Sorozatok, TV műsorok
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Nekem jobban bejön, mint a Trónok harca. De ahogy előttem is írták kinek mi.

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
shannarát tegnap bepróbáltam, de nem bírtam végignézni a duplaepizódot, nem nekem való. de kinek mi

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csak egy tanács. Ne vegyél poénnak egy hamesz hszt se, csalódni fogsz, mikor megtudod az igazságot.Hungarokatalán írta:Remélem, ezt csak poénnak szántad. Nem egy szint a 2 sorozat.hamesz írta:shannara chronicles új sorozat, de valami elképesztően jó. Egy igazi fantasy. Trónok harca felkötheti a gatyát.![]()

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Remélem, ezt csak poénnak szántad. Nem egy szint a 2 sorozat.hamesz írta:shannara chronicles új sorozat, de valami elképesztően jó. Egy igazi fantasy. Trónok harca felkötheti a gatyát.![]()
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
shannara chronicles új sorozat, de valami elképesztően jó. Egy igazi fantasy. Trónok harca felkötheti a gatyát. 
Manu Bennett is játszik benne. :Đ

Manu Bennett is játszik benne. :Đ
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Meg lehet oldani sokféleképp, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ikertestvér, csak álmodták az egészet, és az első évad elején kezdődik ez a sorozat, Michael egyszercsak kijön a zuhanyzó alól.. A lehetőségek tárháza végtelen.

különben is feltámadt a flashben captain coldként
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Pont hogy ti gondoljátok túl, amennyi filler, hülyeség, csavar, cliffhenger volt a sorozatban, le is szarják a készítők azt a lezárást, megy majd minden tovább.
Én szkeptikus vagyok, az első évadban ami tetszett, az egyediség, frissesség, hangulat, még a minden rész végén beleeröltetett cliffhenger is, karakterek...szóval az már nem fog ugyanúgy visszajönni. Ahogy haladt előre a dolog, egyre kevésbé tetszett és nevetségessé vált. Mindegy, azért belenézek majd nyilván.

Én szkeptikus vagyok, az első évadban ami tetszett, az egyediség, frissesség, hangulat, még a minden rész végén beleeröltetett cliffhenger is, karakterek...szóval az már nem fog ugyanúgy visszajönni. Ahogy haladt előre a dolog, egyre kevésbé tetszett és nevetségessé vált. Mindegy, azért belenézek majd nyilván.
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
TheBull6 írta:Szokeshez
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyobb emberek is megrendeztek már a halálukat, elég valószínű, hogy itt is ez lesz. Marhára nem kell ezt túl gondolni szerintem. :Đ
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jah csak furcsa, mert az utolsó jelenet, a sírnál, az már 2-3 évvel későbbi...és addig bújkál...

meg nekem az annyira tetszetős jelenet, szerintem első nézésre még meg is könnyeztem, ne legyen már "hiábavaló"...bár az lesz, de kíváncsi vagyok hogy oldják meg.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Szokeshez
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyobb emberek is megrendeztek már a halálukat, elég valószínű, hogy itt is ez lesz. Marhára nem kell ezt túl gondolni szerintem. :Đ
- ziro4vr
Nem mintha nagyobb wtf baromság nem lett volna már benne, egy sima Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!feltámadás semmih3x0r írta:akit erdekelt, az mar ugyis megnezte az utolso reszt, de azert csak berakom spoilerbesoadroli írta:a fox feléleszti a prison breaket
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!arra azert kivancsi vagyok, hogy fog scofield az uj evadban szerepelni, mikor az utolso reszben meghalt

Nem illik.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
h3x0r írta:akit erdekelt, az mar ugyis megnezte az utolso reszt, de azert csak berakom spoilerbesoadroli írta:a fox feléleszti a prison breaket
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!arra azert kivancsi vagyok, hogy fog scofield az uj evadban szerepelni, mikor az utolso reszben meghalt
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lóf*sz volt az, nem áramütés.

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Az az X-akták 10. évada lesz10/10hazafog vágni minden sorozatot

- hamesz
10/10soadroli írta:a fox feléleszti a prison breaket

- András93
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Megszökött a pokolból/mennyországból is.h3x0r írta:akit erdekelt, az mar ugyis megnezte az utolso reszt, de azert csak berakom spoilerbe

- h3x0r
akit erdekelt, az mar ugyis megnezte az utolso reszt, de azert csak berakom spoilerbesoadroli írta:a fox feléleszti a prison breaket

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kezdődik ugyanaz, mint a filmeknél
Lényeg január 27. Suits.

Lényeg január 27. Suits.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor az csak 2,4.András93 írta:Lesz új 24 is, Bauer nélkül...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- András93
Lesz új 24 is, Bauer nélkül...