Mi kozuk ezeknek Orban Viktorhoz?N.Tibor írta:Lejött,hogy keresztény vagyok és demokrata?

HozzászólásSzerző: sonic » 2016. január 20., szerda 17:20
Mi kozuk ezeknek Orban Viktorhoz?N.Tibor írta:Lejött,hogy keresztény vagyok és demokrata?
HozzászólásSzerző: N.Tibor » 2016. január 20., szerda 17:11
Lejött,hogy keresztény vagyok és demokrata?Berti írta:Orbán Viktor, te vagy az?N.Tibor írta: Na újra megírom,rossz aki rosszra gondol,vagy írhatnám azt is,hogy mindenki magából indul ki.Szép ez a magyar nyelv,mindenre van egy-két mondása.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. január 20., szerda 15:55
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. január 20., szerda 15:50
Orbán Viktor, te vagy az?N.Tibor írta: Na újra megírom,rossz aki rosszra gondol,vagy írhatnám azt is,hogy mindenki magából indul ki.Szép ez a magyar nyelv,mindenre van egy-két mondása.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 20., szerda 14:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 20., szerda 14:42
Uli bácsit lehet elővették már párszor, vagyis nekiziro4vr írta:Hát én pl el tudom képzelni Rumeniggéékről. De akkor már Uli bácsit is elővehetnénk még egyszer, vagy ahogy a Kaiserék lezsírozták anno a hazai vb-t..nagy az álszentség meg a mártírkodás a bajoroknál is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 20., szerda 14:40
HozzászólásSzerző: N.Tibor » 2016. január 20., szerda 14:33
Na újra megírom,rossz aki rosszra gondol,vagy írhatnám azt is,hogy mindenki magából indul ki.Szép ez a magyar nyelv,mindenre van egy-két mondása.Berti írta:Szerintem ez full agymenés. Ugyan úgy náluk is van sok fiatal tehetség, akiket talán még jobban is kihasználnak, mint mi. Ha tényleg ez van, hogy valamelyik csapat adta a fülest, akkor én reálisabbnak látom, hogy a Barca szólt oda a FIFAnak szomszéd tehene szituáció miatt.ericco írta: Én pont azt olvastam, hogy a bajoroknál betelt a pohár, hogy a két nagy spanyol klub mindig elhalássza előlük a fiatal tehetségeket. A Barcára pl. Halilovic miatt, ránk pedig Ödegaard miatt orroltak meg.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. január 20., szerda 13:56
Szerintem ez full agymenés. Ugyan úgy náluk is van sok fiatal tehetség, akiket talán még jobban is kihasználnak, mint mi. Ha tényleg ez van, hogy valamelyik csapat adta a fülest, akkor én reálisabbnak látom, hogy a Barca szólt oda a FIFAnak szomszéd tehene szituáció miatt.ericco írta: Én pont azt olvastam, hogy a bajoroknál betelt a pohár, hogy a két nagy spanyol klub mindig elhalássza előlük a fiatal tehetségeket. A Barcára pl. Halilovic miatt, ránk pedig Ödegaard miatt orroltak meg.
HozzászólásSzerző: N.Tibor » 2016. január 20., szerda 13:54
Van az a mondás,hogy rossz aki rosszra gondól.wZoLee7 írta:Persze, katalán sportA katalán sport szerint a Bayern jelentette fel a Real Madridot az átigazolásokat illetően.![]()
A Bayernt szerintem pont nem érdekli, egyszer már írtam, mindenkinél lehetne találni valamit...szóval valószínűleg olyannak érdeke jelenteni aki nem veszíthet, vagy már megkapta a büntetését
![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. január 20., szerda 12:57
Én pont azt olvastam, hogy a bajoroknál betelt a pohár, hogy a két nagy spanyol klub mindig elhalássza előlük a fiatal tehetségeket. A Barcára pl. Halilovic miatt, ránk pedig Ödegaard miatt orroltak meg.wZoLee7 írta:A Bayernt szerintem pont nem érdekli, egyszer már írtam, mindenkinél lehetne találni valamit.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 20., szerda 12:41
Persze, katalán sportA katalán sport szerint a Bayern jelentette fel a Real Madridot az átigazolásokat illetően.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. január 19., kedd 22:01
HozzászólásSzerző: Zedin » 2016. január 19., kedd 1:17
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 18., hétfő 23:16
Piquet nem vedtem, Alvest is azert, mert olyanert volt elkuldve a francba, amit nem is CR-nek mondott - cry szoveg meg multkor. Ha hulyeseget mondanak azt en se szeretem, de amikor nem csinalnak semmit, es az miatt megy az osztas, akkor bepotyogom azert a velemenyem.. A legutolso hsz-em meg nem is roluk szolt mar.TheBull6 írta:Ennek ellenére az elsők között véded Dani Alvest vagy Piquét. Ha még az említett Init vagy Messit védenéd, megérteném, de így.... Elhiszem hogy barcások, ki kell állni értük, de értük sose állnék ki, még ha barcás lennék se.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. január 18., hétfő 22:53
Ennek ellenére az elsők között véded Dani Alvest vagy Piquét. Ha még az említett Init vagy Messit védenéd, megérteném, de így.... Elhiszem hogy barcások, ki kell állni értük, de értük sose állnék ki, még ha barcás lennék se.palesz77 írta: nem foglalkoztatnak ezek a nyilatkozatok engem annyira, mint itt a többséget.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 18., hétfő 20:45
Nem mintha Guti csak azért szólna ilyeneket, mert valakinek már muszáj..lestat írta:Nemkell lesűllyedni de nincs azzal baj ha valaki azért helyre teszi őket.
Meg bosszantó hogy felénk mindenki normálisan kommunikál még ex játékos is lásd Beckham...ezek.meg direkt csinálják a feszkót..meg a saját ünneplésüknél.is velünk foglalkoznak...mintha mi tettünk volna ilyet valaha velük.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 18., hétfő 19:08
+1Zsombor írta:Én meg úgy vagyok vele, hogy tegyük őket helyre a pályán, aztán utána pofázhatnak nyugodtan, a kutyát nem fogja érdekelni.lestat írta:
Nemkell lesűllyedni de nincs azzal baj ha valaki azért helyre teszi őket.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 18., hétfő 18:01
Én meg úgy vagyok vele, hogy tegyük őket helyre a pályán, aztán utána pofázhatnak nyugodtan, a kutyát nem fogja érdekelni.lestat írta:
Nemkell lesűllyedni de nincs azzal baj ha valaki azért helyre teszi őket.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 18., hétfő 17:57
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem