Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 18., hétfő 23:16

TheBull6 írta:Ennek ellenére az elsők között véded Dani Alvest vagy Piquét. Ha még az említett Init vagy Messit védenéd, megérteném, de így.... Elhiszem hogy barcások, ki kell állni értük, de értük sose állnék ki, még ha barcás lennék se.
Piquet nem vedtem, Alvest is azert, mert olyanert volt elkuldve a francba, amit nem is CR-nek mondott - cry szoveg meg multkor. Ha hulyeseget mondanak azt en se szeretem, de amikor nem csinalnak semmit, es az miatt megy az osztas, akkor bepotyogom azert a velemenyem.. A legutolso hsz-em meg nem is roluk szolt mar.

A kiemelt reszt meg arra ertettem, hogy nem szoktam felkutatni ki mit nyilatkozik. Ha twitteren belefutok elolvasom, de amugy nem izgat, ugyhogy lehet lemaradok jopar megszolalasukrol.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. január 18., hétfő 22:53

palesz77 írta: nem foglalkoztatnak ezek a nyilatkozatok engem annyira, mint itt a többséget.
Ennek ellenére az elsők között véded Dani Alvest vagy Piquét. Ha még az említett Init vagy Messit védenéd, megérteném, de így.... Elhiszem hogy barcások, ki kell állni értük, de értük sose állnék ki, még ha barcás lennék se.

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 18., hétfő 20:45

lestat írta:Nemkell lesűllyedni de nincs azzal baj ha valaki azért helyre teszi őket.
Meg bosszantó hogy felénk mindenki normálisan kommunikál még ex játékos is lásd Beckham...ezek.meg direkt csinálják a feszkót..meg a saját ünneplésüknél.is velünk foglalkoznak...mintha mi tettünk volna ilyet valaha velük.
Nem mintha Guti csak azért szólna ilyeneket, mert valakinek már muszáj..

Nálunk is vannak olyanok, mint Beckham, Ini pl emlékeim szerint nem szokott semmi rosszat szólni rólatok, aztán ő is elég nagy klublegenda. De Messitől se rémlik semmi ilyen - lehet volt, nem foglalkoztatnak ezek a nyilatkozatok engem annyira, mint itt a többséget.

A végéhez meg ennyit. Gondolom most ez is ki lesz magyarázva, meg hülyének leszek nézve, meg jön majd, hogy mi többet csináljuk, stbstb. Csak arra akarok célozni, hogy nálatok is előfordulnak ezek, csak ahogy Zsombor is leírta, az felett sokkal könnyebben átsiklotok - ez nyilván fordítva is igaz, ilyenek a szurkolók.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 18., hétfő 19:08

Zsombor írta:
lestat írta:
Nemkell lesűllyedni de nincs azzal baj ha valaki azért helyre teszi őket.
Én meg úgy vagyok vele, hogy tegyük őket helyre a pályán, aztán utána pofázhatnak nyugodtan, a kutyát nem fogja érdekelni.
+1
Règ vártam igy classicot mint most,pedig mèg nem èppen mostanában lesz :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 18., hétfő 18:01

lestat írta:
Én meg úgy vagyok vele, hogy tegyük őket helyre a pályán, aztán utána pofázhatnak nyugodtan, a kutyát nem fogja érdekelni.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 18., hétfő 17:57

Egyébként, már 50x ki lett beszélve, hogy az amelyik ezzel foglalkozik (mmint játékosok), annak épp ez az IQ szintje, nem értem miért kell ezen kattogni minden twitter üzenet után, lassan úgy kéne mint a south park új részeiben, Butters beültetjük, hogy mindenkinek szűrje a kommenteket, hogy csak azt kapja meg ami neki tetszik. :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 18., hétfő 17:42

torjack írta:
lestat írta:Guti reagál ha kell...és kimondja azt amit a Raul bácsi pl nem tett soha vagy Casillas.
Vagy mondhatjuk azt is, hogy értelmesebb emberek révén nem süllyedtek le Alves, Piqué, Xavi, stb. szintjére.
Meg bosszantó hogy felénk mindenki normálisan kommunikál még ex játékos is lásd Beckham...ezek.meg direkt csinálják a feszkót..meg a saját ünneplésüknél.is velünk foglalkoznak...mintha mi tettünk volna ilyet valaha velük.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2016. január 18., hétfő 17:02

lestat írta:Guti reagál ha kell...és kimondja azt amit a Raul bácsi pl nem tett soha vagy Casillas.
Vagy mondhatjuk azt is, hogy értelmesebb emberek révén nem süllyedtek le Alves, Piqué, Xavi, stb. szintjére.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 18., hétfő 16:54

Hagyjuk már ezt hogy reagál ha kell, meg kimondja amit Raúl meg Casillas nem tett. Biztos jó muri lett volna kommentálgatni nekik olyanokat, hogy mindig veszíteniük kéne a katalánoknak meg hasnolók, mikor oda-vissza aláztak minket. :lol: Én mindig csíptem őt, de el kell ismerni, hogy ha a Real-Barca rivalizálásról van szó, ő is képes úgy tahóskodni, mint mondjuk Alves.

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 18., hétfő 16:31

Guti reagál ha kell...és kimondja azt amit a Raul bácsi pl nem tett soha vagy Casillas.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 18., hétfő 15:54

Bezony. Az ősmadridista Raúl.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 18., hétfő 15:51

Raul? :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2016. január 18., hétfő 15:51

Tipikus Raúl.

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. január 18., hétfő 15:50

Zsombor írta: "When they [Barca] win the Champions League, I am glad. In the end it is a Spanish team and I have no problem saying that publicly"

Ez meg egy kis találós kérdés: ki mondhatta ezt? :lol: (googlet használni nem ér)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Casillas vagy Raul?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 18., hétfő 15:41

Mondjuk Guti pályafutása alatt azért nem igazán volt olyan befutott a social media, de mióta visszavonult előszeretettel használja azt, hogy belerúghasson a Barcába illetve annak játékosaiba. Csak ugye amiért Dani Alves egy kikúrt nagy paraszt, azért Guti egy jó fej madridista. :lol:

"When they [Barca] win the Champions League, I am glad. In the end it is a Spanish team and I have no problem saying that publicly"

Ez meg egy kis találós kérdés: ki mondhatta ezt? :lol: (googlet használni nem ér)

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 18., hétfő 15:14

Csak folyton ezek a mutogatások komolyan...én nem emlékszem hogy itt Guti posztolgatott volna ilyeneket vagy Ronaldo vagy anno Puyol...ennek a két kreténnek kell megerősités lelkileg hogy óriási nagy jampik.
Mondjuk nem is értem miért nem az egyéni dijjaival menőzik...Arbeloa pl világbajnok stb...akkor ő is a legjobb jobb hátvéd? :roll:
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 18., hétfő 14:33

lestat írta:savazhatta volna aszavazói rendszert vagy a az embereket akik szerinte vakok stb...de hogy miért CR-t veszi elő amikor nem tehet róla egyáltalán hogy rá szavaztak az emberek.
Én csak ezt olvastam, de ebben pont ezt csinálta, CR-t meg sem említette - cry rész a sajtónak szólt, ez már ki lett itt tárgyalva. A cikk írója volt az egyetlen, aki Ronaldot megemlítette, de az meg a média fogása ugye. Vagy volt más nyilatkozata is?
Toti írta:ahelyett, hogy alves örült volna, hogy a csapattársa megnyerte az 5. aranylabdáját, inkább még azzal áll elő, hogy igazából, neymarnak is megkellett volna előznie ronaldot.
És CR annyira zokon vette, hogy Alves Neymart akarta volna másodiknak, hogy még a sajtóban is megemlítette? :hmmm: Nem értem én ezeket már komolyan, túl sok már a szájkarate nekem.
csababarca írta:A brazil az a típus, aki kaphatna egy hét alatt 3 nagy pofont, akkor is pofázna, az ilyeneket nem nagyon érdekli ez.
Ez meg igaz, amikor szarul játszott, és kritizálta a sajtó, még ő volt megsértődve kb..

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 18., hétfő 14:20

lestat írta:Ezért is várom hogy végre kapjanak egy büdös nagy pofont mint 2014-ben pl...akkor olyan szépen kussban voltak.
A brazil az a típus, aki kaphatna egy hét alatt 3 nagy pofont, akkor is pofázna, az ilyeneket nem nagyon érdekli ez.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 18., hétfő 14:14

palesz77 írta:
KAG írta:De amúgy ilyenkor nehéz lenne odabiggyeszteni két "-jel közé azt amire reagál az ember? :hmmm: :lol:
Cristiano Ronaldo: "Normális dolog, hogy Pique és Alves rólam beszélnek. Ha rólam beszélsz, akkor másnap az újságok címlapjain leszel."
Erre reagálta ezt: https://twitter.com/DaniAlvesD2/status/ ... 0959645696

Őszintén én nem is értem hogy mi az összefüggés, de nem is értek a twitter háborúhoz. Mondjuk a CR nyilatkozatot se értem, mármint az Alveses részt. Gondolom az zavarta, hogy Alves nem értett egyet Neymar 7%-ával - ami lássuk be röhejes is volt. Vagy megint lemaradtam valami bulvár sztoriról.. :lol:

Alvesnél semmi logika...savazhatta volna aszavazói rendszert vagy a az embereket akik szerinte vakok stb...de hogy miért CR-t veszi elő amikor nem tehet róla egyáltalán hogy rá szavaztak az emberek.
Erre reagált CR hogy biztos a címplapra vágyik ami meg is lett ugymond és hát nem ez az első hogy Alvesnek feltünési viszketegsége van..pl mikor itt játszotta az eszét hogy megy vagy marad meg össuevissza hivogatta a sajtotajekoztatora a sajtót...mintha ő lenne Messi a klub legfontosabb embere. :lol:
Szánalmas ahogy Pique dolgai is azok voltak....
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. január 18., hétfő 14:13

palesz77 írta:Mondjuk a CR nyilatkozatot se értem, mármint az Alveses részt. Gondolom az zavarta, hogy Alves nem értett egyet Neymar 7%-ával - ami lássuk be röhejes is volt. Vagy megint lemaradtam valami bulvár sztoriról.. :lol:
ahelyett, hogy alves örült volna, hogy a csapattársa megnyerte az 5. aranylabdáját, inkább még azzal áll elő, hogy igazából, neymarnak is megkellett volna előznie ronaldot.

attól függetlenül, hogy most így van-e vagy sem.. alves megint nem bírt csendben maradni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: