Kettővel alattad dobtam. Mindig csak a nyomomban vagy..mint Sanéval.dannen írta:telefonról voltam és extázisban, hogy én dobom be a bréking hírt![]()

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 20., szerda 17:09
Kettővel alattad dobtam. Mindig csak a nyomomban vagy..mint Sanéval.dannen írta:telefonról voltam és extázisban, hogy én dobom be a bréking hírt![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 20., szerda 16:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 20., szerda 14:35
A felmerulo nevek,amennyire èn tudom,Mou,Simeone,Pochettino valamint Sampaoli.Giggsrol szo sincsen.BBeno írta:elvileg az szövetséggel voltak összetűzései valami pénzek kapcsán. nem hiszem hogy a MU akarná. ott vagy giggs lesz vagy josé
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 20., szerda 14:17
Jó indok volt a leköszönéshez, megy Angliába egyértelmű.BBeno írta:elvileg az szövetséggel voltak összetűzései valami pénzek kapcsán. nem hiszem hogy a MU akarná. ott vagy giggs lesz vagy josé
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 20., szerda 14:14
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 20., szerda 12:48
Vagy manchesterbe...ziro4vr írta:Sampaoli már nem chilei szöv kap. Megy Londonba?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. január 20., szerda 10:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 19., kedd 23:38
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. január 17., vasárnap 14:18
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 17., vasárnap 13:06
No jo,csak nem mindegy milyen kerettel buszozol.500 milliossal vagy 50 milliossal.M1Ö írta:Nem megint, hanem most.morientes írta:A leicester meg focizik.Megint.Persze a white hart lane-en azt kellett játszák, de ha már Mou-ék szidva voltak a buszozásért, meg fociölésért, akkor rájuk is meg jegyezhettem, hogy nem fociznak, csak ölik a Spurs játékát.
Ettől még tudnak focizni, de amit ott lenyomtak...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. január 16., szombat 20:24
Matic másfél évig az egyik legjobb középpályás volt a PL-ben, ott van Ramires is, Fabergas. Mikel, Oscar nem mondom, hogy akkora arcok, de a PL csapatai közül hányban nem lennének kezdők?a kpn nincs senki. ott van az egyszezonos oscar, matic, a kiégett mikel, meg egy jó fabregas aki kitudja miért nincs formában. támadó szekciónál van összesen egy hazardjuk aki fabregassal egyetemben rossz formában van. william jó, de épp annyira jó mint tavaly.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 16., szombat 19:59
Nem megint, hanem most.morientes írta:A leicester meg focizik.Megint.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 16., szombat 19:39
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. január 16., szombat 19:27
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. január 16., szombat 19:17
Azért ne mondjuk már, hogy ezeknek a játékosoknak ennyit kell tudniuk...A védelmükben vannak problémák, de egyébként minőségi játékosok alkotják a keretüket, simán top 4 angliában.A mostani chelsea meg szimplán fos, ennyit tud, csoda hogy tavaly egyáltalán addig bírták, persze januártól érződött hogy gondok lesznek ha nem pótolják a csapatot minőségi játékosokkal, ez elmaradt, most meg szívják a levét.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. január 16., szombat 19:09
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 16., szombat 18:46
Hát ha 1 ève ota mondogatják hogy o miatta nyertunk BL-t,akkor mièrt ne.Mostmár mindent varrjunk az ő nyakába. Két év múlva, hogyha megint szar lesz a Chelsea (mármint ha addig feljönnek picit), akkor is ez lesz, hogy még anno Mou taszította a mélybe?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 16., szombat 18:12
Ha a köv idényben is ennyire gyengék lesznek, akkor lehet azt mondani, hogy nem Mou tehet róla. De erről a félévről is ő tehet szerintem. Ennyire mélyről nem jön vissza csapat csak úgy. Azt meg Mounak (is) köszönhetik, hogy ott tartanak, ahol.Berti írta:Persze van benne egy nagyon pici realitás, de szerintem itt már rég nem Mourol szól ez.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. január 16., szombat 18:07
Mostmár mindent varrjunk az ő nyakába. Két év múlva, hogyha megint szar lesz a Chelsea (mármint ha addig feljönnek picit), akkor is ez lesz, hogy még anno Mou taszította a mélybe?Anthony írta:Mourinho elégedett lehet. Sikerült annyira mélybe taszítani a Chelseat, hogy nélküle sem megy.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem