Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Homeland s05e08
Nézegetem szép lassan, de valahogy nem nyűgöz le igazán. Konstans minőséget hoz, de pl a 4. évad második fele magasan jobb volt.
Nézegetem szép lassan, de valahogy nem nyűgöz le igazán. Konstans minőséget hoz, de pl a 4. évad második fele magasan jobb volt.
Nem illik.
megnézted az utolsó részt?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért az elég kemény, hogy ez a sorozat volt tulajdonképpen ami lebuktatta. meg az is, hogy a készítők voltaképp visszatartottak egy bizonyítékot, amíg el nem készül az egész. az utolsó mondata a mosdóban..

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért az elég kemény, hogy ez a sorozat volt tulajdonképpen ami lebuktatta. meg az is, hogy a készítők voltaképp visszatartottak egy bizonyítékot, amíg el nem készül az egész. az utolsó mondata a mosdóban..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
én is most nézem, már csak 1 rész van belőle, tényleg jó. ez a Robert Durst fura egy fazonToti írta:The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst

The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst
ez igen.
erről nem is lehet írni, mesélni.
ezt csak látni kell és kész.
a maga (nem is tudom konkrétan milyen) műfajában ez nagyon magasan van.
az biztos, h ilyesfajta sorozatmegvalósítást még nem láttam.
ez igen.
erről nem is lehet írni, mesélni.
ezt csak látni kell és kész.
a maga (nem is tudom konkrétan milyen) műfajában ez nagyon magasan van.

az biztos, h ilyesfajta sorozatmegvalósítást még nem láttam.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Két napja fejeztem be, nagyon jó időtöltés volt ez a dara.lordgabi írta:Sikerült elég szépen rápörögni, a második évad 6. részénél járok, -harmadik napja, hogy elkezdtem a sorozatot- elég felemás érzéseim voltak a második évad kezdetén, de beindult ez is lassacskán, bármi is lesz az évadzáróban, roppant mód örülök, hogy bejelentették a 3., befejező(?) évadot, visszaolvasgatok majd a spoilerekbe, ha végeztem vele, és lehet megosztok én is egy-két gondolatot.

A komplett sorozat 9/10.
Az első évad ugye a könyv alapján készült, a másodikat pedig már a rendezők dobták össze, jár a taps érte.

Ha nem tudtam volna előre, hogy lesz harmadik évad, akkor is megelégedtem volna egy ilyen zárással, komoly színvonal volt az évadzáró. 8-9 hónap, és folytatás, fogalmam sincs, hogy milyen irányba fog haladni a történet, de van miből meríteni, szerk.: szépen építkezett jobban belegondolva a történet még a végén is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sajna nem vagyok elég képzett angolból, hogy teljesen értettem volna a zenét, amit Kevin énekelt, ha eredetileg berakta volna az HBO magyarul a szövegét, az még nagyobbat dobott volna rajta, de utólag lefordítottam és visszanéztem, perfekt így is.
Tavasszal pedig érkezik a két kedvenc: a Banshee, és a GoT.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Hát nem. Magasan jobb, így az elején mindenképpen. Aztán rémlik hogy a lost-ot pár évad után elég nevetségessé tették, igaz csak 1-1 részt láttam akkor ha éppen elkaptam a tv-ben, így azért biztos jobb leszsoadroli írta:azon nem fogsz elaludniBecksy23 írta: Next: Lost.

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- P. Krisz

Javult a helyzet , van egy Justine nevű badass csaj és helyrerakta a rendőrséget .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- h3x0r
Az elso evadban mindent elkovettek, hogy meg veletlenul se tudjam komolyan venni a sorozatot. Peldaul amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az utcan napok ota csapos emberek szaladgaltak, a rendorok meg eszre se vettek oket.P. Krisz írta:The Strain 2. évad
Tetszett , jobb volt mint az első . Erősen kezdett , a közepén kicsit leült , de a végén újra erős részek következtek . A flashback részek jók voltak . Tovább mélyítették a szereplőket és a történetet is . Setrakian , Eichrost és a Mester visszaemlékezései voltak a legerősebbek . Az új szereplők közül Quinlan volt a nyerő . Zach-kel nem tudtak mit kezdeni , nagy csíra az a gyerek . Eichrost folyamatos megmenekülése is zavaró volt egy idő után . Várom a folytatást .
10/7.5

- P. Krisz
The Strain 2. évad
Tetszett , jobb volt mint az első . Erősen kezdett , a közepén kicsit leült , de a végén újra erős részek következtek . A flashback részek jók voltak . Tovább mélyítették a szereplőket és a történetet is . Setrakian , Eichrost és a Mester visszaemlékezései voltak a legerősebbek . Az új szereplők közül Quinlan volt a nyerő . Zach-kel nem tudtak mit kezdeni , nagy csíra az a gyerek . Eichrost folyamatos megmenekülése is zavaró volt egy idő után . Várom a folytatást .
10/7.5
10/7.5
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ziro4vr
Nézzél több coen filmet hamesz, aztán le fog esni.
Sherlock új rész
Kellemes volt összességében, a túltolt fanservice kevésbé zavart, mint hogy Sherlock enyre inkább hasonlít a köcsög Sheldon Cooperre.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A moriarty szál elvarrása azért tetszett, meg az egész analógia
Sherlock új rész
Kellemes volt összességében, a túltolt fanservice kevésbé zavart, mint hogy Sherlock enyre inkább hasonlít a köcsög Sheldon Cooperre.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A moriarty szál elvarrása azért tetszett, meg az egész analógia
Nem illik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gondolom a kor hangulata miatt tették bele. Abban az időben nagy UFO láz volt az USA-ban. Mondjuk az évad legnagyobb poénjáért már megérte, amikor menekülés közben a csaj letudja csak annyival, hogy csak ufók hagyjad már.hamesz írta:Bár
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az ufókat nem tudom hova tenni.

- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Nekem az első évad valamiért jobban tetszett. Minőségben mindkettő topon van , de nálam Malvo miatt az első veri a második évadot. Azért Mike Milligan-t is bírom.

.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Fargo soriból már csak egy rész van hátra. Úgy gondoltam, hogy az 1. évadnál nem lehet jobbat csinálni de tévedtem. A Prison Break óta nem élveztem ennyire sorit. Bár Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az ufókat nem tudom hova tenni.

- ziro4vr
Hát, ezek után...ki tudja.soadroli írta:azon nem fogsz elaludniBecksy23 írta: Next: Lost.
Nem illik.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Végignéztem a Leftovers 2 évadját, kiváncsi voltam miért kap itt ekkora hype-ot. Hát még most sem tudom. Néztem eddig úgy 25 sorozatot, ez egy gyenge középcsapat volt a mezőnyben. Igaz a 20 részből vagy 15-ön elaludtam, már ez erősen árulkodó, igaz 3:30-kor kelek, szóval este 7-8 körül már elég álmosan szoktam nekiállni, de van sorozat amit ilyenkor is éjjel egyig nézek, munkába meg kómásan megyek. Tőlem kap 7 pontot. Next: Lost.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Átlátsz rajtamziro4vr írta:Véletlenül eladtad a lejátszót, a tv-t meg a laptopot is, mi?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
na befizetek egy Narcosra
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zir>2 hónap.
Már bocsánat
Amúgy, a sorozat nézése félbeszakadt a másfél rész után, önhibámon kívül, pedig nagyon izgalmas.
aslkédfjéalksdjfélk
Viccet félretéve, január második felében fogok ráérni jobban, addig csipegetem.
Már bocsánat

Amúgy, a sorozat nézése félbeszakadt a másfél rész után, önhibámon kívül, pedig nagyon izgalmas.
aslkédfjéalksdjfélk

Viccet félretéve, január második felében fogok ráérni jobban, addig csipegetem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema