Én nem, és szerintem nem is fog jönni. Túl jó ide, az ő szempontjából nem lenne jó, nekünk meg túl drága lenne.Illetve elsősorban német hírek szerint a MU-val versenyzünk a svájci Ricardo Rodríguez (VfL Wolfsburg) aláírásáért; én személy szerint neki örülnék a legjobban.
Csodálkoznék, ha visszajönne. Most úgy engedtük el, hogy kvázi marcelonak nincs alternatívája. Nyáron eladjuk a portugált, remélem nagyot alkot a Monacoban meg az EB-n, és akkor talán 15-20 körül kaphatunk érte.Coentrao sztm nem,de errol a hirszerkesztok talán jobban èrtesultek,
Ezért nem hoznám Pogbát. Ő sem az a típus, aki alájátszik a többi játékosnak, és nekünk szerintem ez az egyik fő problémánk. Tehetség van bőven, de egyszerű munkás nem nagyon. Nyilván nem egyszerű favágokat kell idehozni, de van pár alázatos játékos azért, aki úgy képes komoly teljesítményre, hogy teljesen alárendeli magát a csapatnak, mint mondjuk Modric.Pogbát nem ilyennek látom, az ő erősségei is akkor jönnek ki, ha alájátszik a csapat, ha hagyják alkotni.Ellenben ha már juve,mintha Pogba kezdene meggyozni,tènyleg lazán mozog,a golja pazar volt,(habár kicsit potyaszagu de a mozdulat,a helyzetfelismerès remek),viszont abszolut nem vèdekezik,kicsit Yayas játèkot nyom,a kulonbsèg az a kb 10 èv for