Real Madrid vs. Barcelona
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Tipikus Raúl.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Casillas vagy Raul?Zsombor írta: "When they [Barca] win the Champions League, I am glad. In the end it is a Spanish team and I have no problem saying that publicly"
Ez meg egy kis találós kérdés: ki mondhatta ezt?(googlet használni nem ér)
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Mondjuk Guti pályafutása alatt azért nem igazán volt olyan befutott a social media, de mióta visszavonult előszeretettel használja azt, hogy belerúghasson a Barcába illetve annak játékosaiba. Csak ugye amiért Dani Alves egy kikúrt nagy paraszt, azért Guti egy jó fej madridista.
"When they [Barca] win the Champions League, I am glad. In the end it is a Spanish team and I have no problem saying that publicly"
Ez meg egy kis találós kérdés: ki mondhatta ezt?
(googlet használni nem ér)

"When they [Barca] win the Champions League, I am glad. In the end it is a Spanish team and I have no problem saying that publicly"
Ez meg egy kis találós kérdés: ki mondhatta ezt?

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak folyton ezek a mutogatások komolyan...én nem emlékszem hogy itt Guti posztolgatott volna ilyeneket vagy Ronaldo vagy anno Puyol...ennek a két kreténnek kell megerősités lelkileg hogy óriási nagy jampik.
Mondjuk nem is értem miért nem az egyéni dijjaival menőzik...Arbeloa pl világbajnok stb...akkor ő is a legjobb jobb hátvéd?
Mondjuk nem is értem miért nem az egyéni dijjaival menőzik...Arbeloa pl világbajnok stb...akkor ő is a legjobb jobb hátvéd?

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én csak ezt olvastam, de ebben pont ezt csinálta, CR-t meg sem említette - cry rész a sajtónak szólt, ez már ki lett itt tárgyalva. A cikk írója volt az egyetlen, aki Ronaldot megemlítette, de az meg a média fogása ugye. Vagy volt más nyilatkozata is?lestat írta:savazhatta volna aszavazói rendszert vagy a az embereket akik szerinte vakok stb...de hogy miért CR-t veszi elő amikor nem tehet róla egyáltalán hogy rá szavaztak az emberek.
És CR annyira zokon vette, hogy Alves Neymart akarta volna másodiknak, hogy még a sajtóban is megemlítette?Toti írta:ahelyett, hogy alves örült volna, hogy a csapattársa megnyerte az 5. aranylabdáját, inkább még azzal áll elő, hogy igazából, neymarnak is megkellett volna előznie ronaldot.

Ez meg igaz, amikor szarul játszott, és kritizálta a sajtó, még ő volt megsértődve kb..csababarca írta:A brazil az a típus, aki kaphatna egy hét alatt 3 nagy pofont, akkor is pofázna, az ilyeneket nem nagyon érdekli ez.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
A brazil az a típus, aki kaphatna egy hét alatt 3 nagy pofont, akkor is pofázna, az ilyeneket nem nagyon érdekli ez.lestat írta:Ezért is várom hogy végre kapjanak egy büdös nagy pofont mint 2014-ben pl...akkor olyan szépen kussban voltak.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- lestat
palesz77 írta:KAG írta:De amúgy ilyenkor nehéz lenne odabiggyeszteni két "-jel közé azt amire reagál az ember?
Erre reagálta ezt: https://twitter.com/DaniAlvesD2/status/ ... 0959645696Cristiano Ronaldo: "Normális dolog, hogy Pique és Alves rólam beszélnek. Ha rólam beszélsz, akkor másnap az újságok címlapjain leszel."
Őszintén én nem is értem hogy mi az összefüggés, de nem is értek a twitter háborúhoz. Mondjuk a CR nyilatkozatot se értem, mármint az Alveses részt. Gondolom az zavarta, hogy Alves nem értett egyet Neymar 7%-ával - ami lássuk be röhejes is volt. Vagy megint lemaradtam valami bulvár sztoriról..
Alvesnél semmi logika...savazhatta volna aszavazói rendszert vagy a az embereket akik szerinte vakok stb...de hogy miért CR-t veszi elő amikor nem tehet róla egyáltalán hogy rá szavaztak az emberek.
Erre reagált CR hogy biztos a címplapra vágyik ami meg is lett ugymond és hát nem ez az első hogy Alvesnek feltünési viszketegsége van..pl mikor itt játszotta az eszét hogy megy vagy marad meg össuevissza hivogatta a sajtotajekoztatora a sajtót...mintha ő lenne Messi a klub legfontosabb embere.

Szánalmas ahogy Pique dolgai is azok voltak....
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

ahelyett, hogy alves örült volna, hogy a csapattársa megnyerte az 5. aranylabdáját, inkább még azzal áll elő, hogy igazából, neymarnak is megkellett volna előznie ronaldot.palesz77 írta:Mondjuk a CR nyilatkozatot se értem, mármint az Alveses részt. Gondolom az zavarta, hogy Alves nem értett egyet Neymar 7%-ával - ami lássuk be röhejes is volt. Vagy megint lemaradtam valami bulvár sztoriról..
attól függetlenül, hogy most így van-e vagy sem.. alves megint nem bírt csendben maradni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
KAG írta:De amúgy ilyenkor nehéz lenne odabiggyeszteni két "-jel közé azt amire reagál az ember?![]()
Erre reagálta ezt: https://twitter.com/DaniAlvesD2/status/ ... 0959645696Cristiano Ronaldo: "Normális dolog, hogy Pique és Alves rólam beszélnek. Ha rólam beszélsz, akkor másnap az újságok címlapjain leszel."
Őszintén én nem is értem hogy mi az összefüggés, de nem is értek a twitter háborúhoz. Mondjuk a CR nyilatkozatot se értem, mármint az Alveses részt. Gondolom az zavarta, hogy Alves nem értett egyet Neymar 7%-ával - ami lássuk be röhejes is volt. Vagy megint lemaradtam valami bulvár sztoriról..

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De amúgy ilyenkor nehéz lenne odabiggyeszteni két "-jel közé azt amire reagál az ember?

ZIDANE
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mit nyilatkozott már megint?Toti írta:alves![]()
![]()
az a baj már nem is meglepetés.

- lestat
Ezért is várom hogy végre kapjanak egy büdös nagy pofont mint 2014-ben pl...akkor olyan szépen kussban voltak.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

alves

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Amúgy ha csak az Aveirot vesszük vezetéknévnek, akkor már a BAB név se hangzik rosszulTheBull6 írta:Persze, de ugye a leegyszerűsített neveket nézve, meg a mezek hátulját már más a leányzó fekvése.Nivo10 írta:Egyébként a Ronaldo is keresztnév

Persze, de ugye a leegyszerűsített neveket nézve, meg a mezek hátulját már más a leányzó fekvése.Nivo10 írta:Egyébként a Ronaldo is keresztnév
Egyébként a Ronaldo is keresztnév
Ha már MSN, haverom épp a minap mondta, hogy legalább a barcánál a vezetéknevek játszanak nem úgy mint nálunk ugyebár. Aztán elkezdtünk hülyülni, hogy milyen szar is lenne a BBR a BBC helyett. Haverom meg rájött, hogy még mindig jobb mint a barcánál az LL Junior.ziro4vr írta:Elnézve a Neymar-Suarez és Messi játékkapcsolat eszembe jutott egy találó cím...két pasi meg egy kicsi.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Elnézve a Neymar-Suarez és Messi játékkapcsolat eszembe jutott egy találó cím...két pasi meg egy kicsi.

Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ez óriási

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa