Real Madrid vs. Barcelona
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Jövőre remélem Guti fogja átadni az aranylabdát.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Barça tried to prevent Kaka from delivering the Ballon d'Or!
MARCA: FIFA rejected Barca's appeal to have their legends Luis Suarez or Stoichkov present Messi with the BdR instead of ex-RMCF Kaka.
MARCA: FIFA rejected Barca's appeal to have their legends Luis Suarez or Stoichkov present Messi with the BdR instead of ex-RMCF Kaka.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ez a rész meg nem a Realnak szólt, hanem a sajtónak. Pont most van megint ügye, mert "fucking trash"-nek nevezte az újságírást manapság - csak a balhé, taktikáról, szép dolgokról szinte szó sincs, és ebbe igaza is van -, de folyamatosan osztja őket amúgy is. Úgyhogy ez most nem nektek volt címezve, még ha nehéz is elhinni.h3x0r írta:"It surprised me that he did not finish second, but they cry when I say these things and speak my mind."
Nem az a problema, hogy a csapattarsat es honfitarsat a masodik helyen szeretne latni, hanem az, hogy megint nem birt ugy nyilatkozni, hogy ne szoljon be a Realnak.
- h3x0r
"It surprised me that he did not finish second, but they cry when I say these things and speak my mind."
Nem az a problema, hogy a csapattarsat es honfitarsat a masodik helyen szeretne latni, hanem az, hogy megint nem birt ugy nyilatkozni, hogy ne szoljon be a Realnak.
- ___Samy___
Szerintem nem a mondandójával van probléma. Aki nem elvakultan követi a dolgokat, az igazat is ad neki. A probléma inkább a hangnemmel van.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
palesz77 írta:Ezt en is olvastam, de ezt boven nem CR-nek cimezte, hanem Neymarnak.. Ha a 3. helyezett nem a csapattarsa es az egyik legjobb baratja lenne meg megertenem a felhaborodast, de igy enyhen tulzasnak tartom. Ez olyan, mint amikor egy Barcast megkerdeztek, es az MSN-t akartak volna top3-ba.IkerCasillas írta:Azt, hogy Neymarnak meg kellett volna előznie Ronaldot.
forrás
Plusz halkan hozzatennem, hogy meg az itten iforum java is igy gondolja..
Egyrészt egyetértek, Neymar szerintem is jobban megérdemelte volna a második helyet.
Másrészt szerintem, hogy ha nem CR lett volna a 2., hanem akárki más, aki pl. CR-rel egy ,,színvonalú" szezont hoz, akkor nem mondott volna ilyet. Nem azért, mert akkor Neymar nem érdemelte volna meg a 2. helyet, csak utóbbi esetben nem olyan hangzatos az egész.
-
Ezt en is olvastam, de ezt boven nem CR-nek cimezte, hanem Neymarnak.. Ha a 3. helyezett nem a csapattarsa es az egyik legjobb baratja lenne meg megertenem a felhaborodast, de igy enyhen tulzasnak tartom. Ez olyan, mint amikor egy Barcast megkerdeztek, es az MSN-t akartak volna top3-ba.IkerCasillas írta:Azt, hogy Neymarnak meg kellett volna előznie Ronaldot.
forrás
Plusz halkan hozzatennem, hogy meg az itten iforum java is igy gondolja..
Nagyon rühellem Alvest, de igaza van. Neymar simán második volt, a győzelmet is megérdemelte volna.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
palesz77 írta:Mit mondott? Asszem elmaradtam valamiről..Toti írta:ez az alves mennyire lehet lelkiszegény?
még egy díjátadón is képes cr-el foglalkozni.
Azt, hogy Neymarnak meg kellett volna előznie Ronaldot.
forrás
-
Mit mondott? Asszem elmaradtam valamiről..Toti írta:ez az alves mennyire lehet lelkiszegény?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Sejtettem
úgy értettem,hogy Suárez teljesen rendben van,mig Messi es Neymar kiemelkedőek.
Szóval egyetértünk

Szóval egyetértünk

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
"Mondjuk ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy Suarez a technikátlan..."Pipita írta:Ki szerint?Volt olyan aki szerint nem rosszabb technikailag Messi meg Neymartol.![]()
![]()
![]()
Én ilyet nem olvastam.
De akkor javitom.Ugy irom hogy >>nem sokkal rosszabb>> valaki szerint

Egy szintel.Sztm.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

az lehet, de legalább a pályán nem látom ezt a világbohócát.
na nem mintha sűrűn néznék barca meccset, elég az ellenünk lejátszott 2x90 perc is belőle.
na nem mintha sűrűn néznék barca meccset, elég az ellenünk lejátszott 2x90 perc is belőle.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ha visszavonul akkor is fogja tolni a faszsagait majd..Toti írta:ez az alves mennyire lehet lelkiszegény?
az ilyeneknek szeretek általában segítséget nyújtani, beszélgetni velük, adja ki, mondja el mi bántja.. de ezen a szarkupacon sztem már nem lehet. várom a pillanatot mikor eltakarodik a labdarúgópályák közeléből.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
ez az alves mennyire lehet lelkiszegény?
az ilyeneknek szeretek általában segítséget nyújtani, beszélgetni velük, adja ki, mondja el mi bántja.. de ezen a szarkupacon sztem már nem lehet. várom a pillanatot mikor eltakarodik a labdarúgópályák közeléből.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ki szerint?Volt olyan aki szerint nem rosszabb technikailag Messi meg Neymartol.

Én ilyet nem olvastam.
- morientes
Èn èrtem de nem errol volt szo.Hanem hogy ki a leggyengèbb technikailag az MSN-ben.Ezzel kezdotott.Olvass vissza.Megy neki elég rendesen, jönnek a gólok, gólpasszok folyamatosan. Meg ha nem megy a másik kettőnek, akkor kitudja húzni a szarból a csapatot. Ugye például tavaly ha ő nincs, akkor nem biztos, hogy tovább mennek a City ellen.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem neked szólt, úgy általánosságba írtam. De bocs a megfogalmazásért.morientes írta:Lehet hogy hulyesèg de nem èn vetettem fel.Èn csak reagáltam másokkal egyetemben.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Lehet hogy hulyesèg de nem èn vetettem fel.Èn csak reagáltam másokkal egyetemben.M1Ö írta:Mondjuk hülyeség Messihez meg Neymarhoz hasonlítani. Mert alapból más stílus, meg nem sok olyan technikás játékost tudnék hirtelen felhozni mint ők ketten. Modric, Isco meg Iniesta. Csak ők meg hátrébb játszanak.
Volt olyan aki szerint nem rosszabb technikailag Messi meg Neymartol.
De.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
igyekszem lejjebb adni az igényekből, de gyakorlatilag az elmúlt 20 évben legalább 50 csatár/center/támadó volt (echte szélsőket most hagyjuk, mert akkor estig lehetne sorolni), aki nem csak hogy technikásabb, de jobb játékos is az urugvájinál.MesQueUnClub írta:Hehe az a baj, hogy neked centernél R9 a mérce, aki nem tud annyit mint ő, az veri a lécet, márpedig a valaha volt egyik legjobban cselező centeréről beszélünk, nem mostanában lesz mégegy ilyen mint ő volt.
nagyon gyenge eresztés van manapság, nem csak a csatárok közt, de úgy összes egészében a játékosok minősége jóval szarabb, aki már 1-2 dologban kitűnik, már ennyire szembetűnő.
suarez az ajaxnál húzott le éveket, aztán elment a középcsapat poolba, valljuk be, nem a gigasztár karrier, most meg a barca rendszerében a támadók közül ő leggyengébb eresztés, csak a többiek teljesítménye miatt neki is csurrancseppen vmi lecsorgó falat.
értelemszerűen a mindenki által alkalmazott 4 védős rendszernél, ha akár neymar, akár messi megveri a védőjét, akkor már nagy eséllyel a túloldalon lehet érkezni üresen, sok gyakorlás kell és nem atomfizika a dolog.
küzd, hajt, agresszív, ez valóban kiemeli a többi közül, de tudásra, tehetségre, képességre fullátlag.