Viszont már énis kivancsian várom, hogy mi fog kisulni ebbol az egészbol, amit Carlo es Zidane terveznek a Madridnál. De van egy olyan sejtésem, hogy Khedira marad nalunk a rombolo KP

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 13., szombat 18:07
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 13., szombat 17:56
Szerintem nem kellene a Barcat felhozni allandoan peldanak, h nem kell feka rombolo a csapatba. Nekik van egy kialakult rendszeruk amelyet mar gyerekoruk ota gyakarolnak(azert ilyen hatekony)...a mostani harmasuk is lassan mar 4-5 eve egy egyutt van, nem a mai szezontol kezdik el ezt a felallast, velunk ellentetben akik mar regota nem jatszottak ilyen hadrendben. Raadasul a Barca kp-jan azert van(volt) ket vilagklasszis jatekosuk. Nalunk ebben a pillanatban jo indulatuan...ha bele veszunk mindent, teknika,taktika,vedekezes stb...talan Modric az és ennyi.TheodoriK írta: Na nekem ez tetszik.
Fék lenne X Alonso? Ugyan...
Talán egyesek kevésnek gondolják középpályára az Alonso-Modric-Illara hármast. Talán az is lesz. De szerintem ha a "csapat" védekezik akkor nem biztos, hogy kevés lesz. Mindenki egy "néger állat" tipusú védőt szeretne középre pedig létezik középpályás védekezés anélkül is sőt foci és létezik ilyen típusú játékos nélkül. Lásd. barca...
Nekem ez a kezdő tetszik. De Özil miatt sokszor ezt nem fogjuk látni.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 13., szombat 11:01
a tavalyi évben a 25 fős keretben volt 4 kapus, 9 hátvéd, 7 középpályás és 5 támadókapor_89 írta:Az biztos, hogy 25 fős keret a benevezhető, abból 3 kapus, tehát a jelenlegi 25 mezőnyjátékos sok. 3 játékosnak minimum tipliznie kell, de ha igazak a hírek, és igazolunk még valakit, akkor 4-nek. Számomra teljesen átláthatatlan a keret, de ők tudják, hamarosan tutira világosabb lesz a helyzet.
jesé játszhat a jobb oldalon is, és akkor isco megy be középre, kaká pedig kikerül a képből, én csak a szemléltetésből írtam fel azokat a posztokat játékosokkalJesében azért vagyok bíztos mert, ha CR cseréje lesz sose fog pályára lépni... Elég csak Callejónt nézni... Amùgy több poszton is bevethető... A 4-3-3-ba azért vagyok szinte bíztos, mert sok a kp-s, meg, mert gondolom felhagyunk a kontrafocival és átállunk 4-3-3-ra, de ez csak egy gondolat... Gondolom ezért találták ki a topicot...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 13., szombat 10:41
Hát nyáron nagyon max hozunk 1 csatárt, de szerintem innentől Bale-re gyùrunk és jövőre hozzuk is nagy valószinűséggel... Már csak az a kérdés, hogy igaz e az a hír, hogy jön még valaki akire elvileg senki sem gondolkapor_89 írta:Az biztos, hogy 25 fős keret a benevezhető, abból 3 kapus, tehát a jelenlegi 25 mezőnyjátékos sok. 3 játékosnak minimum tipliznie kell, de ha igazak a hírek, és igazolunk még valakit, akkor 4-nek. Számomra teljesen átláthatatlan a keret, de ők tudják, hamarosan tutira világosabb lesz a helyzet.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. július 13., szombat 10:33
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 13., szombat 10:27
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 13., szombat 10:25
nagyon valószínű, hogy marad a jelenlegi felállás, legalábbis szerintem:Nem értem a keret alakulását. Ez tuti 4-3-3 lesz? Az első trióba ott van Isco/Özil/DM, Higu/Benz/Morata , CR/Jesé. Ez 8 ember, és csak 3 játszik? A másik 3 helyre pedig van egy Illara, Xabi, Modric, Khedira, Casemiro ötösünk..
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 13., szombat 10:06
én nem emlékszek, hogy "túl sokszor" kikaptunk volna a Xabi-Modric középpályával. Tény, hogy Di María szinte telejsen visszazárt. Mikor a Dortmund rohant át rajtunk a 4-1-et követően, akkor a Realnak azt a játékot kellett játszania, benne volt. De szeritnem stabil. Csak mindenkiben benne van már Mou óta, hogy Xabi mellé egy védekező középpályás kell. A lókapor_89 írta:Nem értem a keret alakulását. Ez tuti 4-3-3 lesz? Az első trióba ott van Isco/Özil/DM, Higu/Benz/Morata , CR/Jesé. Ez 8 ember, és csak 3 játszik? A másik 3 helyre pedig van egy Illara, Xabi, Modric, Khedira, Casemiro ötösünk..
Egy ilyen lenne logikus a keretet nézegetve, de akkor nem lenne középpályánk, és minden nagyobb meccsen 3-al kapnánk ki.
_________________Lopez
Carvajal____Ramos_____Varane_____Marcelo
______________Xabi Alonso
_______Modric___________Özil____________
__Isco______________________Cristiano____
______________Benzema__________________
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. július 13., szombat 9:33
jo neked hogy te biztos vagy a felallasban. es jese legtobbszor bal oldalon jatszik. egyelore felesleges gondolkozni a felallasokon... majd ha lejatszottunk egy-ketto felkeszulesi mecset. akkor talan lesz valami fogalmunk hogy ancelotti mit talalt ki.Géci írta:
Ez csak Özilen mùlik mennyire lenne stabil, mert, ha gülizne ez 1 nagyon erős labdabíztos felállás lehetne... Amùgy szerintem az első lesz, de erre azért gondolok mert jobbosra sok a támadó, ha 1 posztra van sűrítve DM, Isco, Özil, Jesé, de van 1 olyan érzésem, hogy Jesé csatár lesz
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 13., szombat 9:28
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. július 13., szombat 9:12
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. július 13., szombat 9:11
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. július 13., szombat 2:23
Na nekem ez tetszik.Sierra írta:Most hogy már jött pár játékos, egy ilyen csapatod el tudnék képzelni:
_________________Lopez
Carvajal____Ramos_____Varane_____Marcelo
______________Xabi Alonso
_______Modric___________Illarramendi
__Isco______________________Cristiano___
______________Benzema
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. július 13., szombat 1:05
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. július 13., szombat 0:54
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. július 13., szombat 0:10
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. július 13., szombat 0:05
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 12., péntek 20:46
Ó pedig még simán elférne.. Illara érkezése ide, vagy oda. De tény, nem fog jönni. (jobban mondva biztos vagyok bent, hogy nem jön. ténynek azért nem tény. )peti_madrid írta:Felesleges ezt a nevet szajkózni, mert kijelentették, hogy NEM ADJÁK EL. Meg ugye így Illarra érkezésével már szerintem végképp nem fog jönni...
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 12., péntek 15:49
Felesleges ezt a nevet szajkózni, mert kijelentették, hogy NEM ADJÁK EL. Meg ugye így Illarra érkezésével már szerintem végképp nem fog jönni...Cobra11 írta:Vidalpeti_madrid írta:Most nagyon belejöttem a fórumozásba (írtam eddig 2 hsz-t)
Tudom, hogy nem nagyon mondtam újdonságot, de szerintem emészthető lenne ez a csapat így, ezekkel a felállásokkal. És akkor most lehet kijelenteni, hogy a Kroos-biznisz megoldaná a problémát, mert akkor az a hely, amit csak vkp-nak írtam, meg lenne oldva a fiatal német által, ugyanis ő ez a játékos, aki labdát szerez, agresszív, szűr ezerrel, de ugyanakkor jó meglátásai vannak, el tudja passzolni a labdát 10 méterre is pontosan, és kreatív is. De sajnos ő mozdíthatatlan sajnos, és ilyenkor érzem igazságtalannak valamennyire a dolgot, mert ez kibaszás, hogy a Bayernnél van mind a két olyan játékos, aki ezeknek a feltételeknek meg tud felelni (Schweini és Kroos)...
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 11., csütörtök 20:14
Vidalpeti_madrid írta:Most nagyon belejöttem a fórumozásba (írtam eddig 2 hsz-t)
Tudom, hogy nem nagyon mondtam újdonságot, de szerintem emészthető lenne ez a csapat így, ezekkel a felállásokkal. És akkor most lehet kijelenteni, hogy a Kroos-biznisz megoldaná a problémát, mert akkor az a hely, amit csak vkp-nak írtam, meg lenne oldva a fiatal német által, ugyanis ő ez a játékos, aki labdát szerez, agresszív, szűr ezerrel, de ugyanakkor jó meglátásai vannak, el tudja passzolni a labdát 10 méterre is pontosan, és kreatív is. De sajnos ő mozdíthatatlan sajnos, és ilyenkor érzem igazságtalannak valamennyire a dolgot, mert ez kibaszás, hogy a Bayernnél van mind a két olyan játékos, aki ezeknek a feltételeknek meg tud felelni (Schweini és Kroos)...
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem