Ez itt a lènyeg.Csak a hulye nem akar szintet lèpni,vagy aki lusta.Benne azèrt tobb van hogy 35 èves koráig itt koptassa a padot.Ha nagyon menni akar akkor el kell engedni,
Ellenben ha nem akar,meg kell tartani,ez nem is kèrdès.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 21., csütörtök 16:38
Ez itt a lènyeg.Csak a hulye nem akar szintet lèpni,vagy aki lusta.Benne azèrt tobb van hogy 35 èves koráig itt koptassa a padot.Ha nagyon menni akar akkor el kell engedni,
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 21., csütörtök 16:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 21., csütörtök 16:08
Èn is ezt mondom.A cseresorsot már kinotte,a kezdohoz meg nem fèr oda.Engem nem lep meg, hogy vinnék. Egy erős közepes klubban stabilan a legfontosabb 13-14 játékos közé tartozhatna évi 45-50 meccsel. Szerintem a nyáron mindenképp eligazol.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. január 21., csütörtök 15:56
Engem nem lep meg, hogy vinnék. Egy erős közepes klubban stabilan a legfontosabb 13-14 játékos közé tartozhatna évi 45-50 meccsel. Szerintem a nyáron mindenképp eligazol.morientes írta:semmit,se pro,se kontra,nekem furcsa volt.Mint ahogy az is,hogy aztán jon a hir hogy a roma vinnè.Inkább èrtetlenul álltam az eset elott,ha valaki azt gondolná,hogy bajom van Nachoval.Mert nincs.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 21., csütörtök 12:13
Nem látok bele semmit,se pro,se kontra,nekem furcsa volt.Mint ahogy az is,hogy aztán jon a hir hogy a roma vinnè.Inkább èrtetlenul álltam az eset elott,ha valaki azt gondolná,hogy bajom van Nachoval.Mert nincs.Arbeloa máskor is állt már be középre. Idén is.
Danilo meg már (ahogy Arbeloa is) játszott mindkét szélen. 30 milliót nem hagyhatsz ki a keretből, ha egészséges (örüljünk annak, hogy már nem kötelező kezdő), és 2-nél több védőnek nem igen van hely a kispadon. Így maradt Nacho, hiszen Arbeloának szülinapja volt.
Szerintem olyat látsz bele, ami nincs is.
HozzászólásSzerző: Toky » 2016. január 21., csütörtök 11:02
Arbeloa máskor is állt már be középre. Idén is.morientes írta:Danilo padon volt,Arbeloa padon volt,viszont egy olyan ember,aki inkább belsovèdo,nem.Lehet, hogy Arbeloa szülinapja is közrejátszhatott?
Èrdekes koncepcio ha valamelyik khv megserul...
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. január 21., csütörtök 10:58
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 21., csütörtök 10:13
Danilo padon volt,Arbeloa padon volt,viszont egy olyan ember,aki inkább belsovèdo,nem.Lehet, hogy Arbeloa szülinapja is közrejátszhatott?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. január 21., csütörtök 9:41
Nem egyet, nem kettőt hibázott...Valencia második góljában is bőven benne volt.Pepe: csinált egy 11-est a Valencia ellen, azon kívül mit hibázott? Túl sok gólt nem kaptunk az utóbbi 10 meccsen, szóval?
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2016. január 21., csütörtök 9:33
Lehet, hogy Arbeloa szülinapja is közrejátszhatott?morientes írta:Szal a tisztán látás kedvèèrt...senki se mondta hogy kezdenie kellett volna.De hogy mèg a padon se volt,ugy hogy Ramos rehab....az engem minden esetre elgondolkodtat.De Nacho egyébként is 4-ik opció volt mindig is, miért kezdett volna?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 21., csütörtök 9:28
Gépről megy.BBeno írta:jobban nondva kezdenek ha nem irna az osszes pdfre hogy invalid format. majd geprol megprobalom este
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 21., csütörtök 9:10
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 21., csütörtök 9:05
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 21., csütörtök 8:44
Szal a tisztán látás kedvèèrt...senki se mondta hogy kezdenie kellett volna.De hogy mèg a padon se volt,ugy hogy Ramos rehab....az engem minden esetre elgondolkodtat.De Nacho egyébként is 4-ik opció volt mindig is, miért kezdett volna?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. január 21., csütörtök 8:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 21., csütörtök 7:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 21., csütörtök 7:05
Pedig lehet fogalmatlanozni nyugodtan,az utobbi meccsek teljesitmènye alapján.Az meg hogy mennyit tett le az asztalra az egy másik dolog,nem kell osszekeverni a jelenlegi teljesitmènnyel.Tudom, neked ilyen gyógyíthatatlan spanyol fétised van, de azért Pepét ne fogalmatlanozzuk már, annál többet rakott le nálunk az asztalra, annak ellenére, hogy már nem a régi.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 21., csütörtök 6:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 21., csütörtök 6:10
Nem szeretem a Real bőrbe bújt Barcas kisebbséget.N.Tibor írta:Érdekes,itt néhány hete még arról szólt az eszmecsere védő ügyben,hogy a Reálban focizik a világ 2 legjobb belső védője,de még Pepe is befér az első ötbe.Na néhány hét alatt igy múlik el a világ dicsősége.Jim írta:senki nem örülne ha távozna Nacho,
de úgy néz ki eddig, Zidane nem számol vele nagyon...
ennél a fogalmatlan Pepénél jelenleg egyértelműen jobb
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 21., csütörtök 0:23
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem