HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 24., vasárnap 12:52
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 24., vasárnap 12:17
Level 60 után már nagyon lassan lehet fejlődni, és szerezni a cuccokat az upgradekhez.miro írta:Remynek tegnap már linkeltem,szerintem brutálisan jó kis játék lett.
Aki szeret a telóján szórakozni és csípi a Star Wars-t annak meg kötelező az EA játéka.
Star Wars Galaxy of Heroes.
Részletes,nem bonyolult,fejleszthető karakterek,millió szereplő,jó helyszínek,penge zene.![]()
Én ráakadtam..
Nagy brigádom van már. ( Jedi akit kapsz az elejen,Csuvi,rohamosztagos,jawa meg egy maci az endorrol)
HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 24., vasárnap 12:09
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 24., vasárnap 7:14
Van erre sok masik oldal.Pipita írta:CR topikból:
Engem tökre érdekelne hogy milyen az, amikor emberek érdemben beszélgetnek a zsidókról.hehe írta:mi az hogy ratyizás?
ez egyazegyben ugyanaz, mint amikor, ha a zsidókról kezdünk el érdemben beszélni, mindig előhúzza vki az antiszemitizmust.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. január 24., vasárnap 3:17
Engem tökre érdekelne hogy milyen az, amikor emberek érdemben beszélgetnek a zsidókról.hehe írta:mi az hogy ratyizás?
ez egyazegyben ugyanaz, mint amikor, ha a zsidókról kezdünk el érdemben beszélni, mindig előhúzza vki az antiszemitizmust.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. január 21., csütörtök 9:05
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. január 19., kedd 14:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. január 19., kedd 12:17
szerintem eleg konnyu felismerniPipita írta:És azt honnan tudják, hogy melyik kocsi "űberes"? Nézik a rendszámát hogy ki vesz fel embereket gyakran és megjegyzik a kocsit-arcot-rendszámot, vagy csak random emberekre rámondják?![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. január 19., kedd 12:04
Egysejtű idióta vadállatok.h3x0r írta:és tényleghehe írta:szégyen ez a sok taxis bazzeg![]()
![]()
![]()
majmok.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. január 19., kedd 11:50
és tényleghehe írta:szégyen ez a sok taxis bazzeg![]()
![]()
![]()
majmok.
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. január 18., hétfő 19:18
Azért emiatt ne morzsoljunk el 1-2 könnycseppet, mert meg kellett csinálniuk 1-2 dolgot... volt ennél már sokkal durvább húzás is, mint ez, amivel telibeszopattak nem 1 embert.hehe írta:annyiban megértem, hogy bajuk van, hogy ugye kötelezővé tették nekik a motyókat az autóba, az átfóliázást, vizsgáztatást, minden szart, meg fix tarifa, stb, és ezek után most itt van egy uber, ami gyakorlatilag teljesen esélytelenné teszi őket.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 18., hétfő 19:01
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 18., hétfő 18:56
Azt el ne felejtsd, h ők sírták ki ezeknek a dolgoknak a 3/4ét mert, hogy túl olcsó volt az uber.hehe írta:annyiban megértem, hogy bajuk van, hogy ugye kötelezővé tették nekik a motyókat az autóba, az átfóliázást, vizsgáztatást, minden szart, meg fix tarifa, stb, és ezek után most itt van egy uber, ami gyakorlatilag teljesen esélytelenné teszi őket.
de ez mi a facért az állam vagy bárki hibája?
csakis magukat kéne hibáztatniuk.
volt internet 3 éve, 5 éve és 10 éve is, voltak hírek is, lehetett tudni, hogy usában máshol már ilyen forradalom van, ha van olyan taxis, akinek legalább egy fadarabnyi iq-ja lett volna, amint jött az uber be Magyarországra, azonnal megyek át oda.
itt 1-2 egysejtű véglény a szabad verseny ellen tiltakozik, mint egy igazi kazettás magnó egy jó lossless zene ellen
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 18., hétfő 18:54
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 18., hétfő 18:52
Ezt hívják ingyen reklámnak.sebydani írta:Azt érték el vele egyébként hogy aki sose hallott még az Uberről már azt használjaApp Storeban is legelső helyen van jelenleg az Uber alkalmazása, nem tudom pontosan hol álhatott de valahol 20.-30. hely körül kb.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 18., hétfő 18:49
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 18., hétfő 18:46
Nem tetszik nekik, hogy már nem húzhatnak le mindenkit orrba szájba.hehe írta:szégyen ez a sok taxis bazzeg![]()
![]()
![]()
majmok.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 18., hétfő 18:39
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 18., hétfő 18:01
HozzászólásSzerző: Corleone » 2016. január 18., hétfő 17:43
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem