13-at nyertek, megnéztem, 90 óta, hogy pontos legyek.Realista24 írta:Úgy gondolod hogy képben vagy a Reallal, pedig nem. Biztos azért volt a Capello fele bajnoki cím is, mert nem fontos a bajnokság. Az hogy hosszú ideje nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnénk, az mar más kérdés. A triplazasra mar igaz lehetne amit írsz, de a bajnokságra nem.
Illetve kicsit össze vannak keverve a dolgok. Az elmúlt 20 évben mi nyertünk mondjuk hatot vagy hetet most nem tudom pontosan, a Barca? Kilencet? Ez a nagy két évtizedes dominancia? Meg az egycsapatos bajnokság? Vagy ilyen alapon a BL is egycsapatos mert az elmúlt 10 évben ti nyertetek a legtöbbször? A focit nem 20 éve kezdtek, de ezt tudod nagyon jol.
Mindezek mellett elhiszem hogy a Barcanal fontosabb a bajnokság, mert csúnya lemaradásban vannak a legjobbhoz képest.
25 évről beszéltem, a 9 címből kiindulva szerintem te a mostani korszakra gondolsz, pedig Messi meg a többi akkor még tolta kisautót az oviban. Dominancia 2005 után lett, amire te gondolsz.
Egy Kluivert, Rivaldo féle korszak küzdős meccseit sokkal jobb volt nézni, mint ma a kiegyenlítettség miatt. Nem véletlen, hogy a kedvencem egy 3:3-as Barca-Real meccs, nem más.
Én értem hogy a Madrid a 20. század legjobbja volt, de ha nem kapnak rendes elnököt, akinek nem a marketing a lényeg, akkor a 21. századról lemaradnak. Az, hogy honnan számoljuk a futball. Elvileg 1928-tól. Ti általában 54-től, de nem a Barca-ra gondoltam egycsapatos alatt, hanem hehe víziójára értettem, mert a Real Puskásék alatt játszott már egycsapatos játékot.
A BL meg maximum 3 csapatos. Az se nagy élmény, hogy minden évben tudod előre az egyik döntőst. De ez úgy néz ki nem mostanában fog változni a pénz miatt. Ilyen átigazolási eltiltásokkal akarnak kompenzálni a Fifa-nal, pedig csak a pénzeket kéne megfogni, de azt nem akarják, mert akkor nekik is kevesebb jut. Reform kell a focinak.
A németeknél van pénz, azért vannak tele, meg mindig is különös népség volt. Ott nem a tetőponton van a munkanélküliség.