HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 23., szombat 20:55
HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 21., csütörtök 9:15
De szép lenne ilyen gondolkodással fórumozni..morientes írta: Birod te a gyurodèst,nem fèltelek.Ami nem ol meg,erossebbè tesz
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 21., csütörtök 7:10
Birod te a gyurodèst,nem fèltelek.Ami nem ol meg,erossebbè teszmiro írta:Nekem is egyből ez ugrott be,de nem mertem beírni..Meg vagyok én kövezve már egy két dolog miatt.morientes írta: Vitatkoznèk unicoval.Ott van mindjárt Kroos.Nèlkulozhetetlen a gèpezetben,(sztm),de ha neki kellene hátára venni a csapatot,asszem meg lennènk love.Azèrt van egy Modric![]()
![]()
HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 20., szerda 22:17
Nekem is egyből ez ugrott be,de nem mertem beírni..Meg vagyok én kövezve már egy két dolog miatt.morientes írta: Vitatkoznèk unicoval.Ott van mindjárt Kroos.Nèlkulozhetetlen a gèpezetben,(sztm),de ha neki kellene hátára venni a csapatot,asszem meg lennènk love.Azèrt van egy Modric
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 20., szerda 17:53
Nem Sanét veszitek meg gyorsba?El Maestro írta:Jugones | Real Madrid are monitoring the progress of Paulo Dybala and could make a dramatic swoop for the Juventus attacker before their transfer ban begins at the end of January.
Ennyi.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. január 20., szerda 16:39
Jugones | Real Madrid are monitoring the progress of Paulo Dybala and could make a dramatic swoop for the Juventus attacker before their transfer ban begins at the end of January.El Maestro írta:Barca és Messi fan, szóval szerintem felejtős.![]()
Na meg nem keveset fizetett érte a Juve sem, ha jól rémlik, így az ő rá kiszabott ár is kb. olyan lesz, mint Pogba ára.
Szerk.: 32 + 8 millió euró.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 20., szerda 12:45
Vitatkoznèk unicoval.Ott van mindjárt Kroos.Nèlkulozhetetlen a gèpezetben,(sztm),de ha neki kellene hátára venni a csapatot,asszem meg lennènk love.Azèrt van egy Modricmiro írta:Azon kívül hogy a Real Madridról most senki nem beszélt,és senki nem ide hasonlította tudtommal,igazad van.El Unico írta: Tehat nem eleg jo jatekos.Aki kepes vallara venni egy csapatot,az jo jatekos. Ha csak akkor jo ha a tobbiek is muzsikalnak,az keves,legalabbis egy Real Madridba keves.
Hát igen.Ès ilyen aproságokon elmehet egy bajnoki cim,vagy akár egy BL szereplès.Gondolom az Inter meg belotte amit bekellett abbol az 5-6 lovesbol.. Ilyen aprosagokon mulik a dolog.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 20., szerda 11:11
Azon kívül hogy a Real Madridról most senki nem beszélt,és senki nem ide hasonlította tudtommal,igazad van.El Unico írta: Tehat nem eleg jo jatekos.Aki kepes vallara venni egy csapatot,az jo jatekos. Ha csak akkor jo ha a tobbiek is muzsikalnak,az keves,legalabbis egy Real Madridba keves.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. január 20., szerda 10:26
Tehat nem eleg jo jatekos.miro írta:Szerintem Ő egy jó csapatban jó játékos lenne,viszont egy maga nem tud annyit vállalni hogy ezzel ki is tűnjön.Corleone írta:
Kondogbia a kepeseggei alapjan a legjobb kozeppalyasa lehetne az Internek, de megis szamomra idegennek tunt, nehezen talalta meg a helyet.
Amikor az Inter valami gyengébb csapattal játszik,és dominál,akkor azért látszik rajta hogy nem rossz játékos.
Viszont ilyenkor Ő is megvan lőve.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 20., szerda 9:58
Szerintem Ő egy jó csapatban jó játékos lenne,viszont egy maga nem tud annyit vállalni hogy ezzel ki is tűnjön.Corleone írta:
Kondogbia a kepeseggei alapjan a legjobb kozeppalyasa lehetne az Internek, de megis szamomra idegennek tunt, nehezen talalta meg a helyet.
HozzászólásSzerző: Corleone » 2016. január 20., szerda 9:08
En az elso felidot neztem vegig, ott egyertelmuen a Napoli volt aktivabb a kapu elott, Gabbiadini es Callejon is kihagyott 1-1 nagy ziccert, de Handanovic is jo formaban vedett. Gondolom az Inter meg belotte amit bekellett abbol az 5-6 lovesbol.. Ilyen aprosagokon mulik a dolog.Ahogy mondtam,akik a napolinak elore odaadják a bajnoki cimet,csak ovatosan,-mert bár tegnap csak kupa neccs volt,nemtom hogyan álltak fel a csapatok,nem láttam-de az a 2 sima az intertol elèg meggyozonek tunik.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 20., szerda 8:56
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. január 20., szerda 0:36
Még asszem le is nyilatkozta, hogy ha lép a Juvéból, akkor a Barcába szeretne menni, Messi miatt, meg a karrierje miatt is. Szóval szerintem tök esélytelen a Madridba érkezése.El Maestro írta:Barca és Messi fan, szóval szerintem felejtős.![]()
Na meg nem keveset fizetett érte a Juve sem, ha jól rémlik, így az ő rá kiszabott ár is kb. olyan lesz, mint Pogba ára.
Szerk.: 32 + 8 millió euró.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. január 19., kedd 22:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 19., kedd 20:53
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. január 19., kedd 20:33
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 19., kedd 20:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 19., kedd 19:33
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 19., kedd 19:12
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. január 19., kedd 18:34
Kérdezd Roger Milla-t.MesQueUnClub írta:Ezért is durva összehasonlítva az NFL játékosok életkorával, ott még egy 38 éves Tom Brady mindig klasszis irányító.sebydani írta:Martins pl. lassan nyugdíjas, nem véletlenül ment Amerikába úgy hallottam jók a magán nyugdíjpénztárak arrafeléEgy focista 38 évesen általában már inkább hátráltató tényező.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem