De úgy se fogják sittre vágni őket, mert ők gazdagok, bezzeg ha én sikkasztanék 1 milliót, már másnap kapnám a bírósági papírt, 5 év letöltendőre.
Igazszágtalan egy világot élünk.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. január 21., csütörtök 18:28
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 21., csütörtök 18:23
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. január 21., csütörtök 15:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 20., szerda 21:15
Nem tudom, de rossz úton kezdte a fórumos karrierjét ezen a néven, aminek hamar vége is lehet.sonic írta:Mi kozuk ezeknek Orban Viktorhoz?N.Tibor írta:Lejött,hogy keresztény vagyok és demokrata?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 20., szerda 18:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 20., szerda 17:26
De leginkább a fórumhoz mi köze van.sonic írta:Mi kozuk ezeknek Orban Viktorhoz?N.Tibor írta:Lejött,hogy keresztény vagyok és demokrata?
HozzászólásSzerző: sonic » 2016. január 20., szerda 17:20
Mi kozuk ezeknek Orban Viktorhoz?N.Tibor írta:Lejött,hogy keresztény vagyok és demokrata?
HozzászólásSzerző: N.Tibor » 2016. január 20., szerda 17:11
Lejött,hogy keresztény vagyok és demokrata?Berti írta:Orbán Viktor, te vagy az?N.Tibor írta: Na újra megírom,rossz aki rosszra gondol,vagy írhatnám azt is,hogy mindenki magából indul ki.Szép ez a magyar nyelv,mindenre van egy-két mondása.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. január 20., szerda 15:55
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. január 20., szerda 15:50
Orbán Viktor, te vagy az?N.Tibor írta: Na újra megírom,rossz aki rosszra gondol,vagy írhatnám azt is,hogy mindenki magából indul ki.Szép ez a magyar nyelv,mindenre van egy-két mondása.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 20., szerda 14:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 20., szerda 14:42
Uli bácsit lehet elővették már párszor, vagyis nekiziro4vr írta:Hát én pl el tudom képzelni Rumeniggéékről. De akkor már Uli bácsit is elővehetnénk még egyszer, vagy ahogy a Kaiserék lezsírozták anno a hazai vb-t..nagy az álszentség meg a mártírkodás a bajoroknál is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 20., szerda 14:40
HozzászólásSzerző: N.Tibor » 2016. január 20., szerda 14:33
Na újra megírom,rossz aki rosszra gondol,vagy írhatnám azt is,hogy mindenki magából indul ki.Szép ez a magyar nyelv,mindenre van egy-két mondása.Berti írta:Szerintem ez full agymenés. Ugyan úgy náluk is van sok fiatal tehetség, akiket talán még jobban is kihasználnak, mint mi. Ha tényleg ez van, hogy valamelyik csapat adta a fülest, akkor én reálisabbnak látom, hogy a Barca szólt oda a FIFAnak szomszéd tehene szituáció miatt.ericco írta: Én pont azt olvastam, hogy a bajoroknál betelt a pohár, hogy a két nagy spanyol klub mindig elhalássza előlük a fiatal tehetségeket. A Barcára pl. Halilovic miatt, ránk pedig Ödegaard miatt orroltak meg.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. január 20., szerda 13:56
Szerintem ez full agymenés. Ugyan úgy náluk is van sok fiatal tehetség, akiket talán még jobban is kihasználnak, mint mi. Ha tényleg ez van, hogy valamelyik csapat adta a fülest, akkor én reálisabbnak látom, hogy a Barca szólt oda a FIFAnak szomszéd tehene szituáció miatt.ericco írta: Én pont azt olvastam, hogy a bajoroknál betelt a pohár, hogy a két nagy spanyol klub mindig elhalássza előlük a fiatal tehetségeket. A Barcára pl. Halilovic miatt, ránk pedig Ödegaard miatt orroltak meg.
HozzászólásSzerző: N.Tibor » 2016. január 20., szerda 13:54
Van az a mondás,hogy rossz aki rosszra gondól.wZoLee7 írta:Persze, katalán sportA katalán sport szerint a Bayern jelentette fel a Real Madridot az átigazolásokat illetően.![]()
A Bayernt szerintem pont nem érdekli, egyszer már írtam, mindenkinél lehetne találni valamit...szóval valószínűleg olyannak érdeke jelenteni aki nem veszíthet, vagy már megkapta a büntetését
![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. január 20., szerda 12:57
Én pont azt olvastam, hogy a bajoroknál betelt a pohár, hogy a két nagy spanyol klub mindig elhalássza előlük a fiatal tehetségeket. A Barcára pl. Halilovic miatt, ránk pedig Ödegaard miatt orroltak meg.wZoLee7 írta:A Bayernt szerintem pont nem érdekli, egyszer már írtam, mindenkinél lehetne találni valamit.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 20., szerda 12:41
Persze, katalán sportA katalán sport szerint a Bayern jelentette fel a Real Madridot az átigazolásokat illetően.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. január 19., kedd 22:01
HozzászólásSzerző: Zedin » 2016. január 19., kedd 1:17
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem