Dehogy,tehetség!Future Gago!sebydani írta:Erről a Boca-s Bentancur gyerekről mit lehet tudni? Ő lesz az új Lucas Silva?

Amúgy passz,fmbe jó.

HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 19., kedd 11:22
Dehogy,tehetség!Future Gago!sebydani írta:Erről a Boca-s Bentancur gyerekről mit lehet tudni? Ő lesz az új Lucas Silva?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 19., kedd 11:10
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. január 18., hétfő 22:43
HozzászólásSzerző: Zedin » 2016. január 18., hétfő 19:45
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 18., hétfő 10:17
Gondolom valaki a kelleténél jobban odapirított annak a Lamanak hogy ne irkáljon hülyeségeket...MesQueUnClub írta:De komolyan az újságírók mit gondolnak, ha véletlen nem úgy jön összes egy igazolás, legyen az játékos vagy edző, akkor majd kiáll Pérez a pódiumra a Bernabeu közepén, és bejelentést fog tenni, hogy elMadridom.hu @MadridomHU
Manolo Lama (COPE): "Úgy fest nem volt meg az összhang a keret és Rafa között. Mikor mi mondtuk ezt, hazugnak neveztek minket. Most mi van?"k bocs srácok, a következő jobb lesz?! Nyilván ilyen esetben mindenki azt nyilatkozta volna amit ők, még ha evidens is volt, hogy az ellenkezője az igaz.
HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. január 18., hétfő 9:42
na emiatt nem volt semmi bejelentés pénteken, Perez is komolyan vette, de így már nem érdekliRoberto Carlos: "Neymar Madridban? Lehetetlen, nagyon nehéz lenne. Csak viccelődtem vele egy rádiós műsorban, és valaki komolyan vette".
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 18., hétfő 9:16
De komolyan az újságírók mit gondolnak, ha véletlen nem úgy jön összes egy igazolás, legyen az játékos vagy edző, akkor majd kiáll Pérez a pódiumra a Bernabeu közepén, és bejelentést fog tenni, hogy elMadridom.hu @MadridomHU
Manolo Lama (COPE): "Úgy fest nem volt meg az összhang a keret és Rafa között. Mikor mi mondtuk ezt, hazugnak neveztek minket. Most mi van?"
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 17., vasárnap 15:57
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 17., vasárnap 13:53
Hát, nem mondanám..d.gergo írta:Ezzel az apró kiegészítéssel talán több logika van a dologban
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 17., vasárnap 13:53
Ebben sehogy nincs logika Toni szerintem rossz napjain jobban jatszik mint Cavani. Meg ha igyis ugyis van 250 Milla effektíve marhaságnak tűnik az ötletd.gergo írta:A sztorihoz hozzátartozik hogy a "csere" csak pénzügyi vonatkozású, mert kell a lóvé az uruguayira. Ezzel az apró kiegészítéssel talán több logika van a dologbanA portugál A Bola szerint a Real Madrid 53 millió euróért még most eladná Kroos-t a Unitednek, hogy gyorsan megvehessék Cavanit a PSG-től.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. január 17., vasárnap 13:46
A sztorihoz hozzátartozik hogy a "csere" csak pénzügyi vonatkozású, mert kell a lóvé az uruguayira. Ezzel az apró kiegészítéssel talán több logika van a dologbanA portugál A Bola szerint a Real Madrid 53 millió euróért még most eladná Kroos-t a Unitednek, hogy gyorsan megvehessék Cavanit a PSG-től.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 17., vasárnap 13:24
ja, én azt akartam írni, hogy Navas megy, hogy tudjon jönni CavaniBBeno írta:modricot azért kell eladni hogy ricardo rodriguez jöhessen.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 17., vasárnap 12:44
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 17., vasárnap 12:27
HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. január 17., vasárnap 12:15
mi ez a flawless "a bola" logicA portugál A Bola szerint a Real Madrid 53 millió euróért még most eladná Kroos-t a Unitednek, hogy gyorsan megvehessék Cavanit a PSG-től.
itt legalább a poszt stimmelneModricot meg gyorsan adjuk el,hogy jöhessen Biglia.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 17., vasárnap 12:15
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 17., vasárnap 12:05
legalább valami logikát vinnének bele.A portugál A Bola szerint a Real Madrid 53 millió euróért még most eladná Kroos-t a Unitednek, hogy gyorsan megvehessék Cavanit a PSG-től.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 17., vasárnap 1:23
Na éppen, hogy a Navassal való tervezés a nem átgondolt. Nagyon szimpatikus, utáltam amit vele tettek nyár végén, de én az a fajta vagyok aki a csapatot előtérbe helyezi. Kell egy kapus, aki fiatal, top és 10 évig első számú kapusunk lehet. Jelenleg két ilyen játékos megszerzésére is reális esély van. Vagy most, vagy őket már soha. Várhatunk, mehet Navas, de ha éppen a bravúr formájában van, bőven benne van a hiba is.El Unico írta:Amit kapusposzton muveltunk az elmult evekben,az botrany... Totalis szarsag. Elkuldtuk ingyen Diego Lopezt,aztan elkuldtuk Casillast,Navas mar repulon ult Manchester fele amikor besultunk De Geaval,aztan Navas bizonyitotta ratermettseget,majd ezek utan is ugy fogunk banni vele,hogy eladjuk vagy megtartjuk 2. szamunak,mert nekunk epp De Gea kell,pedig Real Madrid szint. Egy szo mint szaz,nem vagyunk kovetkezetesek es atgondolatlanul hozunk donteseket...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. január 17., vasárnap 0:55
HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 16., szombat 23:01
El Unico írta:Amit kapusposzton muveltunk az elmult evekben,az botrany... Totalis szarsag. Elkuldtuk ingyen Diego Lopezt,aztan elkuldtuk Casillast,Navas mar repulon ult Manchester fele amikor besultunk De Geaval,aztan Navas bizonyitotta ratermettseget,majd ezek utan is ugy fogunk banni vele,hogy eladjuk vagy megtartjuk 2. szamunak,mert nekunk epp De Gea kell,pedig Real Madrid szint. Egy szo mint szaz,nem vagyunk kovetkezetesek es atgondolatlanul hozunk donteseket...
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem