Real Madrid vs. Barcelona
- ___Samy___
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Raul?

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Tipikus Raúl.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Casillas vagy Raul?Zsombor írta: "When they [Barca] win the Champions League, I am glad. In the end it is a Spanish team and I have no problem saying that publicly"
Ez meg egy kis találós kérdés: ki mondhatta ezt?(googlet használni nem ér)
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Mondjuk Guti pályafutása alatt azért nem igazán volt olyan befutott a social media, de mióta visszavonult előszeretettel használja azt, hogy belerúghasson a Barcába illetve annak játékosaiba. Csak ugye amiért Dani Alves egy kikúrt nagy paraszt, azért Guti egy jó fej madridista.
"When they [Barca] win the Champions League, I am glad. In the end it is a Spanish team and I have no problem saying that publicly"
Ez meg egy kis találós kérdés: ki mondhatta ezt?
(googlet használni nem ér)

"When they [Barca] win the Champions League, I am glad. In the end it is a Spanish team and I have no problem saying that publicly"
Ez meg egy kis találós kérdés: ki mondhatta ezt?

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak folyton ezek a mutogatások komolyan...én nem emlékszem hogy itt Guti posztolgatott volna ilyeneket vagy Ronaldo vagy anno Puyol...ennek a két kreténnek kell megerősités lelkileg hogy óriási nagy jampik.
Mondjuk nem is értem miért nem az egyéni dijjaival menőzik...Arbeloa pl világbajnok stb...akkor ő is a legjobb jobb hátvéd?
Mondjuk nem is értem miért nem az egyéni dijjaival menőzik...Arbeloa pl világbajnok stb...akkor ő is a legjobb jobb hátvéd?

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én csak ezt olvastam, de ebben pont ezt csinálta, CR-t meg sem említette - cry rész a sajtónak szólt, ez már ki lett itt tárgyalva. A cikk írója volt az egyetlen, aki Ronaldot megemlítette, de az meg a média fogása ugye. Vagy volt más nyilatkozata is?lestat írta:savazhatta volna aszavazói rendszert vagy a az embereket akik szerinte vakok stb...de hogy miért CR-t veszi elő amikor nem tehet róla egyáltalán hogy rá szavaztak az emberek.
És CR annyira zokon vette, hogy Alves Neymart akarta volna másodiknak, hogy még a sajtóban is megemlítette?Toti írta:ahelyett, hogy alves örült volna, hogy a csapattársa megnyerte az 5. aranylabdáját, inkább még azzal áll elő, hogy igazából, neymarnak is megkellett volna előznie ronaldot.

Ez meg igaz, amikor szarul játszott, és kritizálta a sajtó, még ő volt megsértődve kb..csababarca írta:A brazil az a típus, aki kaphatna egy hét alatt 3 nagy pofont, akkor is pofázna, az ilyeneket nem nagyon érdekli ez.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
A brazil az a típus, aki kaphatna egy hét alatt 3 nagy pofont, akkor is pofázna, az ilyeneket nem nagyon érdekli ez.lestat írta:Ezért is várom hogy végre kapjanak egy büdös nagy pofont mint 2014-ben pl...akkor olyan szépen kussban voltak.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- lestat
palesz77 írta:KAG írta:De amúgy ilyenkor nehéz lenne odabiggyeszteni két "-jel közé azt amire reagál az ember?
Erre reagálta ezt: https://twitter.com/DaniAlvesD2/status/ ... 0959645696Cristiano Ronaldo: "Normális dolog, hogy Pique és Alves rólam beszélnek. Ha rólam beszélsz, akkor másnap az újságok címlapjain leszel."
Őszintén én nem is értem hogy mi az összefüggés, de nem is értek a twitter háborúhoz. Mondjuk a CR nyilatkozatot se értem, mármint az Alveses részt. Gondolom az zavarta, hogy Alves nem értett egyet Neymar 7%-ával - ami lássuk be röhejes is volt. Vagy megint lemaradtam valami bulvár sztoriról..
Alvesnél semmi logika...savazhatta volna aszavazói rendszert vagy a az embereket akik szerinte vakok stb...de hogy miért CR-t veszi elő amikor nem tehet róla egyáltalán hogy rá szavaztak az emberek.
Erre reagált CR hogy biztos a címplapra vágyik ami meg is lett ugymond és hát nem ez az első hogy Alvesnek feltünési viszketegsége van..pl mikor itt játszotta az eszét hogy megy vagy marad meg össuevissza hivogatta a sajtotajekoztatora a sajtót...mintha ő lenne Messi a klub legfontosabb embere.

Szánalmas ahogy Pique dolgai is azok voltak....
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

ahelyett, hogy alves örült volna, hogy a csapattársa megnyerte az 5. aranylabdáját, inkább még azzal áll elő, hogy igazából, neymarnak is megkellett volna előznie ronaldot.palesz77 írta:Mondjuk a CR nyilatkozatot se értem, mármint az Alveses részt. Gondolom az zavarta, hogy Alves nem értett egyet Neymar 7%-ával - ami lássuk be röhejes is volt. Vagy megint lemaradtam valami bulvár sztoriról..
attól függetlenül, hogy most így van-e vagy sem.. alves megint nem bírt csendben maradni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
KAG írta:De amúgy ilyenkor nehéz lenne odabiggyeszteni két "-jel közé azt amire reagál az ember?![]()
Erre reagálta ezt: https://twitter.com/DaniAlvesD2/status/ ... 0959645696Cristiano Ronaldo: "Normális dolog, hogy Pique és Alves rólam beszélnek. Ha rólam beszélsz, akkor másnap az újságok címlapjain leszel."
Őszintén én nem is értem hogy mi az összefüggés, de nem is értek a twitter háborúhoz. Mondjuk a CR nyilatkozatot se értem, mármint az Alveses részt. Gondolom az zavarta, hogy Alves nem értett egyet Neymar 7%-ával - ami lássuk be röhejes is volt. Vagy megint lemaradtam valami bulvár sztoriról..

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De amúgy ilyenkor nehéz lenne odabiggyeszteni két "-jel közé azt amire reagál az ember?

ZIDANE
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mit nyilatkozott már megint?Toti írta:alves![]()
![]()
az a baj már nem is meglepetés.

- lestat
Ezért is várom hogy végre kapjanak egy büdös nagy pofont mint 2014-ben pl...akkor olyan szépen kussban voltak.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

alves

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Amúgy ha csak az Aveirot vesszük vezetéknévnek, akkor már a BAB név se hangzik rosszulTheBull6 írta:Persze, de ugye a leegyszerűsített neveket nézve, meg a mezek hátulját már más a leányzó fekvése.Nivo10 írta:Egyébként a Ronaldo is keresztnév

Persze, de ugye a leegyszerűsített neveket nézve, meg a mezek hátulját már más a leányzó fekvése.Nivo10 írta:Egyébként a Ronaldo is keresztnév
Egyébként a Ronaldo is keresztnév
Ha már MSN, haverom épp a minap mondta, hogy legalább a barcánál a vezetéknevek játszanak nem úgy mint nálunk ugyebár. Aztán elkezdtünk hülyülni, hogy milyen szar is lenne a BBR a BBC helyett. Haverom meg rájött, hogy még mindig jobb mint a barcánál az LL Junior.ziro4vr írta:Elnézve a Neymar-Suarez és Messi játékkapcsolat eszembe jutott egy találó cím...két pasi meg egy kicsi.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Elnézve a Neymar-Suarez és Messi játékkapcsolat eszembe jutott egy találó cím...két pasi meg egy kicsi.

Nem illik.