Ez óriási

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 14., csütörtök 11:14
Ez óriási
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. január 14., csütörtök 11:09
Ezért a barátságos molinóért remélem nem büntetik meg az Espanyolt.Shakira es des Todos
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 13., szerda 21:56
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. január 13., szerda 17:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 13., szerda 17:52
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 12., kedd 18:36
Ez a rész meg nem a Realnak szólt, hanem a sajtónak. Pont most van megint ügye, mert "fucking trash"-nek nevezte az újságírást manapság - csak a balhé, taktikáról, szép dolgokról szinte szó sincs, és ebbe igaza is van -, de folyamatosan osztja őket amúgy is. Úgyhogy ez most nem nektek volt címezve, még ha nehéz is elhinni.h3x0r írta:"It surprised me that he did not finish second, but they cry when I say these things and speak my mind."
Nem az a problema, hogy a csapattarsat es honfitarsat a masodik helyen szeretne latni, hanem az, hogy megint nem birt ugy nyilatkozni, hogy ne szoljon be a Realnak.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. január 12., kedd 18:31
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 12., kedd 18:29
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. január 12., kedd 18:07
palesz77 írta:Ezt en is olvastam, de ezt boven nem CR-nek cimezte, hanem Neymarnak.. Ha a 3. helyezett nem a csapattarsa es az egyik legjobb baratja lenne meg megertenem a felhaborodast, de igy enyhen tulzasnak tartom. Ez olyan, mint amikor egy Barcast megkerdeztek, es az MSN-t akartak volna top3-ba.IkerCasillas írta:Azt, hogy Neymarnak meg kellett volna előznie Ronaldot.
forrás
Plusz halkan hozzatennem, hogy meg az itten iforum java is igy gondolja..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 12., kedd 18:03
Ezt en is olvastam, de ezt boven nem CR-nek cimezte, hanem Neymarnak.. Ha a 3. helyezett nem a csapattarsa es az egyik legjobb baratja lenne meg megertenem a felhaborodast, de igy enyhen tulzasnak tartom. Ez olyan, mint amikor egy Barcast megkerdeztek, es az MSN-t akartak volna top3-ba.IkerCasillas írta:Azt, hogy Neymarnak meg kellett volna előznie Ronaldot.
forrás
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 12., kedd 18:01
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. január 12., kedd 17:53
palesz77 írta:Mit mondott? Asszem elmaradtam valamiről..Toti írta:ez az alves mennyire lehet lelkiszegény?
még egy díjátadón is képes cr-el foglalkozni.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 12., kedd 17:10
Mit mondott? Asszem elmaradtam valamiről..Toti írta:ez az alves mennyire lehet lelkiszegény?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. január 12., kedd 12:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 12., kedd 10:32
"Mondjuk ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy Suarez a technikátlan..."Pipita írta:Ki szerint?Volt olyan aki szerint nem rosszabb technikailag Messi meg Neymartol.![]()
![]()
![]()
Én ilyet nem olvastam.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. január 12., kedd 9:24
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. január 12., kedd 7:10
Ha visszavonul akkor is fogja tolni a faszsagait majd..Toti írta:ez az alves mennyire lehet lelkiszegény?
az ilyeneknek szeretek általában segítséget nyújtani, beszélgetni velük, adja ki, mondja el mi bántja.. de ezen a szarkupacon sztem már nem lehet. várom a pillanatot mikor eltakarodik a labdarúgópályák közeléből.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. január 12., kedd 6:26
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. január 10., vasárnap 13:28
Ki szerint?Volt olyan aki szerint nem rosszabb technikailag Messi meg Neymartol.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 13:10
Èn èrtem de nem errol volt szo.Hanem hogy ki a leggyengèbb technikailag az MSN-ben.Ezzel kezdotott.Olvass vissza.Megy neki elég rendesen, jönnek a gólok, gólpasszok folyamatosan. Meg ha nem megy a másik kettőnek, akkor kitudja húzni a szarból a csapatot. Ugye például tavaly ha ő nincs, akkor nem biztos, hogy tovább mennek a City ellen.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem