lehettek akár szimpla cr-utálók is..

Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Már csak annyi a baj, hogy nem tud védekezni...Alapvető problémák vannak a helyezkedésével, szóval nála még a lelkesedés kevés, persze jobb, mint a semmi. De nem is fog megtanulni már, talán valamit javít a dolgon, de fizikailag nem nagyon bírná el, hogy védekezik, majd teljes erőbedobással támadjon.
Nekem már az is elég lenne, ha jobban használni ki újra a helyzeteit, illetve nem lőne el mindent, ha nem muszáj. Nem hinném, hogy most fog megtanulni védekezni, bár javítani mindig lehet a dolgon.
Nekem már az is elég lenne, ha jobban használni ki újra a helyzeteit, illetve nem lőne el mindent, ha nem muszáj. Nem hinném, hogy most fog megtanulni védekezni, bár javítani mindig lehet a dolgon.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Boszorkányság!
...
Amúgy tetszett a hozzáállása a hétvégi meccsen. Pl. a becsúszó szerelés, nem tudom mikor láttam tőle ilyet utoljára. Remélem kitart a lelkesedés a szezon végéig, utána meg úgyis eladjuk
...
Amúgy tetszett a hozzáállása a hétvégi meccsen. Pl. a becsúszó szerelés, nem tudom mikor láttam tőle ilyet utoljára. Remélem kitart a lelkesedés a szezon végéig, utána meg úgyis eladjuk

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, megvannak az új szalagcímek. Cristiano nem írta alá a Barcás és Bayernes mezt, Messi a BM-eset igen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ilyet nyilatkozni..
Persze h az is megtiszteltetés. Mindegy. Reméljük felbacta magát.

Persze h az is megtiszteltetés. Mindegy. Reméljük felbacta magát.
- ___Samy___
Mi van?

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vagy...?___Samy___ írta:Miota Irina lapatra tette, azota rotty. Ezt a helyzetet csak egy no tudja majd megoldani, meg Zidane sem kepes mindenre. Kutyaharapast szorevel.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mester77
Toti írta:mert ott lesz? megjelenik?
Minden bizonnyal.
https://www.facebook.com/Cristiano/post ... 8408317164
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Talán annyiban lesz más Zizou alatt hogy ő is végre elkezdi élvezni a focit úgymond...és hátha ez a gála ma jó hatással lesz rá...motiválja vagy valami. Valószínű hogy elmegy..mindig is ott volt nemhiszem hogy most hagyná ki. Neki ez attól még elismerés hogy lassan 10 éve a top 3ban van.___Samy___ írta:Miota Irina lapatra tette, azota rotty. Ezt a helyzetet csak egy no tudja majd megoldani, meg Zidane sem kepes mindenre. Kutyaharapast szorevel.
Kell neki egy nő az biztos de szerintem a forma hanyatlása köszönhető annak is hogy èrzi magán hogy már nem olyan gyors és nemtud mindenkit megverni vele meg a cseleivel sem. Fusztráló lehet az öregedès egyes embereknél.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- ___Samy___
Miota Irina lapatra tette, azota rotty. Ezt a helyzetet csak egy no tudja majd megoldani, meg Zidane sem kepes mindenre. Kutyaharapast szorevel.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Mester77
lestat írta:Nemhiszem hogy aranylabdában reménykedik.mikor a jobb èveiben is Messi nyerte...most pedig még jogosan is kapná.![]()
Mind fizikailag mind fejben egyre jobban rotty.
Közre játszhat a kora a térde ès ugye a magánélete.
Van egy fia anya nélkül 30 évesen. Ez nagyon cink.
Ha találna egy párt szerintem kicsit jobban menne neki kiegyensulyozottabb lenne de persze még mindig nagyszerű befejező jatékos. Ezt mèg ki lehet használni de felejtsük el hogy ő egy top klub ellen majd megveri 1v1 ben az embereket.
Ma szèpen nyilvánosan is megkapja a pofont az első sorból. Kicsit felspanolhatja csak ne a görcsös formában.
Én sem mondtam,h reménykedik. De többször is elmondta már, h mikor megkapja az aranylabdát, akkor Ő a legjobb. Januárig. Ennek ma vége lesz és újra kezdhet produkálni. Erre gondoltam.
Fizikailag meg nem rotty ( persze a térde az, nem vitás) inkább fejben, de abban legalább nagyon. De ZZ majd helyre rakja, azt nagyon tujda

A többit adom.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
mert ott lesz? megjelenik?lestat írta: Ma szèpen nyilvánosan is megkapja a pofont az első sorból. Kicsit felspanolhatja csak ne a görcsös formában.
én már csak messi idei évindító divatstílusa miatt is várom a fellépést.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
van amúgy valami kép a valódi anyáról? én annyit tudok hogy valami pincérnő volt az USÁ-ban gondolom azóta munkanélküliként éli fel a pénzt amit a gyerekért kapott.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nemhiszem hogy aranylabdában reménykedik.mikor a jobb èveiben is Messi nyerte...most pedig még jogosan is kapná.
Közbe játszhat a kora a térde ès ugye a magánélete.
Ha találna egy párt szerintem kicsit jobban menne neki kiegyensulyozottabb lenne de persze még mindig nagyszerű befejező jatékos. Ezt mèg ki lehet használni de felejtsük el hogy ő egy top klub ellen majd megveri 1v1 ben az embereket.
Ma szèpen nyilvánosan is megkapja a pofont az első sorból. Kicsit felspanolhatja csak ne a görcsös formában.

Közbe játszhat a kora a térde ès ugye a magánélete.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Mester77
Mivel ma remélhetőleg tényleg tudatosul benne, hogy már nemh nem a legjobb, de még csak nem is 2. ( persze csak "papíron", mert amugy már top3 sincs) akkor összekapja magát és tol még egy olyan tavaszt amit mindenki megsüvegel.
Mindig jót tett neki, ha nem Ő nyert, sajnos amikor megkapta mindig mínuszba ment...
Szóval, hnaptól lehet bízni abban, h elkezdni visszatornázni magát a VALÓDI top3-ba. Mert az akarás mintha újra visszatérne belé ( nyílván nem egy meccs után kell ezt kijelenteni) és ha mellé párosodna, amit tud akkor
Nagyon bízom még benne. Bár én mindig kicsit elfogult vtam vele
Mindig jót tett neki, ha nem Ő nyert, sajnos amikor megkapta mindig mínuszba ment...

Szóval, hnaptól lehet bízni abban, h elkezdni visszatornázni magát a VALÓDI top3-ba. Mert az akarás mintha újra visszatérne belé ( nyílván nem egy meccs után kell ezt kijelenteni) és ha mellé párosodna, amit tud akkor

Nagyon bízom még benne. Bár én mindig kicsit elfogult vtam vele

- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Legalább otthon 2/1 összejön a szabi... Magasságra meg kb. mint a Barca sorfal.

Van még reményünk, na!

“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
V. Mester 77 írta:nem tudom mennyire hiteles, nem számoltam utána egyiknek sem.
de azért nem szar (:
http://sportfeed.info/2016/01/06/but-ro ... hit-teams/
Jó lenne ha ismét láthatnánk vmit Tőle a számokon kívűl is..
Egyik haverom utána számolt a tavalyi évnek is köztük.
Ronaldo több csapatnak talált be, mint Messi és több pontot hoztak a góljai csak valamiért itt is fordítva volt elkönyvelve.
Többek közt én is magyaráztam neki és ezért ment neki a statisztikáknak.

Remélem Zizou alatt Ő is feljavul újra aztán láthatunk tőle egy másodvirágzást legalább 1-2 évre.
ZIDANE