"When they [Barca] win the Champions League, I am glad. In the end it is a Spanish team and I have no problem saying that publicly"
Ez meg egy kis találós kérdés: ki mondhatta ezt?
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 18., hétfő 15:41
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 18., hétfő 15:14
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 18., hétfő 14:33
Én csak ezt olvastam, de ebben pont ezt csinálta, CR-t meg sem említette - cry rész a sajtónak szólt, ez már ki lett itt tárgyalva. A cikk írója volt az egyetlen, aki Ronaldot megemlítette, de az meg a média fogása ugye. Vagy volt más nyilatkozata is?lestat írta:savazhatta volna aszavazói rendszert vagy a az embereket akik szerinte vakok stb...de hogy miért CR-t veszi elő amikor nem tehet róla egyáltalán hogy rá szavaztak az emberek.
És CR annyira zokon vette, hogy Alves Neymart akarta volna másodiknak, hogy még a sajtóban is megemlítette?Toti írta:ahelyett, hogy alves örült volna, hogy a csapattársa megnyerte az 5. aranylabdáját, inkább még azzal áll elő, hogy igazából, neymarnak is megkellett volna előznie ronaldot.
Ez meg igaz, amikor szarul játszott, és kritizálta a sajtó, még ő volt megsértődve kb..csababarca írta:A brazil az a típus, aki kaphatna egy hét alatt 3 nagy pofont, akkor is pofázna, az ilyeneket nem nagyon érdekli ez.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 18., hétfő 14:20
A brazil az a típus, aki kaphatna egy hét alatt 3 nagy pofont, akkor is pofázna, az ilyeneket nem nagyon érdekli ez.lestat írta:Ezért is várom hogy végre kapjanak egy büdös nagy pofont mint 2014-ben pl...akkor olyan szépen kussban voltak.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 18., hétfő 14:14
palesz77 írta:KAG írta:De amúgy ilyenkor nehéz lenne odabiggyeszteni két "-jel közé azt amire reagál az ember?
Erre reagálta ezt: https://twitter.com/DaniAlvesD2/status/ ... 0959645696Cristiano Ronaldo: "Normális dolog, hogy Pique és Alves rólam beszélnek. Ha rólam beszélsz, akkor másnap az újságok címlapjain leszel."
Őszintén én nem is értem hogy mi az összefüggés, de nem is értek a twitter háborúhoz. Mondjuk a CR nyilatkozatot se értem, mármint az Alveses részt. Gondolom az zavarta, hogy Alves nem értett egyet Neymar 7%-ával - ami lássuk be röhejes is volt. Vagy megint lemaradtam valami bulvár sztoriról..
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. január 18., hétfő 14:13
ahelyett, hogy alves örült volna, hogy a csapattársa megnyerte az 5. aranylabdáját, inkább még azzal áll elő, hogy igazából, neymarnak is megkellett volna előznie ronaldot.palesz77 írta:Mondjuk a CR nyilatkozatot se értem, mármint az Alveses részt. Gondolom az zavarta, hogy Alves nem értett egyet Neymar 7%-ával - ami lássuk be röhejes is volt. Vagy megint lemaradtam valami bulvár sztoriról..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 18., hétfő 13:53
KAG írta:De amúgy ilyenkor nehéz lenne odabiggyeszteni két "-jel közé azt amire reagál az ember?![]()
Erre reagálta ezt: https://twitter.com/DaniAlvesD2/status/ ... 0959645696Cristiano Ronaldo: "Normális dolog, hogy Pique és Alves rólam beszélnek. Ha rólam beszélsz, akkor másnap az újságok címlapjain leszel."
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 18., hétfő 13:35
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. január 18., hétfő 13:27
Mit nyilatkozott már megint?Toti írta:alves![]()
![]()
az a baj már nem is meglepetés.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 18., hétfő 13:06
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. január 18., hétfő 12:57
HozzászólásSzerző: Nivo10 » 2016. január 17., vasárnap 22:09
Amúgy ha csak az Aveirot vesszük vezetéknévnek, akkor már a BAB név se hangzik rosszulTheBull6 írta:Persze, de ugye a leegyszerűsített neveket nézve, meg a mezek hátulját már más a leányzó fekvése.Nivo10 írta:Egyébként a Ronaldo is keresztnév
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. január 17., vasárnap 22:04
Persze, de ugye a leegyszerűsített neveket nézve, meg a mezek hátulját már más a leányzó fekvése.Nivo10 írta:Egyébként a Ronaldo is keresztnév
HozzászólásSzerző: Nivo10 » 2016. január 17., vasárnap 22:00
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. január 17., vasárnap 21:56
Ha már MSN, haverom épp a minap mondta, hogy legalább a barcánál a vezetéknevek játszanak nem úgy mint nálunk ugyebár. Aztán elkezdtünk hülyülni, hogy milyen szar is lenne a BBR a BBC helyett. Haverom meg rájött, hogy még mindig jobb mint a barcánál az LL Junior.ziro4vr írta:Elnézve a Neymar-Suarez és Messi játékkapcsolat eszembe jutott egy találó cím...két pasi meg egy kicsi.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 17., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. január 15., péntek 12:14
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 14., csütörtök 11:14
Ez óriási
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. január 14., csütörtök 11:09
Ezért a barátságos molinóért remélem nem büntetik meg az Espanyolt.Shakira es des Todos
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 13., szerda 21:56
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem