Két pasi meg egy kicsit két rész után kaszáltam, HIMYM-t kb 5 után. Valahogy nem az én világom. BMS 2 évad megvolt, egynek elment, kb mintha az amcsi pitéből sorozatot csináltak volna.
Száuszparkot meg egyszerűen gagyinak találom.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 13., szombat 16:59
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. július 12., péntek 18:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 12., péntek 15:04
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. július 12., péntek 15:02
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. július 12., péntek 14:28
Hát nálam nagyon magasra tette a lécet Guy Ritchie a Blöff-el és a Ravasz az agy....-al.., amit a Sherlock Holmes egyik rész se tudott átugrani.. Tetszett a film.. de nálam max 7.5/10..Kerlon írta: Megnéztem az eddigi két évadot és szerintem meg kanyarba sincs a filmhez, de nem rossz.
Ajánlom neked a Two and a Half Men (Két Pasi meg egy Kicsi) című sorozatot.. nekem nagyon tetszett.. A Másik kedvenc a Jóbarátok..realistahuni írta: Nem igaz, hogy manapság nem tudok egy jó vígjátéksorozatot találni amin szétröhögöm a vakbelem, mint a FamGuynal vagy a TBBT-nél.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. július 12., péntek 0:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 11., csütörtök 23:44
Megnéztem az eddigi két évadot és szerintem meg kanyarba sincs a filmhez, de nem rossz.Realfan1 írta:Én 1nap alatt ledaráltam a 2évadát.. nagyon jó sorozat.. és hamarosan 3. évad is lesz..soadroli írta:
Luthert nézi valaki? Csak 1 részen vagyok túl, idáig nemrossz.
Ajánlom neked mgé a Sherlockot is.. szintén angol sorozat ha nem ismernéd.. a mozifilmtől 100x jobb..
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. július 11., csütörtök 23:32
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 11., csütörtök 23:23
Friends, That '70s show. Hátha.. Egyébként a Communityvel én is így voltam, hogy vártam a nagy csodát és ahhoz képest koppanás. A 3. évad elején járok, de már kb féléve végeztem a 2.-al, szóval valószínűleg kasza lesz.realistahuni írta: Nem igaz, hogy manapság nem tudok egy jó vígjátéksorozatot találni amin szétröhögöm a vakbelem, mint a FamGuynal vagy a TBBT-nél.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 11., csütörtök 23:19
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2013. július 11., csütörtök 19:16
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. július 11., csütörtök 17:39
Én 1nap alatt ledaráltam a 2évadát.. nagyon jó sorozat.. és hamarosan 3. évad is lesz..soadroli írta:
Luthert nézi valaki? Csak 1 részen vagyok túl, idáig nemrossz.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. július 11., csütörtök 13:54
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. július 11., csütörtök 11:15
Annó én is így voltam, de rájöttem, hogy a VLC sokkal jobbReaper's Scythe írta:Nem akarok váltani, a szívemhez nőtt már a BSPlayer

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. július 11., csütörtök 9:48
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. július 10., szerda 14:08
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 10., szerda 13:56
Megoldás: VLC PlayerReaper's Scythe írta:BS Playerrel nézek sorozatot már elég régóta és az lenne a problémám, hogy ha teljes méretbe kirakom, amit éppen nézek, akkor akad, ugrál a kép, ha viszont nem teljes méretben van, akkor semmi gond nincs. Eddig is ezzel a programmal néztem a sorozatokat/filmeket és eddig nem volt ilyen probléma. Igazából eddig csak az Under the Dome című sorozatnál jelentkezett. Ha valaki tud megoldást erre, akkor azt megköszönném. Elég gázos így nézni, mert hiába húzom szét teljesen az ablakot, mégsem ugyanaz, mint teljes képernyőn.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 10., szerda 13:48
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. július 10., szerda 13:47
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. július 10., szerda 0:40
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!IMDb-n meg tudod nézni, hogy hány részben fog szerepelni. Én már megtettemericco írta:Dexter S08E02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tuti nem a nyanya lesz a gyilkos, és remélem az évad végéig életben marad. Az előző évadban már elkaszáltak egy fasza karaktert idő előtt (az orosz maffiózóra gondolok).

Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem