Valószínűleg több meccset láttál, mint én..de ezt komolyan gondolod? Akkor ha annyi lövés meg helyzet van, miért nincs gól? Mert fölébsszák, minthogy lepasszolják.sucre írta: önzőség meg nincs, max ibe az, meg amikor nincs játszótárs, coutinho. De a brazil duónk elől mindig varázsol.

Premier League
Re: Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
bezzeg a pato-oscar duó képviseli a jogát

a liverpoolnál a befejezéssel van gond. 2. legtöbb helyzetet alakítottuk ki, 2. legtöbbet lőttünk kapura, mégis a tabella utolsó felében vagyunk, ha a lőtt gólokat nézzük. Kell egy klasszik csatár. Texeirat énse nagyon értem, elvileg jó csatárban is.... majd meglátjuk. önzőség meg nincs, max ibe az, meg amikor nincs játszótárs, coutinho. De a brazil duónk elől mindig varázsol.

a liverpoolnál a befejezéssel van gond. 2. legtöbb helyzetet alakítottuk ki, 2. legtöbbet lőttünk kapura, mégis a tabella utolsó felében vagyunk, ha a lőtt gólokat nézzük. Kell egy klasszik csatár. Texeirat énse nagyon értem, elvileg jó csatárban is.... majd meglátjuk. önzőség meg nincs, max ibe az, meg amikor nincs játszótárs, coutinho. De a brazil duónk elől mindig varázsol.
A Liverpool baja és amiért nem jönnek az eredmények, ahogy én látom az amiatt van, hogy szépen építik fel a támadásokat, működik a rövidpasszos játék, viszont Hendersontól felfele mindenki kbsztt önző. Derbiket néztem csak mióta Klopp ott van, és mindig ez volt a probléma. Szépen felvezetett támadás végén, bárki ott van a tizenhatos előtt és passzolhatna legalább két embernek (aki befejezné), az emberke ráereszti, ami többnyire nem lesz gól. Elég gyakori probléma, nekem úgy tűnt.sucre írta:Alex texeira-pool románc egyre inkább kinéz, az egyik fejesünk floridában van már, ajánlatot is tettünk érte.
Coutinho-Firmino-Texeira![]()
![]()
![]()
Natehát mégegy táncoslábú brazil gyerek, szerintem nem igazán orvosolná ezt a problémát.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mindtől megtagadnám az állampolgárságot, olyan szánalmasan gyengék, csak égetik a nemzetet...sucre írta:Alex texeira-pool románc egyre inkább kinéz, az egyik fejesünk floridában van már, ajánlatot is tettünk érte.
Coutinho-Firmino-Texeira![]()
![]()
![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Alex texeira-pool románc egyre inkább kinéz, az egyik fejesünk floridában van már, ajánlatot is tettünk érte.
Coutinho-Firmino-Texeira
Coutinho-Firmino-Texeira

- hehe
Bocs, az össze van hányva.ziro4vr írta:Minek, elviszed az oscaros mezed egy vasalónőhöz, leégeti a számot meg a nevet, aztán mehet rá pato.
Többször.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Minek, elviszed az oscaros mezed egy vasalónőhöz, leégeti a számot meg a nevet, aztán mehet rá pato.

Nem illik.
- hehe
Okker, hozom a sört, te hozzál csipszet meg gecisok pisztáciát.
Alirol már nézem a mezeket
Alirol már nézem a mezeket

- ziro4vr
Egyszer láttam egy u9-es meccsen, már egyből tudtam, nagy játékos lehet.
Amúgy a bl párharc óta offkóz, csak úgy nem néztem azért schalke meccseket.
Egyébként miközben a juve álomfizut ajánlana neki, a mu folyamatosan udvarol, Klopp pedig már a haját tépi miatta, most éppen a Chelsea ment rá Gündi barátomra. Azért ha leakasztanak egy Pato-Ilkay csomagot, asszem hehét meg engem a bivalybasznádi szanatóriumban látnátok amint chelsea pizsiben drukkolunk kedvenc csapatunknak.

Egyébként miközben a juve álomfizut ajánlana neki, a mu folyamatosan udvarol, Klopp pedig már a haját tépi miatta, most éppen a Chelsea ment rá Gündi barátomra. Azért ha leakasztanak egy Pato-Ilkay csomagot, asszem hehét meg engem a bivalybasznádi szanatóriumban látnátok amint chelsea pizsiben drukkolunk kedvenc csapatunknak.

Nem illik.
- ziro4vr
Kettővel alattad dobtam. Mindig csak a nyomomban vagy..mint Sanéval.dannen írta:telefonról voltam és extázisban, hogy én dobom be a bréking hírt![]()

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért néha nem ártana néhány kommentet elolvasni hozzászólás előtt

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A felmerulo nevek,amennyire èn tudom,Mou,Simeone,Pochettino valamint Sampaoli.Giggsrol szo sincsen.BBeno írta:elvileg az szövetséggel voltak összetűzései valami pénzek kapcsán. nem hiszem hogy a MU akarná. ott vagy giggs lesz vagy josé
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- ziro4vr
Jó indok volt a leköszönéshez, megy Angliába egyértelmű.BBeno írta:elvileg az szövetséggel voltak összetűzései valami pénzek kapcsán. nem hiszem hogy a MU akarná. ott vagy giggs lesz vagy josé
Klopp, Sampaoli, Guardiola, Mourinho (MU-nál működhet majd) lassan rájönnek az angolok is, hogy rendes edző nélkül nem megy. És közben Wenger marad, kéne egy stat ezek a csapatok hányszor váltottak edzőt mióta ő ott van. Jó, a MU-t még én is kiszámolnám.

közben achtung achtung
BREAKING - ESPN Brasil say Pato has reached verbal agreement on everything with Chelsea. Signature only thing left.
ESPN Brasil: #Pato's transfer to Chelsea will be between €8M and €10M. #Corinthians will only receive 60% of the total fee. #CFC #EPL #UCL
Nem illik.
elvileg az szövetséggel voltak összetűzései valami pénzek kapcsán. nem hiszem hogy a MU akarná. ott vagy giggs lesz vagy josé
- morientes
Vagy manchesterbe...ziro4vr írta:Sampaoli már nem chilei szöv kap. Megy Londonba?
LEGIO PATRIA NOSTRA

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Oka van hogy nem toltotte ki a szerzodeset,tuti hogy kap valami zsiros szerzodest valahol mashol... Ezert lep le.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
No Özil, no party

- morientes
No jo,csak nem mindegy milyen kerettel buszozol.500 milliossal vagy 50 milliossal.M1Ö írta:Nem megint, hanem most.morientes írta:A leicester meg focizik.Megint.Persze a white hart lane-en azt kellett játszák, de ha már Mou-ék szidva voltak a buszozásért, meg fociölésért, akkor rájuk is meg jegyezhettem, hogy nem fociznak, csak ölik a Spurs játékát.
Ettől még tudnak focizni, de amit ott lenyomtak...
LEGIO PATRIA NOSTRA