van kb két hete leigazolni NeymartBBeno írta:roby carlos ma hoz dontest elvileg

HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 15., péntek 11:11
van kb két hete leigazolni NeymartBBeno írta:roby carlos ma hoz dontest elvileg
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 15., péntek 11:07
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 15., péntek 10:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 15., péntek 10:32
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. január 15., péntek 10:24
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. január 15., péntek 9:32
Őket más miatt vették elő gondolom. Nem megfelelő regisztráció hogy konkrétan mit jelent...amugy a zidane gyerekek kozul hogy serthettunk szabalyt? hat zizouek eleve itt laktak nem a gyerek miatt jottek madridba. pont forditva zizou miatt jartak a korosztalyos real csapatokban. nem ertem ezt
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 15., péntek 9:11
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. január 15., péntek 8:46
R24, szerintem engedd el, úgyis csak a saját igazát akarja megmagyarázni. Nem fogod tudni meggyőzni, hogy nem gondolja jól.Realista24 írta:Igen, sokan, így nagyjából 50 évvel előzzük meg a Barcások 80%-át ebben a tekintetben.. Az, hogy honnan számoljuk a futball. Elvileg 1928-tól. Ti általában 54-től,
Én két évtizedről beszéltem. Szépen visszamentél 90-ig, amikor négy bajnokságot nyertetek, de akkor ne állj meg ott, hanem menj vissza 85-ig, amikor 5 bajnokságot nyertünk egymás után. Szeretem ezt a Barca matekot.13-at nyertek, megnéztem, 90 óta, hogy pontos legyek.
25 évről beszéltem, a 9 címből kiindulva szerintem te a mostani korszakra gondolsz
Ezt sem értem, 90-ig fektettünk hangsúlyt a bajnokságra, 90től már nem, mert jött Pérez, akinek a marketing a fontos? De hol volt akkor Pérez? Vagy a négy Barca bajnoki cím után már nem volt fontos a Barcának a bajnokság, azért nem nyert három évig vagy kicsit később öt évig?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 15., péntek 8:19
Igen, sokan, így nagyjából 50 évvel előzzük meg a Barcások 80%-át ebben a tekintetben.. Az, hogy honnan számoljuk a futball. Elvileg 1928-tól. Ti általában 54-től,
Én két évtizedről beszéltem. Szépen visszamentél 90-ig, amikor négy bajnokságot nyertetek, de akkor ne állj meg ott, hanem menj vissza 85-ig, amikor 5 bajnokságot nyertünk egymás után. Szeretem ezt a Barca matekot.13-at nyertek, megnéztem, 90 óta, hogy pontos legyek.
25 évről beszéltem, a 9 címből kiindulva szerintem te a mostani korszakra gondolsz
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 15., péntek 8:12
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 15., péntek 8:06
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2016. január 15., péntek 8:00
13-at nyertek, megnéztem, 90 óta, hogy pontos legyek.Realista24 írta:Úgy gondolod hogy képben vagy a Reallal, pedig nem. Biztos azért volt a Capello fele bajnoki cím is, mert nem fontos a bajnokság. Az hogy hosszú ideje nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnénk, az mar más kérdés. A triplazasra mar igaz lehetne amit írsz, de a bajnokságra nem.
Illetve kicsit össze vannak keverve a dolgok. Az elmúlt 20 évben mi nyertünk mondjuk hatot vagy hetet most nem tudom pontosan, a Barca? Kilencet? Ez a nagy két évtizedes dominancia? Meg az egycsapatos bajnokság? Vagy ilyen alapon a BL is egycsapatos mert az elmúlt 10 évben ti nyertetek a legtöbbször? A focit nem 20 éve kezdtek, de ezt tudod nagyon jol.
Mindezek mellett elhiszem hogy a Barcanal fontosabb a bajnokság, mert csúnya lemaradásban vannak a legjobbhoz képest.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. január 15., péntek 7:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 15., péntek 6:34
HozzászólásSzerző: miVida » 2016. január 15., péntek 1:34
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2016. január 14., csütörtök 23:19
Nem, a PL-be.Realista24 írta:
Mentek a katalán ligába hogy egycsapatos bajnokságról beszélsz vagy csak megint sikerült egy kis arroganciát belevinni a kommentedbe?
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. január 14., csütörtök 22:39
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 14., csütörtök 22:13
Azt a bajnokságból is kitiltanák a klubot az eun kívüliek miatt.kecsu10 írta: Visszahozzak Lucas Silvat es minden problema meg is van oldva. Nagy kincs a gyerek.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2016. január 14., csütörtök 22:10
Mike írta:aha, tehát eu-n kívüliek számítanak, akiket a foci miatt költöztettünk át. Ez már csak azért is érdekes, mert minket valamiért 2005-ig visszamenőleg vizsgálnak. 10 év... nem is értem. Akkor már mehetnének visszább is az időben, mert a világ jelenlegi legjobb labdarúgója pontosan így került a mostani klubjához.CS0ki írta:Gondolom az, hogy úgy igazoltunk 18(16?) év alatti eU-n kívüli játékosokat, hogy ide költöztettük a családot is, és konkrétan a foci miatt jött ide a brancs.
ha ez így van, kiváncsi leszek időben kapcsolnak-e az illetékesek. Amilyen amatőr dolgokat tudunk csinálni, biztos ezt is elbasszukMi se hozhattunk vissza kölcsönjátékost. Szóval igen, aki kell azt még most vissza kell hozni.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2016. január 14., csütörtök 21:33
Őszintén szólva nekem csupán De Gea esetleges újabb elbuktázása miatt lenne dühítő ez a kizárás. Minden más csak hab a tortán a jelenlegi kerethez képest...Nem csodáltam volna, ha a kapuson kívül nem cserélünk egyébként.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem