James Rodríguez - 16
- ___Samy___
Re: James Rodríguez - 10
Akkor latom levetted a lenyeget

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csak mig Ozilt bagatelle áron vásárolta a klub,ès nagyon jol szállt ki belole,addig Hameszèrt az èletbe nem kapnánk a felèt sem.Egy szó, mint száz; itt az ideje, hogy összekapja magát, vagy könnyen Özil sorsára juthat sajnos ő is!![]()
Rossz az aki rosszra gondolsebydani írta:Rossz vagyok tudom, de én ezt elolvasva egyből másra gondoltam___Samy___ írta:Van sajat uzlete is madridban, ahova Kolumbiabol importaljak a cuccokat. Lehet ez is benne van abban, hogy ott vannak.

Kávè az.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Rossz vagyok tudom, de én ezt elolvasva egyből másra gondoltam___Samy___ írta:Van sajat uzlete is madridban, ahova Kolumbiabol importaljak a cuccokat. Lehet ez is benne van abban, hogy ott vannak.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ___Samy___
Van sajat uzlete is madridban, ahova Kolumbiabol importaljak a cuccokat. Lehet ez is benne van abban, hogy ott vannak.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De, elvileg továbbra is ott tolja!Nem úgy volt, hogy valami madridi csapatba kapott helyet? Röplabda.
Valami ilyesmi; mintha valamilyen táncos celebműsorról olvastam volna, emiatt költöztök haza a kislánnyal egy időre, amúgy a család Madridban él James ideigazolása óta.De most mentek el Kolumbiába nem rég nekem valami ilyesmi rémlik.
Gondolom celebeskedni ment el az asszony.
A spanyolok szerint elÖzilesedett!James meg elkanászosodott.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem kell aggodni miatta,tudja a dolgat. Zidane pedig segit neki,nem vitas. Hetvegen kezdo lesz szerintem,aztan nyomhatja a bugit.
off vege.
talan ugy kellett volna rakeresned hogy Daniela Ospina blowjobÚgy keresgéltem hogy Daniela Ospina's job meg ehhez hasonlók, de mindig csak az orrműtétéről lévő cikkeket meg képeket dobja ki![]()
![]()

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én továbbra sem aggódok miatta, oké a család nincs ott, de igazolhatna bármelyik top klubba az nem Kolumbiában lenne, szóval ha Madrid volt az álma és ott akar játszani, akkor megteszi amit kell.
De,röplabdázott is valami csapatban.
De most mentek el Kolumbiába nem rég nekem valami ilyesmi rémlik.
James meg elkanászosodott.
De most mentek el Kolumbiába nem rég nekem valami ilyesmi rémlik.
James meg elkanászosodott.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem úgy volt, hogy valami madridi csapatba kapott helyet? Röplabda.sonic írta:En azt nem ertem, hogy mit csinal a csaladja Kolumbiaban?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezután én is keresgéltem egy picit, hogy netalántán Jamesné ott olyan munkakörben lenne, hogy a karrierje miatt fontos maradnia. De nemigazán tudtam eldönteni, hogy mit is csinál, mert egyszer fotózzák, utána interjúztatják, utána táncol, utána énekel, mégsincs úgy feltűntetve, mint valami előadó vagy táncos.sonic írta:En azt nem ertem, hogy mit csinal a csaladja Kolumbiaban?
Valaki esetleg tudja?
Úgy keresgéltem hogy Daniela Ospina's job meg ehhez hasonlók, de mindig csak az orrműtétéről lévő cikkeket meg képeket dobja ki

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En azt nem ertem, hogy mit csinal a csaladja Kolumbiaban?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Az egy dolog, hogy hülye hozzáállása van és ellustult picit. A híreknek nem tudom mennyire lehet hinni, hogy a családja kolumbiában van és valószinüleg emiatt. Tavaly is ugyan úgy ott voltak mégis jól tolta.
Senkinek sem lenne szabad most szidni vagy akármi, mert nem annyira szörnyű a helyzet, ahogyan azt sokan beállítjátok vagy ahogyan a média beállítja. Én visszaemlékszek, hogy tavaly mennyi szép gólt rúgott és hasznos pontja volt a csapatnak, emiatt megérdemli, hogy kapjon egy kis időt és bizzunk benne, hogy visszatér.
Saját vélemény, nem kell senki leordítsa a fejemet.
Senkinek sem lenne szabad most szidni vagy akármi, mert nem annyira szörnyű a helyzet, ahogyan azt sokan beállítjátok vagy ahogyan a média beállítja. Én visszaemlékszek, hogy tavaly mennyi szép gólt rúgott és hasznos pontja volt a csapatnak, emiatt megérdemli, hogy kapjon egy kis időt és bizzunk benne, hogy visszatér.
Saját vélemény, nem kell senki leordítsa a fejemet.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tudom, hogy el kell kettővel osztani ezeket a híreket, de kicsit aggódom. Hozzáállása az egyik legjobb volt az előző szezonban, az egyik fő ok volt, ami miatt dicsérve volt itt a fórumon. Szomorú lennék, ha ekkorát fordulna a dolog és eligazolna. Mondjuk transfer ban mellett nem tudom elképzelni az eladását, de remélem nem emiatt lesz itt tartva. Hétvégén pakold oda magad pufikám!

- morientes
Elèg ha megmutatja neki a videot egy nègyszemkozti elbeszèlgetèsen.Materazzi pp-ban.ziro4vr írta:Mellbe lesz fejelve oszt észhez tér.
LEGIO PATRIA NOSTRA

Igy már mindent értek..az emberünk nem csípi, hogy a kopasz nem ad neki lehetőséget és még ledagadtozta is, ezért nem engedelmeskedik, sőt mikor becseréli, akkor minden erejével azon van, hogy harcképtelenné tegye az edző kedvenc játékosát.

- morientes
Figyelj samy,akinèl kedvenc annak ugy se tudod megmagyarázni,olyan mint Casillas anno,sok embernèl o se hibázott soha.___Samy___ írta:Ha odaszól Benzemának, és annak ellenére is elé ugrott volna, akkor igen. De a francia nem látta hátulról, hogy James érkezik. Lassításban mutatták is, hogy Karim mondja neki, hogy legközelebb szóljon, hogy az neki jobb.James nem hibázott.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- ___Samy___
Ha odaszól Benzemának, és annak ellenére is elé ugrott volna, akkor igen. De a francia nem látta hátulról, hogy James érkezik. Lassításban mutatták is, hogy Karim mondja neki, hogy legközelebb szóljon, hogy az neki jobb.James nem hibázott.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha most sem lesz kezdo akkor felejtsetek el...de biztos megkapja majd a lehetoseget...de szerintem Zizounak van egy elkepzelese, amelyben a BBC es Isco James elott van. Ugyanez volt anno Carlonal is, csak ott Isco volt a 12.-13. ember.
Egyebkent akar hogy is szepitjuk, a mostani fociban azerty alapveto dolog, h kell egy bizonyos sebesseg vagy robbanekonysag...vagy ha nem is annyira gyors, mint mondjuk Isco viszont akkor azert legalabb mind a ket labat tudja egyforman hasznalni.
Egyebkent akar hogy is szepitjuk, a mostani fociban azerty alapveto dolog, h kell egy bizonyos sebesseg vagy robbanekonysag...vagy ha nem is annyira gyors, mint mondjuk Isco viszont akkor azert legalabb mind a ket labat tudja egyforman hasznalni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én ezt az örömöt szívesen megadom neked ha úgy lesznumberone1 írta: Elore szolok, h en mindenkepp nyerek...![]()
Ha James jol jatszik egesz tavasszal(Costa pedig), en akkor is nyerek, mert ami a csapatnak jo az nekem is....csak hat nincs helye a kezdoben.

Kíváncsi vagyok Zidane milyen hadrendben fogja felküldeni a fiúkat Bale kiválásával egyébként, megpróbáljuk-e posztjára csak bedobni Jesét( isten ments

Mindenesetre szerintem James legközelebb kezdő lesz, aztán remélem odateszi magát.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa