Ird majd le amugy a velemenyed rola,foleg ha hallgattal mar zenet hasonlo kategoriaban mas markan is

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. január 17., vasárnap 10:32
HozzászólásSzerző: hala real » 2016. január 17., vasárnap 10:24
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. január 15., péntek 13:12
Valoban kepes ra, csak hat havi 12 euroert elvarna az ember, hogy a 2014-es top 20-as film listamrol ne csak 2 filmet talaljak meg az amerikai netflixen. (a magyar kinalatot egyelore hagyjuk is)P. Krisz írta:Dehogy felesleges . Netflix is képes UHD streamelésre , csak megfelelő netsebesség kell hozzá .UHD felesleges még, nincs kihasználva a technológia
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. január 15., péntek 11:46
Dehogy felesleges . Netflix is képes UHD streamelésre , csak megfelelő netsebesség kell hozzá .UHD felesleges még, nincs kihasználva a technológia
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 15., péntek 11:39
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 15., péntek 11:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 15., péntek 11:03
Persze, csodát nem kell várni, de egy3d-s tv 100 centi felett egy Transformer filmet is élvezhetővé teszkiserik írta:Az érzés jó, hogy 3d-ben nézed, csak a látvány marad el messze a kívánttól. Sajnos kicsi a TV a 3d-hez. Nekem egyedül az LG promo filmje igazi 3d-s eddig, na ott tényleg a pofám előtt úszik a hal, a többi inkább csak a TV síkjában tér el, olyan, mint régen a kihajtogatós "3d" gyerek könyvek. Persze, ha engedi a büdzsé, akkor miért ne.Realista24 írta:
Ha nincs nagy árkülönbség a sima és 3d között, akkor szerintem vegyen 3d-t. Nekem nagyon bejött, meg a gyerekek is élvezik, ha 3dben nézhetnek mesét.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2016. január 15., péntek 10:56
Az érzés jó, hogy 3d-ben nézed, csak a látvány marad el messze a kívánttól. Sajnos kicsi a TV a 3d-hez. Nekem egyedül az LG promo filmje igazi 3d-s eddig, na ott tényleg a pofám előtt úszik a hal, a többi inkább csak a TV síkjában tér el, olyan, mint régen a kihajtogatós "3d" gyerek könyvek. Persze, ha engedi a büdzsé, akkor miért ne.Realista24 írta:
Ha nincs nagy árkülönbség a sima és 3d között, akkor szerintem vegyen 3d-t. Nekem nagyon bejött, meg a gyerekek is élvezik, ha 3dben nézhetnek mesét.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 15., péntek 10:27
Ha nincs nagy árkülönbség a sima és 3d között, akkor szerintem vegyen 3d-t. Nekem nagyon bejött, meg a gyerekek is élvezik, ha 3dben nézhetnek mesét.rashidm írta:Én azt olvastam, hogy ez a 3d-s cucc csak parasztvakítás. Illetve a smart tv-k is. Azért, hogy 3d-ben nézzem meg a filmet... azért le akarnának gombolni még 20-50k Forintot (hasonló árkülönbség egy FullHD és egy FullHD smart tv között). Ennyit nem ér meg sztem. Én feleslegesnek érzem ezeket.___Samy___ írta:TV-s kérdés következik!![]()
Van két nagyon hasonló kaliberű Samsung tv telekoméknál, amit részletre meg lehet venni. A kérdés az, hogy melyikre éri meg jobban beruházni? Melyik lesz még később is hasznos? Amelyik 3d-s, vagy amelyik uhd-s? Árban 40 ft difi van a 3d-s javára.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. január 15., péntek 10:21
Én azt olvastam, hogy ez a 3d-s cucc csak parasztvakítás. Illetve a smart tv-k is. Azért, hogy 3d-ben nézzem meg a filmet... azért le akarnának gombolni még 20-50k Forintot (hasonló árkülönbség egy FullHD és egy FullHD smart tv között). Ennyit nem ér meg sztem. Én feleslegesnek érzem ezeket.___Samy___ írta:TV-s kérdés következik!![]()
Van két nagyon hasonló kaliberű Samsung tv telekoméknál, amit részletre meg lehet venni. A kérdés az, hogy melyikre éri meg jobban beruházni? Melyik lesz még később is hasznos? Amelyik 3d-s, vagy amelyik uhd-s? Árban 40 ft difi van a 3d-s javára.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. január 15., péntek 9:54
Egyértelmű, hogy az UHD-s TV-ké a jövő, viszont jelenleg még nem éri meg ilyenbe befektetni.___Samy___ írta:TV-s kérdés következik!![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2016. január 15., péntek 9:21
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 15., péntek 0:01
HozzászólásSzerző: defender3 » 2016. január 13., szerda 20:39
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2016. január 13., szerda 19:51
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 13., szerda 18:56
Van egy Samsung galaxy tab 2 itthon, 10 colos, meg nyertünk ősszel emagon egy Lenovo Yoga 2-t.ferni írta:Hahó
Telefon méretekről érdeklődnék kinek hány inches a kijelzője és ki mit tud mondani erről a témáról?
Jelenleg egy 4,3 incheset nyomkodok és szóbajött, hogy váltok egy 5 inchesre, de félek nagyon, hogy az már túl nagy lenne...
Szóval szívesen fogadom erről a tapasztalatokat.
Meg a Tab téma is még mindig érdekelne. :P
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 13., szerda 18:01
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. január 13., szerda 17:54
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. január 13., szerda 17:48
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 13., szerda 17:48
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem