alirol már nézem a mezeket

- ziro4vr
Egyszer láttam egy u9-es meccsen, már egyből tudtam, nagy játékos lehet.
Amúgy a bl párharc óta offkóz, csak úgy nem néztem azért schalke meccseket.
Egyébként miközben a juve álomfizut ajánlana neki, a mu folyamatosan udvarol, Klopp pedig már a haját tépi miatta, most éppen a Chelsea ment rá Gündi barátomra. Azért ha leakasztanak egy Pato-Ilkay csomagot, asszem hehét meg engem a bivalybasznádi szanatóriumban látnátok amint chelsea pizsiben drukkolunk kedvenc csapatunknak.

Egyébként miközben a juve álomfizut ajánlana neki, a mu folyamatosan udvarol, Klopp pedig már a haját tépi miatta, most éppen a Chelsea ment rá Gündi barátomra. Azért ha leakasztanak egy Pato-Ilkay csomagot, asszem hehét meg engem a bivalybasznádi szanatóriumban látnátok amint chelsea pizsiben drukkolunk kedvenc csapatunknak.

Nem illik.