Persze, katalán sportA katalán sport szerint a Bayern jelentette fel a Real Madridot az átigazolásokat illetően.

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 20., szerda 12:41
Persze, katalán sportA katalán sport szerint a Bayern jelentette fel a Real Madridot az átigazolásokat illetően.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. január 19., kedd 22:01
HozzászólásSzerző: Zedin » 2016. január 19., kedd 1:17
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 18., hétfő 23:16
Piquet nem vedtem, Alvest is azert, mert olyanert volt elkuldve a francba, amit nem is CR-nek mondott - cry szoveg meg multkor. Ha hulyeseget mondanak azt en se szeretem, de amikor nem csinalnak semmit, es az miatt megy az osztas, akkor bepotyogom azert a velemenyem.. A legutolso hsz-em meg nem is roluk szolt mar.TheBull6 írta:Ennek ellenére az elsők között véded Dani Alvest vagy Piquét. Ha még az említett Init vagy Messit védenéd, megérteném, de így.... Elhiszem hogy barcások, ki kell állni értük, de értük sose állnék ki, még ha barcás lennék se.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. január 18., hétfő 22:53
Ennek ellenére az elsők között véded Dani Alvest vagy Piquét. Ha még az említett Init vagy Messit védenéd, megérteném, de így.... Elhiszem hogy barcások, ki kell állni értük, de értük sose állnék ki, még ha barcás lennék se.palesz77 írta: nem foglalkoztatnak ezek a nyilatkozatok engem annyira, mint itt a többséget.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 18., hétfő 20:45
Nem mintha Guti csak azért szólna ilyeneket, mert valakinek már muszáj..lestat írta:Nemkell lesűllyedni de nincs azzal baj ha valaki azért helyre teszi őket.
Meg bosszantó hogy felénk mindenki normálisan kommunikál még ex játékos is lásd Beckham...ezek.meg direkt csinálják a feszkót..meg a saját ünneplésüknél.is velünk foglalkoznak...mintha mi tettünk volna ilyet valaha velük.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 18., hétfő 19:08
+1Zsombor írta:Én meg úgy vagyok vele, hogy tegyük őket helyre a pályán, aztán utána pofázhatnak nyugodtan, a kutyát nem fogja érdekelni.lestat írta:
Nemkell lesűllyedni de nincs azzal baj ha valaki azért helyre teszi őket.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 18., hétfő 18:01
Én meg úgy vagyok vele, hogy tegyük őket helyre a pályán, aztán utána pofázhatnak nyugodtan, a kutyát nem fogja érdekelni.lestat írta:
Nemkell lesűllyedni de nincs azzal baj ha valaki azért helyre teszi őket.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 18., hétfő 17:57
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 18., hétfő 17:42
Nemkell lesűllyedni de nincs azzal baj ha valaki azért helyre teszi őket.torjack írta:Vagy mondhatjuk azt is, hogy értelmesebb emberek révén nem süllyedtek le Alves, Piqué, Xavi, stb. szintjére.lestat írta:Guti reagál ha kell...és kimondja azt amit a Raul bácsi pl nem tett soha vagy Casillas.
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. január 18., hétfő 17:02
Vagy mondhatjuk azt is, hogy értelmesebb emberek révén nem süllyedtek le Alves, Piqué, Xavi, stb. szintjére.lestat írta:Guti reagál ha kell...és kimondja azt amit a Raul bácsi pl nem tett soha vagy Casillas.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 18., hétfő 16:54
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 18., hétfő 16:31
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 18., hétfő 15:54
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 18., hétfő 15:51
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. január 18., hétfő 15:51
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. január 18., hétfő 15:50
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Casillas vagy Raul?Zsombor írta: "When they [Barca] win the Champions League, I am glad. In the end it is a Spanish team and I have no problem saying that publicly"
Ez meg egy kis találós kérdés: ki mondhatta ezt?(googlet használni nem ér)
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 18., hétfő 15:41
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 18., hétfő 15:14
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 18., hétfő 14:33
Én csak ezt olvastam, de ebben pont ezt csinálta, CR-t meg sem említette - cry rész a sajtónak szólt, ez már ki lett itt tárgyalva. A cikk írója volt az egyetlen, aki Ronaldot megemlítette, de az meg a média fogása ugye. Vagy volt más nyilatkozata is?lestat írta:savazhatta volna aszavazói rendszert vagy a az embereket akik szerinte vakok stb...de hogy miért CR-t veszi elő amikor nem tehet róla egyáltalán hogy rá szavaztak az emberek.
És CR annyira zokon vette, hogy Alves Neymart akarta volna másodiknak, hogy még a sajtóban is megemlítette?Toti írta:ahelyett, hogy alves örült volna, hogy a csapattársa megnyerte az 5. aranylabdáját, inkább még azzal áll elő, hogy igazából, neymarnak is megkellett volna előznie ronaldot.
Ez meg igaz, amikor szarul játszott, és kritizálta a sajtó, még ő volt megsértődve kb..csababarca írta:A brazil az a típus, aki kaphatna egy hét alatt 3 nagy pofont, akkor is pofázna, az ilyeneket nem nagyon érdekli ez.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem