Javult a helyzet , van egy Justine nevű badass csaj és helyrerakta a rendőrséget .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. január 11., hétfő 16:59
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. január 11., hétfő 16:52
Az elso evadban mindent elkovettek, hogy meg veletlenul se tudjam komolyan venni a sorozatot. Peldaul amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az utcan napok ota csapos emberek szaladgaltak, a rendorok meg eszre se vettek oket.P. Krisz írta:The Strain 2. évad
Tetszett , jobb volt mint az első . Erősen kezdett , a közepén kicsit leült , de a végén újra erős részek következtek . A flashback részek jók voltak . Tovább mélyítették a szereplőket és a történetet is . Setrakian , Eichrost és a Mester visszaemlékezései voltak a legerősebbek . Az új szereplők közül Quinlan volt a nyerő . Zach-kel nem tudtak mit kezdeni , nagy csíra az a gyerek . Eichrost folyamatos megmenekülése is zavaró volt egy idő után . Várom a folytatást .
10/7.5
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. január 11., hétfő 16:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 11., hétfő 14:58
HozzászólásSzerző: portik » 2016. január 11., hétfő 0:08
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gondolom a kor hangulata miatt tették bele. Abban az időben nagy UFO láz volt az USA-ban. Mondjuk az évad legnagyobb poénjáért már megérte, amikor menekülés közben a csaj letudja csak annyival, hogy csak ufók hagyjad már.hamesz írta:Bár
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az ufókat nem tudom hova tenni.
HozzászólásSzerző: fiore » 2016. január 10., vasárnap 22:47
HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. január 10., vasárnap 21:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 10., vasárnap 21:31
Hát, ezek után...ki tudja.soadroli írta:azon nem fogsz elaludniBecksy23 írta: Next: Lost.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. január 10., vasárnap 21:14
azon nem fogsz elaludniBecksy23 írta: Next: Lost.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. január 10., vasárnap 21:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 10., vasárnap 20:30
Átlátsz rajtamziro4vr írta:Véletlenül eladtad a lejátszót, a tv-t meg a laptopot is, mi?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 10., vasárnap 20:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 10., vasárnap 20:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 10., vasárnap 20:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 10., vasárnap 20:08
Lordgabi>R24lordgabi írta: Sikerült elég szépen rápörögni, a második évad 6. részénél járok, -harmadik napja, hogy elkezdtem a sorozatot- elég felemás érzéseim voltak a második évad kezdetén, de beindult ez is lassacskán, bármi is lesz az évadzáróban, roppant mód örülök, hogy bejelentették a 3., befejező(?) évadot, visszaolvasgatok majd a spoilerekbe, ha végeztem vele, és lehet megosztok én is egy-két gondolatot.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. január 10., vasárnap 13:36
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. január 10., vasárnap 2:54
Sikerült elég szépen rápörögni, a második évad 6. részénél járok, -harmadik napja, hogy elkezdtem a sorozatot- elég felemás érzéseim voltak a második évad kezdetén, de beindult ez is lassacskán, bármi is lesz az évadzáróban, roppant mód örülök, hogy bejelentették a 3., befejező(?) évadot, visszaolvasgatok majd a spoilerekbe, ha végeztem vele, és lehet megosztok én is egy-két gondolatot.lordgabi írta:Brutálisan nekem való ez a Leftovers, a 4. résznél tartok, rengeteg a kérdés bennem, szépen csordogálnak az események, remek színészek, több változatos, ellenszenves karakter, király zenék.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyik kedvenc számom a Take Me To Church, zseniális volt, amikor megszólalt a 3. rész végén.
HozzászólásSzerző: Faust » 2016. január 9., szombat 17:16
Hát ez kurvanagy, még nem is láttam.P. Krisz írta:Nekem a Del Toro rendezte a kedvenc .
Carl mint Penge . :Đ
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. január 9., szombat 14:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 9., szombat 13:43
Ez mennyire tökéletes.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem